4 sterren: goede service, goed behandeld

installatie nu een week in gebruik de adviseur en het installatieteam hebben goed werk geleverd het geheel is zeer netjes afgewerkt alles werkt prima en in overleg is er veel mogelijk, kortom ik durf energiewonen gerust bij iedereen aan te bevelen. Jos Verhoeven te Veghel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 22 september jl. zijn er binnen 2 uur 12 zonnepanelen op ons dak geplaatst. Dit gebeurde vakbekwaam en zonder dat er een dakpan gesneuveld is ;). Het kontakt met zowel de vertegenwoordiger als de administratie van Energiewonen verliep steeds plezierig, vlot en accuraat. Ik ben heel blij met mijn keuze voor Energiewonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

perfecte deskundige voorlichting. prima uitgebreide offerte. vlot en deskundig geinstalleerd. al met al ben ik vol lof. zo zal ik het mijn familie en vrienden doorgeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer tevreden met het mij voorgestelde en gemonteerde systeem De installatie op het dak is zeer netjes en harstikke strak gebeurd. De panelen vormen echt een geheel, de monteurs waren pas tevreden nadat wij het ook waren, en de vertegenwoordiger is zich ook nog tijdens de installatie komen overtuigen of alles in orde was. Ben zo overtuigd door hun vakmanschap en kennis omtrent de montage van de panelen dat ik al 2 nieuwe klanten voor hun aangebracht heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energie wonen komt over als een goed bedrijf. Het is zaak heel goed de termijn af te spreken voor de plaatsing,spreek een uiterste leverdatum af. Ook over de prijs is te onderhandelen. Al met al zeer tevreden. Familie Michielsen Helmond

prima allemaal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies, erg gedetailleerd, zowel in de informatieverstrekking na een offerteaanvraag, als in het gedegen adviesgesprek. Groot pluspunt is het garantiefonds dat voor de langere termijn een veilig gevoel geeft. De installatie is bijzonder netjes verlopen. Planning uitstekend, plaatsing fraai, netwerkinstallatie en bekabeling mooi afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heren die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en vakkundig Namen alle tijd voor Hoe ik de kabel en omvormer wilde hebben, dit is allemaal keurig af geleverd.alleen panelen waren vies na plaatsen hebben jongens waarschijnlijk niet gezien Door de regen. maar dit is keurig opgelost Door jack hintzen, ook een grote pluim voor hem is zeer vakkundig en vriendelijk. zal energiewonen zeker aanbevelen.dus in een woord top bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima intake/adviesgesprek, korte reactietijden, professionele organisatie. Ga zonder meer uit van een jarenlange probleemvrije opbrengst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is keurig netjes gemonteerd en alle rommel is keurig netjes opgeruimd. Onze complimenten hier voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en netjes gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot gelegd, binnen de gestelde tijd. Bij de installatie konden geen panelen op mijn dakkapel gelegd worden. Dat werd opgelost door op de rest van het dak de panelen verticaal ipv horizontaal te leggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonder meer positief. Schone oplevering. Zeer vriendelijke, professionele installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede voorlichting en goede vergelijking. Doorslaggevend was het advies op maat en het persoonlijke contact van de adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben zeer tevreden over de informatie en advies vooraf, het contact met en het vakmanschap van de medewerkers van Energie Wonen en Ewis. idee> geef klanten een korting als zij niet SNN het geld laten overmaken, maar zelf direct de nota betalen !

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb al veel verkopers op de vloer gehad. maar met energiewonen heb ik het beste gevoel over.

Alles prima de luxe !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle reactie na algemene informatie/offerte aanvraag via internet. Deskundig advies, gevolgd door snelle en professionele installatie van het hele systeem. Nu mag de zon verder het werk doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

kennis van zaken, klant vriendelijk en snel afwikkeling, istallateurs goed en heel netjes, zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie zwarte panelen, perfect geplaatst en keurig afgewerkt, ben er heel blij mee! Nog geen week verder en al 63kwh opgeleverd, dat mag zo door gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig geplaatst. De zonnepanelen op de dakkapel zijn met het oog op de meeste zon op de rand geplaatst. Hierdoor kijk je vanuit de tuin tegen de grote witte stickers op de achterkant van de zonnepanelen aan. Dit vinden wij geen mooi gezicht. Volgens de monteurs zijn er zwarte platen die je er tegen aan kunt monteren. Leon gaat dit voor ons uitzoeken. Wanneer de eventuele oplossing uitgevoerd is dan krijgt men van ons een 10 dan zijn wij echt " super" tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen advies en het kunnen beantwoorden van al mijn lastige vragen. Goede onderhandeling over de prijs Snelle levering, nog snellere plaatsing op het dak. Service nodig om webportal te kunnen uitlezen Garantie nog geen ervaring mee, maar uitstekend geholpen tot nu toe!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gesprek met alle betrokkenen waar mee ik heb gesproken. Of het prima werkt zal de toekomsr leren. ik heb alle vertrouwener in.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima deskundige mensen, vanaf eerste gesprek tot en met oplevering en after sales tot dusver

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, eerlijke offerte, en uiterst deskundige monteurs die net werk afleveren.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede