4 sterren: goede service, goed behandeld

Een van monteurs was wat minder vriendelijk tegen buitenlandse collega die toch het zwaarste werk deed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de adviezen en installatie van het systeem. We zijn goed geinformeerd en op de hoogte gehouden van het verloop na de aanbetaling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn tevreden over de installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn tevreden over de installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmensen die doen wat ze beloven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super tevreden over de werk van de `06`-ploeg zoals je dat installatieteam noemen. De panelen zijn 100% gelegd zoals we dat in het leg-plan hadden voorzien, alles past perfect. Met het aansluiten van de converter is ook alles super goed geregeld en duidelijk uitgelegd. Je kan ervan uit gaan dat ik jullie organisatie bij een ieder die daarna vraagt met een gerust hart kan aanbevelen. Nu dat de BTW-teruggave ook geregeld is, is het plaatje perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uit 6 offertes heb ik gekozen voor EnergieWonen, niet vanwege de prijs, die niet de laagste was, maar vanwege de deskundigheid en de juiste adviezen. Tijdens de installatie en bij de oplevering was ik ervan overtuigd dat mijn keuze goed was. Ook nu één week later hebben de 34 panelen al een goede productie, ook bij bewolkt weer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

JAMMER DAT HIJ NIET WIST DAT IN DE GEMEENTE GELDROP EN MIERLO EEN GOEDKOOPE LENING KAN AANVRAGEN EEN TIP VOOR VOOR VLUGGE EN BETERE VERKOOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het advies en installatie van mijn systeem ben ik zeer tevreden. 2 puntjes van kritiek: 1) De installatie is niet binnen 8 weken uitgevoerd, zoals beloofd, maar na bijna 11 weken. Jammer, dit kostte mij energie. 2) De monitoring via de app op mijn i-Phone werkt niet helemaal goed, de grafiekjes van dag en week worden niet geupdate. Jammer want zeker de eerste dagen/weken wil je dat goed in de gaten houden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De layout was fout. De monteurs hebben hun best gedaan om in de stromende regen alles goed te krijgen. De omvormer werkte niet. Ze zijn special op zaterdag teruggekomen om een nieuwe te plaatsen. Komplimenten voor de monteurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Energiewonen plaatste bij ons een prachtig systeem, installatie in no-time door vakmensen. Leuke ploeg en binnen 3 uur werkte het allemaal naar behoren. Goed verzorgd en dus een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de zonnepanelen van Energiewonen. De panelen waren aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd. Ook de installatie van de panelen en omvormer is vakkundig en snel gedaan. De panelen leveren al heel wat stroom en dat kan je mooi uitlezen op de website. Nog heel erg bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles eerst keurig gemeten en goed uitgelegd wat de opbrengsten ( kunnen) zijn , niet rijker laten rekenen als wat het is plaatsing snel goed en netjes gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf Alles naar volle tevredenheid verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met zowel adviseur als monteurs. Alles bijzonder mooi geïnstalleerd. Het beantwoorden van vragen na de installatie kan en moet wel sneller.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima advies en beetje mooie panelen geleverd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel verlopen project. Niets op aan te merken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Positieve ervaring met zowel adviseur als tijdens de installatie. Ondanks onbekendheid van nieuw model omvormer (geen nederlandse taal) is alles toch vrij snel geinstalleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

uidelijke uitleg, snelle levering en montage. Esthetische panelen en geruisloze omvormer waren voor mij doorslaggevend. We hebben nu al plezier als we de meter zien teruglopen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur had de bekabeling en de mogelijkheid van plaatsing omvormer iets te simpel ingeschat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van advies tot en met installatie en afhandeling verliep vlekkeloos. We hebben de zonnepanelen pas een week, maar de stroom-opbrengst is al meer dan ik zelf had verwacht. Complimenten voor Energiewonen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met Energiewonen waren/zijn tot nu toe uitstekend: deskundige voorlichting, zonder loze praatjes; goede inbreng en ideeën voor een maximaal rendement en voor esthetische zaken. De panelen werden prima geplaatst en onverwachte hindernissen deskundig overwonnen. Niets dan lof! En nu maar hopen op voldoende zonneschijn.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

pretige samenwerking, goed advies, keurige instalatie.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede