Snel, professioneel, deskundig, gemotiveerd!

Zie boven. Drie super gemotiveerde collega's met bovengenoemde eigenschappen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Toppers

Goeie begeleiding en meer dan dik tevreden. Gr Gerard.

snel en vriendelijk personeel

de panelen zijn in juni 2022 aangevraagd, en in Januarie 2023 geplaatst, dat duurde even, maar op die dag ging alles vlot en naar onze mening netjes.

Zeer deskundig en correct in de afhandeling

Energie wonen geeft een eerlijk en vakkundig advies. Dachten zeer goed mee in onze situatie met een dakkapel die nog geplaatst moest gaan worden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Topbedrijf!

Vakkundig advies, prima installatie!

zeer tevreden

Tevreden

Zeer nette en correcte afhandeling

Zeer nette en correcte afhandeling zowel telefonisch als thuis

Snelle en vakkundige installatie en alles zoals vooraf besproken

Alles geinstalleerd zoals besproken ondanks dat dit wat extra werk betekende voor de verlegging van de DC kabels. Bij vetrek alles keurig achtergelaten en goede korte toelichting over de installatie gekregen.

Prettige benadering van alle medewerkers van Energiewonen

Service medewerkers waren mooi op tijd aanwezig om te starten met plaatsen zonnepanelen. Electricien arriveerde eerder om te inventariseren en te starten hoe en waar appr. en bekabeling konden worden gemonteerd. Vriendelijk personeel.

Vlotte werkers met een smerige afsluiting.

Er is vlot gewerkt en volgens planning uitgevoerd. Alleen de 10 panelen die verplaatst moesten worden zijn na een schoonmaakbeurt van ondergetekende op onverklaarbare wijze ontzettend vies geplaatst.

snel en vakkundig gedaan

Goede en duidelijke informatie over de zonnepanelen Je wordt goed op de hoogte gehouden que installatie Snel, en netje gemonteerd

Super !

Vakkundige personeel, werkt snel

heel goed

alles is goed gegaan goede uitleg gehad en netjes gemonteerd door de instalatiejongens, de planning en verdere administratieve taken ook goed alleen om een offerteafspraak te maken met Kees v.d Slikke was nogal lastig en dit lag niet aan Kees maar aan drukte bij Energie wonen. Verder niets dan lof

De hele flow van begin tot einde verloopt vloeiend

Alles van begin tot einde loopt vloeiend, er wordt goed onderling gecommuniceerd en overlegd waardoor je aan one-point-of-contact genoeg hebt.

Duidelijke uitleg vooraf, goed bereikbaar voor vragen, afspraken worden nagekomen

Fijn dat er vooraf een vertegenwoordiger kwam kijken of zonnenpanelen mogelijk waren en onder welke voorwaarden. Wel veel mailtjes en bijlagen waardoor ik soms dingen miste. Bedrijf is goed bereikbaar voor vragen zowel per mail als telefonisch. Plaatsingsdatum in goed overleg en op de dag zelf werd duidelijk verteld wat ze gingen doen. Jammer dat de 2 mannen die op het dak hun werk deden geen NL spraken. Communicatie verliep verder wel goed via de 3e persoon die het stukje electra deed. Het aanmelden bij de netwerkbeheerder (energieleveren.nl) lukte mij slecht. Medewerker gebeld, zij was heel geduldig en heeft mij erdoorheen geholpen.

Goed advies, scherpe prijs en snelle, nette installatie.

Goed advies, scherpe prijs en snelle, nette installatie van het systeem. Erg professioneel.

Het was even wachten, maar toen ze plaatsen ging het heel vlot

In de verkoop fijn dat er mee gedacht werd en dat er toch gekozen wordt voor een betere (iets duurdere oplossing). Helaas was de wachttijd meer dan 7 maanden. Plaatsing zelf ging heel erg rap. Waarbij er zelfs op een gegeven moment 7 man stond om te helpen de zonnepanelen op het dak te krijgen.

Harde werkers

De adviseur was ziek en kon niet langskomen. Ik ervaarde dat wel als een gemis. Het ging via telefoon en mail. Ik had meerdere offertes aangevraagd. Echter voor Energiewonen gekozen, niet de goedkoopste maar wel een gerenommeerd bedrijf en samenwerkend met Essent. Geen gedoe! De zonnepanelen waren er eerder dan verwacht. Hard werkende jongens en dat in de kou, ze maar beetje in de watten gelegd. De installatie ging vlot en duidelijke uitleg gehad. Ik raad jullie aan!

Zeer aan te bevelen

Ben zeer tevreden netjes beleefd snel en accuraat gedaan

Wij hebben in oktober 2022 gevraagd om informatie. Waar andere niet de beleefdheid nam om te reageren deden zij dit wel. Ook werd er aangeven dat er een langere levertijd op de panelen zit. Dit was voor ons geen probleem. Een offerte gekregen die past bij de prijzen die wij van andere hebben gehoord. De panelen kwamen een maand eerder en zijn op een keurige manier geplaatst. Ook werd er meegedacht betreffende de plaats van de omvormer. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

PRIMA SERVICE EN SUPER INSTALLATEURS

ZIE BOVEN

Goede service!

Goede service en kwaliteit!

Alles naar wens verlopen en de installateurs waren netjes en geweldig met informatie

vlot, meedenken, vriendelijk, niet goedkoop

Het plaatsen van de zonnepanelen verliep vlot. Er werd meegedacht omtrent locatie van omvormer, afspraken werden nagekomen. Wat ik wel minder vind, is dat de omvormer een fluitende toon geeft. Deze hangt in de gang maar de gang staat in open verbinding met mijn woonkamer. Door de medewerkers werd gezegd dat deze toon waarschijnlijk ophoudt... de volgende dag. Maar dat is dus niet het geval. Ik had dit graag van te voren geweten en of hier iets aan te doen valt? Daarnaast ben ik ook, met EnergieWonen in zee gegaan omdat de zonnepanelen nog in 2022 geplaatst zouden worden. Achteraf is dit niet gelukt en ben ik hier niet over gebeld. Enkel op de hoogte gehouden door een mail wat ik niet echt klantvriendelijk vind.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede