• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Heel deskundig en goed gedaan

Deskundig. Goede afspraken. Mooi geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Prima verlopen.

Goed advies en vlotte installatie.

Ga zo door!

Alles volgens afspraak KEURIG geregeld en afgewerkt.

perfecte klantvriendelijke service

Installateurs hebben hun werk zeer vakkundig gedaan. Daarbij steeds meegedacht wat de beste plaatsing en dergelijke was voor ons. Erg prettig!

Doen wat afgesproken is.

Prettig gesprek, goede uitleg en komen afspraken na. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Goed geholpen

Fijn geholpen door energiewonen en de installatie is soepel en goed verlopen. De monteurs dachten mee en dat is fijn.

Van offerte tot installatie uitstekende service

Prima ervaring met de klantenservice. Altijd goed en snel geholpen. Installatie is ook vlot verlopen. Elke stap is goed doorgenomen. Goed bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen.

Alles ging goed

in de praktijk blijkt dat het gene dat wordt beweerd/gezegd/beloofd, waargemaakt.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

B

B

Top geregeld en goede service

Alles wordt strak geregeld, communicatie is goed. De mensen weten waarover ze spreken van startgesprek tot installatie.

Positief.

Alles conform afspraak.

Geweldig!

Van A tot Z zeer helder gecommuniceerd en zijn er zeer blij met de gemaakte keuze en het resultaat!

prima service

aardige monteurs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

De monteurs en de producten allen van top kwaliteit

Ik zou niet weten wat beter of sneller had gekund dn dat heb ik Kees van der Slikke en de monteurs ook zo medegedeeld.

Goed.

Alles prima volgens afspraak, goede uitleg

Medewerkers waren stipt op tijd, werk is netjes uitgevoerd en installatie werkt prima.

Overeenkomst in november gesloten. Duidelijke voorlichting gekregen. In januari uitgevoerd. Geheel conform overeenkomst. Vakkundige installateurs. Geen onnodige schade aan onze woning. Panelen doen vanaf dag één keurig hun werk.

Instalatie super verlopen

Aardige en kundige monteurs en razend snel

Komen de beloften na.

Heel tevreden

Alles is conform jouw tekeningen aangelegd. De Enphase kasjes(2x) zijn in de meterkast geplaatst. Twee opmerkingen: • Blijkbaar werkt jullie e-mail verkeer niet goed. Tot twee keer toe kreeg ik antwoord terug van ene “Rick” waarin ik aankondigde dat 11 januari in orde was. “Uw bericht heeft enkele of alle geadresseerden niet bereikt. Onderwerp: RE: Voorstel montage zonnepanelen 37277 Verzonden: 1-12-2022 11:31 De volgende geadresseerde(n) zijn niet bereikt: 'Rick Uijen' op 1-12-2022 11:31 550 5.7.1 Mail rejected” Ten einde raad een e-mail naar Marc waarin je aangaf dat jij het zou doorgeven. Begin januari kregen we een telefoontje van “Energiedirect” waarbij opnieuw gevraagd werd of het doorging op 11 januari??? • Soms duurt het heel lang voordat het Enphase kastje zijn metingen doorgeeft aan Wifi. Dan blijft ook het eerste lampje uit en wordt niet groen. Vanmorgen was de status op mijn Enphase app: (Geupdatet 6 uur Geleden), zie hieronder een afbeelding van de app op dit

goede ervaring

als goed

het was jammer dat de installateurs niet de juiste dakbeugels bij zich hadden wat wel in de offerte stond !

Een geweldige ervaring

De manier waarop uw vertegenwoordiger alles geregeld heeft en de zorg daarna was gewoon geweldig. De verzorgen van de aanleg kon gewoon niet beter ik heb er gewoon van genoten

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede