Ontzettend tevreden!

Waren over adviseur tevreden maar helaas had hij sommige dingen verkeerd gemeten en doorgeven. De jongens die hier de panelen geïnstalleerd hebben krijgen hiervoor n dikke 10. Hun stoten tegen deze probleempjes aan maar loste dit toppie op! Hele fijne en beleefde jongens!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snelle en correcte afwikkeling

Voorlichting en afwikkeling verliep vlekkeloos. Jammer genoeg kwam er geen reactie op mijn vraag of nog een 5de partij zou kunnen meedoen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zorgvuldig, vriendelijk, behulpzaam, snel

Zorgvuldig, vriendelijk, behulpzaam, snel

Fijne communicatie en top geïnstalleerd.

Snel en kundig

Vanaf de intake tot installatie is het snel en kundig verlopen. De installatie kon niet in 1 dag geklaard worden, dus moest er een 2de afspraak gemaakt worden. Deze vond plaats na 2,5 weken. Dit was voor ons geen probleem. De app werkt naar behoren. We zijn tevreden.

Goede service en fijn personeel

De mensen die de zonnepanelen hebben geplaatst waren vriendelijk en werkte keurig. Het enige min puntje waar de plaatser van de panelen niets aan konden doen. Er moest een kabel vanaf de meterkast getrokken worden. Dit was mij niet bekend. Ik dacht dat de kabel vanaf het dak rechtstreeks naar zolder ging.

Uitstekend bedrijf.

In een woord perfect. Van bestelling tot levering en plaatsing.

Snel en correct ge installeert

Aanrader

Zal het zeker aanraden om bij energiewonen de panelen te kopen .

Zeer tevreden, prettige mensen, duidelijk.

Zeer tevreden, panelen liggen er mooi op. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Vriendelijke heren, hebben achter zichzelf opgeruimd en schoongemaakt. Enige puntje; we hadden geen tijdsindicatiemail gekregen, dus daar hebben we zelf even achteraan gebeld. Maar verder uitstekend!

prima niks mis mee

goed en duidelijk incl afspraken

Goed opgeleid personeel, die keurig te werk gingen.

Het zijn vakmensen, al mijn vragen werden keurig beantwoord.

Zonnepanelen laten bijplaatsen. Prima gedaan, ook de installatie van de aansluiting naar de meterkast netjes uitgevoerd. Kortom een tevreden klant.

Duidelijk advies, snelle en probleemloze installatie

Zeer tevreden over EnergieWonen. Vanaf de intake tot aan de uiteindelijke installatie word je goed op de hoogte gehouden. De installateurs werken snel en netjes.

netjes behandeld door de heren en alles verliep prima

heren waren vriendelijk alles naar wens verlopen

Snelle nette plaatsing

De monteurs zijn netjes optijd en instalatie verloopt helemaal zonder problemen. Nog even wachten op de koppeling met de app.

Zoals afgesproken.

De oplevering verliep sneller dan verwacht, in een lange middag. De installateurs hebben hard gewerkt en waren vriendelijk. De installatie werkt nu een week naar behoren. Tot nu toe (ruim een week na plaatsing) zou ik onze ervaring aanbevelen. Om iets over de kwaliteit van de installatie te zeggen lijkt mij wat voorbarig.

Vakkundige en duidelijk zeer ervaren installateurs werkten snel, gaven veel tips en behielden humor.

De installateurs zijn zeer ervaren snelle werkers. De informatie vanuit het bedrijf is ook naar volle tevredenheid.

Kennis, kunde en alles volgens afspraak

Een overzicht: Er werd eerst een telefonisch afspraak gemaakt door de adviseur om langs te komen. Samen met de adviseur werd alle wensen en behoeften besproken. Vervolgens werd een advies gegeven en een voorlopige offerte (met twee opties) besproken. De volgende dag de officiële offerte ontvangen met de twee opties, zodat we zelf alles konden doornemen en konden kiezen voor welke optie we zouden gaan. Alles ging heel ongedwongen. Na ondertekenen offerte werden we overal tijdig over ingelicht en ontvingen we de nodige informatie over wat we zelf moesten regelen (o.a. zonnepanelen aanmelden bij netbeheer). Er werd een telefonische afspraak gemaakt voor inplannen van de zonnepanelen (door een andere partij) en per mail bevestigd. De zonnepanelen werden keurig op de afgesproken datum geplaatst. Het account voor de app van de zonnepanelen werd zelfs eerder geleverd dan afgesproken. We waren heel tevreden over de professionele aanpak en hoe alles werd gecommuniceerd. Wij raden EnergieWonen van harte aan.

deskundig, vriendelijk, behulpzaam.

zie boven

Goed geregeld

Prima bedrijf. Organisatorisch goed geregeld. Achteraf gezien jammer dat er niet vooraf gesproken is over de keuze voor 1fase of 3 fase omvormer..

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Installatie vakkundig aangelegd.

Een speciaal dankwoord is bedoeld voor de monteurs de elektricien en alle medewerkers die op een bijzondere wijze hun werk gedaan hebben waarmee wij versteld stonden van de hoge inzet en het hoge werktempo en vooral niet te vergeten hun houding naar ons als klant. alle waren zeer sociaal en netjes en lieten een schone opgeleverde werkplek na. Onze complimenten daarvoor. Een kleine opmerking: had graag iets meer uitleg gekregen over de handleiding /werking van de Enphase in de meterkast!

Een goede service over het hele traject

Vanuit het bedrijf een goede uitleg door een persoonlijk begeleider, ook de administratie, en de verzorging van de diverse aanmeldingen zijn goed begeleid, en de montage en de afwerking, en het in werking stellen van de panelen is met grote zorg gedaan. De panelen werken naar grote tevredenheid. hiervoor mijn hartelijke dank

Ook de tweede set zonnepanelen weer vakkundig geinstalleerd

Energiewonen heeft 6 jaar geleden al de panelen op de westzijde geïnstalleerd. Ivm een electrische auto was het verbruik fors toegenomen. Inmiddels is ook de oostzijde voorzien. Het hele traject van advisering tot aan montage is wederom op een prettige en kundige manier verlopen.

Top geregeld

Monteur meegedacht in plaatsing van de omvormer omdat de schuur eigelijk geen goede optie was.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede