Afspraak is afspraak, prima administratie en duidelijke instructies

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Afspraak is afspraak, prima administratie en duidelijke instructies

Alles volgens af spraak geregeld nette afwerking van het gehele pakket

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Deskundig advies, duidelijk aangegeven wat de planning was, eerder dan gepland geleverd, deskundige en correcte installatie. Professionele indruk achtergelaten. Aanbevolen

is goed

prima werk geleverd en netjes afgewerkt

Strakke planning, vlotte installatie

Het is goed te merken dat dit bedrijf veel ervaring heeft in de sector. Vanaf het adviesgesprek tot en met de installatie en de after-sale-service is de communicatie en ondersteuning superstrak en prettig. Alle belangrijke administratieve stappen (BTW, diverse aanmeldingen) worden tijdig onder de aandacht gebracht met duidelijke uitleg. De installatie zelf is optimaal voorbereid en verloopt daardoor vlot en met een minimum aan overlast.

Strakke planning, vlotte installatie

Het is goed te merken dat dit bedrijf veel ervaring heeft in de sector. Vanaf het adviesgesprek tot en met de installatie en de after-sale-service is de communicatie en ondersteuning superstrak en prettig. De installatie zelf is optimaal voorbereid en verloopt daardoor vlot en met een minimum aan overlast.

Strakke planning, vlotte installatie

Super goed advies gekregen van Hendrik Hiemstra, beter kan niet. De installatie was ook top!

Top. Heel goed gedaan

Electricien heeft moeite genomen de mooiste bekabeling route te vinden. Onzichtbaar via spouw vanuit meterkast naar de 15 panelen. Echt top

Top. Heel goed gedaan

Top service

Deskundig, snel en betrouwbaar

Top service

Deskundig, snel en betrouwbaar

Goed en tevreden

Goede ervaring zowel met de adviseur en het latere contact met de administratie ook de installatie was goed en snel

Goed en tevreden

Goede en praktische voorlichting vooraf en deskundige installatie later.

Verkoopadviseur was zeer gemotiveerd. Deed een uitgebreid locatie onderzoek. Voorlichting was helder en duidelijk. Ook later via e-mail nog aanvullende vragen snel beantwoord. Levering eerder dan gepland. Het installateursteam was deskundig en werkte de zaken netjes af. Prima werk geleverd en blij met onze aankoop.

Goede en praktische voorlichting vooraf en deskundige installatie later.

Goed en snel gewerkt na te lange wachttijd door verschillende oorzaken.

Goed, zoals verwacht.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede begeleiding

goede begeleiding als je vragen heb bel je en wordt altijd terug gebeld en het wordt opgelost

Goede begeleiding

Bonnetstraat 53