Zeer professioneel

Het hele traject is netjes en professioneel afgehandeld!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

accuraat vriendelijk en vakkundigheid

zie boven

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Accuraat. goed voorbereid en snel.

Geen toevoeging nodig

Het gehele proces van planning, installatie etc. is netjes en vlot verlopen.

Mijn inziens een goede voorlichting gekregen bij het eerste contact, gesprek. Vervolgens zijn de panelen nog eerder geplaatst dan oorspronkelijk in de planning stond. Ook het plaatsen van de panelen heeft snel en netjes plaatsgevonden. Minpuntje(?), ik was van mening dat de panelen wat meer zuidwaarts gericht konden worden, echter vlgs de monteurs was dat niet mogelijk. Verder wel tevreden over het geheel.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Geweldig!

Goede afspraken, keurig aan gehouden! Heel netjes gewerkt en schoon achter gelaten

Slagvaardige en deskundige monteurs

De monteurs waren op de afgesproken datum en tijd aanwezig en hebben de zonnepanelen zorgvuldig en vakkundig aangebracht.

Professioneel geïnstalleerd

Met plezier en bewondering gevolgd hoe in een tijdsbestek van anderhalve dag 21 zonnepanelen werden gemonteerd aan de oost- en westzijde van het dak en vakkundig in bedrijf werden gesteld. Complimenten.

EnergieWonen doet wat ze zegt!

Vakkundig personeel en zeer snel bij elke reactie. Enige minpuntje is dat de nota gen verdeling geeft per zonnepaneel en montagekosten en daarmee niet transparant. Zelfs na herhaaldelijk navragen kreeg ik hier geen antwoord op.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Advies eerst niet op maat, na eigen inbreng goed eindresultaat

In eerste instantie was niet goed gekeken naar de mogelijkheden op mijn dak. Het advies was 6 of 8 panelen, waarvan een groot deel op niet-ideale plaatsen. Na informatie van mijn buren (met hetzelfde dak) en alsnog een schouw van Energiewonen bleken er 10 panelen op mijn dak te passen op betere posities. Deze zijn nu geplaatst en ik ben tevreden over het eindresultaat.

Goed advies en netjes gemonteerd.

De adviseur was netjes, duidelijk en eerlijk. De ploeg die de panelen en omvormer kwamen plaatsen werkten zeer netjes en hebben de hele installatie naar wens uitgevoerd. Al met al een zeer prettige ervaring.

Duidelijkheid

Het hele proces van eerste gesprek tot en met plaatsing is vlot en duidelijk verlopen. Advies en plaatsing zonder een probleem. Een kleinigheidje: ik wacht nog wel op de app om mijn gebruik in te kunnen zien. Dat mag sneller.

Goed werk geleverd

De adviseur heeft ons goed ingelicht en geholpen . En de mannen zelf die de zonnepanelen kwamen leggen waren ook erg netjes en vriendelijk

prettig contact en behulpzaam

Bij de installatie in de meterkast is er 2 maal een (kort)sluiting geweest. Deze is uiteindelijk wel goed opgelost. Nadien kwamen wij er achter dat de wifi volledig van slag was. De monteurs hebben dat niet kunnen oplossen. Dit heb ik 's avonds met behulp van de provider gedeeltelijk kunnen oplossen. Uw mensen waren 's middags zeer behulpzaam. Tot mijn spijt zijn de wifi versterkers nog steeds niet voor de 100% bruikbaar. Toch een beetje balen dat het zo gelopen is.

Goed en snel

de mannen, 2 personen. hebben het snel en goed geplaatst en goede uitleg gegeven.

Snel, efficient en klantvriendelijk!

We kregen onze zonnepanelen nog sneller dan verwacht, zowel de verkoper als de installateurs dachten met ons mee en we hadden er zelf vrijwel geen omkijken naar. Gisteren geinstalleerd en we kunnen vandaag al onze Kwh bekijken.

Aardige mensen, vlotte verwerking

Netjes gemonteerd en afgeleverd, vriendelijk personeel, goede uitleg

Snel en zoals ik kan beoordelen goed geplaatst.

Uitleg van apparatuur binnen zou iets meer aandacht kunnen hebben. Voor de installateur is het gesneden koek maar voor de gemiddelde klant is het geheel nieuw. Misschien nog een korte uitleg op papier of in de mail.

Strakke planning

Uitermate goed contact met adviseur Michel Oosterkamp. Nuttige informatie gekregen. Daarna keuze gemaakt en de administratieve kant is correct behandeld door Energiewonen.nl Op de afgesproken dag kwamen de monteurs en om 15.00u konden wij de eerste opbrengst van onze twaalf panelen aanschouwen in de app.

Vlotte fijne samenwerking en feedback

Duidelijke structuur en lijnen. Prima op de hoogte gehouden voor wat en wanneer. En...... bereikbaar bij eventuele vragen.

Tweede keer zonnepanelen geplaatst na de eerste keer tevreden, tweede keer voor uitbreiding wederom naar tevredenheid

Fantastisch

Op tijd goede service, nette mensen.

geweldige service

de installatie verliep buiten jullie schuld wel niet vlekkeloos maar uiteindelijk is het toch allemaal helemaal in orde gekomen

Super service en goed advies

We zijn zeer goed geadviseerd over de zonnepanelen en over welk type omvormers. Andere aanbieders waren voor onze situatie een beetje kort door de bocht. Ook bleek ons dak in te slechte staat. Dat werd keurig aangegeven. En ze hebben heel veel moeite gedaan om het snel op te leveren.

Professioneel en snelle installatie

Open gesprek met een adviseur, die ruim de tijd nam voor het gesprek en onze vragen. De adviseur gaf ook eerlijk antwoord op vragen en stelde niet het commerciële belang voorop. Offerte binnen 2 werkdagen al in huis. Vragen op de mail werden snel en naar volle tevredenheid beantwoord. Gemaakte afspraken zijn tot op heden nagekomen en de zonnepanelen werden zelfs 3 maanden vóór de geplande installatiedatum geïnstalleerd.

Supergoed bedrijf, aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt Thea

Vanaf dag 1 liep contact prima, installatie ging volgens plan, aanrader

Bonnetstraat 53