5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig geplaatst, goede uitleg. Kortom uiterst tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles perfect uitgevoerd, alleen verkeerde maat gerekend door de vertegenwoordiger

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere voorlichting. Keurige technische oplevering met nette afwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles werd snel en goed afgewerkt. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het plaatsen ging snel en professioneel maar de afwerking binnenshuis toch wat minder, elektrabuizen maar helaas geen bochtjes zodat je toch de bedrading ziet, dit kan volgens mij wel iets netter

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor zover een dak met zonnepanelen mooi kan zijn is ons dak mooi. Strak gelegde zwarte panelen. Nu hopen dat de zon vaak zal schijnen :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bedrijf kwam zeer goed over goed advies en eerlijk alle tijd voor vragen en uitleg ik ben heel tevrede over het totaal 1klein min puntje de installatie werd niet gelijk aangesloten op het internet dit is later wel opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden met het volledige traject van advies tot installatie. Tip: Wellicht zou Solar Frontier Powerdoo APP ook responsieve kunnen worden gemaakt. Geeft nog meer gemak om de opbrengst te volgen. Laat de zon maar schijnen wij zijn er klaar voor!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lange tijd hebben wij getwijfeld over de aanschaf van zonnepanelen vanwege de grote investering in één keer. Om ons heen hoorde we steeds meer mensen, waaronder mijn vader, zo enthousiast praten over de opbrengst van de zonne-energie. Mijn vader heeft ons over de streep getrokken door ons uit te leggen dat investeren in zonnepanelen veel meer rendement oplevert, dan het geld op de bank te laten staan. Na 7 jaar hebben wij de investering eruit en nu al kunnen wij optimaal genieten van een lagere rekening bij onze energieleverancier. Mijn vader heeft ons Energiewonen aanbevolen en ook wij zullen dat zeker doen! Wij zijn zeer tevreden en hopen dat het systeem ons jarenlang plezier doet! Leon, bedankt voor je deskundig advies en de monteurs, bedankt voor de snelle installatie! Met 3 uurtjes lag alles erop! Helemaal super!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitermate tevreden over het installatiewerk. De heren waren zeer kundig en hebben de klus snel geklaard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle zaken zijn punctueel en volgens afspraak afgehandeld. Werkzaamheden werden netjes en - indien nodig - na overleg ter plekke direct uitgevoerd. Het werk werd ook schoon opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In alle opzichten tevreden. De monteurs waren zeer correct.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ben zeer tevreden omtrent alles mbt de realisering van de zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima voorbereiding door alle betrokkenen, geven nu het dak nu iets speciaals. Een, zeker niet storend, symetrisch vlak van panelen die al druk bezig zijn met opwekken. De heren installateurs waren een goed en vrolijk trio! Chapeau voor iedereen die geholpen heeft aan dit eindresultaat waar we veel van verwachten, zeker op de lange termijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vooralsnog zeer tevreden over de installatie. Ik heb het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt maar of dat daadwerkelijk zo is zal de tijd leren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geinformeerd, fijne afwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energiewonen heeft mij goed geholpen. De installateurs kun je om een boodschap sturen. Op deze installateurs kun je trots zijn. Het contact is ook altijd netjes en snel gebeurd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkooptraject uiterst allert, kundig en attent. Versloeg drie concurrenten met glans. Uitvoering kundig, snel en schoon. Aardige mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer tevreden over alles. Mijn man en ik zijn erg blij dat we voor de zwarte panelen hebben gekozen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg van het gehele systeem. panelen installateurs mooi werk geleverd. Omvormer netjes geplaatst, totdat er in de teerkast een stopcontact bij geplaatst moest worden, dit was lastig (monteur had er geen??), werd toen aan mij gevraagd of ik een verdeeldoos had liggen,had ik niet en heb er toen 1 gehaald. deze werd zeer slordig geplaatst (los bengelend aan het snoer). natuurlijk ging ik hier niet mee akkoord en heb toen zelf 2 losse stopcontacten geleverd en deze werden wel weer netjes geplaatst. Deze waren voor het modem en wifi net verbinding tussen omvormer en modem. Uiteindelijk toch wel goed gekomen. Daarom ook geen hoger score voor de vakmanschap e-monteur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er werd mij een maatadvies gegeven. Op een prettige en op no nonsens manier. de monteurs waren netjes en prettig in de omgang. Het is allemaal keurig afgewerkt. Ook de administratieve afhandeling ging voorbeeldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie en informatie is helder en duidelijk waarbij vragen/opmerkingen etc adequaat worden opgepakt cq opgelost. Montage van zowel de panelen alsmede de E-aansluitingen zijn netjes en in overleg aangelegd. De korte uitleg van de installatie en omvormers was voldoende.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en snelle montage. Ik ben zeer te vrede

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede en vakkundige informatie en een nette en vakkundige installatie, ik ben een te vrede persoon.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede