algehele goed indruk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was perfect op elkaar afgestemd. Monteurs op tijd en twee minuten later een hoogwerker om panelen op dak te hijsen. Monteurs kwamen onverwachte obstakels tegen in de kruipruimte, maar hebben dit professioneel en zonder een onvertogen woord opgelost. Hebben alles ingeregeld en uitgelegd. Klasse

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede afspraken ,begeleiding, nette en vlotte montage

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een tevreden klant,goede voorlichting gehad. Verdere afhandeling vlot en keurig verwerkt. Instalatie vlot en keurig door zeer goed werkende medewerkers, die mogen weer lang komen.idereen bedank voor zijn bijdrage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over het geleverde werk. Monteurs zijn professionals, zijn correct en vriendelijk naar de klant. Zou als werkgever trots zijn op mijn mensen. Na de werkzaamheden alles keurig netjes opgeruimd. In een woord super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een fijne mensen die de panelen kwamen installeren! vriendelijk, stemmmen goed af op mijn wensen door nog even te praten over de opdrachtbon. Vervolgens aan het echte werk onvermoeibaar worden de panelen via de ladder omhoog gebracht. De jongens werkten zo enorm goed samen. De electrotechnische installateur stemde het binnenwek met mij af. Het geheel liep op rolletjes. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met de verkoper luisterde hij goed maar had ook al een foto van mijn dak met zijn dakplan voor de panelen. dat vond ik erg leuk. voorbereid beginnen is immers het halve werk. Dit gaf uiteindelijk de doorslag om voor energie wonen te kiezen. Veel succes met de onderneming.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur is eerlijk en geeft duidelijk advies. Scherpe offerte. Fijne afhandeling door klantenservice vwb vragen, betalingen, bevestiging etc. Omvormer, kabels, aansluitingen etc netjes weggewerkt. Pannelen liggen strak op het dak, en ook met de eerste echte storm (10-11 Bft) binnen 3 dagen na installatie geven ze geen krimp. Erg tevereden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het advies was heel goed. Er werd goed gekeken hoe het dan precies zou moeten met de elektrische installatie. Op extra wensen werd goed ingegaan en leverde ook bij de plaatsing geen problemen op. De panelen werden snel gelegd. De installatie werd ook op professionele wijze aangelegd. Bij keuzes werd er goed gecommuniceerd en kregen wij het laatste woord. Alles werd aan het eind netjes opgeruimd. Ook het contact met het hoofdkantoor via e-mail verliep vlot. Dus wij zijn zeer tevreden en hopen nog veel stroom met onze installatie op te wekken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de installatie werkte de internetverbinding vanaf de omvormer niet. De telefonische begeleiding van een van de medewerkers heeft er voor gezorgd dat de registratie van de opbrengst via mijn computer nu wel uitstekend werkt. Nu moet de zon nog gaan schijnen. De eerste week was de opbrengst door zware bewolking en regen nog geen 10Kwh

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en persoonlijke voorlichting. Vlot antwoord op vragen. Snelle en nette plaatsing van de panelen. Panelen liggen in mooi patroon op het dak. Monteurs hadden de muziek wel keihard aanstaan in de tuin. Vond ik wat genant voor de buurt. De panelen genereerden direct na aansluiten energie. Leuk! Opbrengst is goed te volgen via de PC en de omvormer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De installatie is uiteindelijk naar tevredenheid geïnstalleerd. In eerste instantie wat problemen met kleurverschil in de panelen maar wel netjes opgelost doordat het compleet gewisseld is. Helaas zijn de monteurs (buiten) een beetje rauw. s,ochtend vroeg muziek al hard aan.. met vieze schoenen naar binnen lopen.. spreken slecht Nederlands. De monteurs die alles binnen hebben aangesloten zijn wat dat betreft een stuk socialer. Tijdens het uitbrengen van de offerte is er verteld dat er nog wat uitleg zou komen betreft het uitlezen van de omvormer en de opbrengst per paneel maar hier is mij nog niets over duidelijk. Iets meer begeleiding / nazorg zou wenselijk zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

plaatsing door de installateurs meer dan alleen vakmanschap. Super panelen, niet alleen de mooiste maar ook de hoogste opbrengst en betrouwbaarheid. Zeer tevreden!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals voor de meesten is dit de eerste keer dat ik een zonne-energie installatie heb aangeschaft en laten installeren. Wat dat betreft heb ik dus geen referentie/eerdere ervaring om mee te vergelijken. Wel ben ik zeer tevreden op elk vlak. Prettig meedenkend advies aan huis, snel offerte-traject en opdrachtverlening per email, zeer snelle levering en installatie binnen enkele uren. Ik beveel EnergieWonen zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig aanbod gekregen na samen de situatie doorgesproken te hebben, binnen vier weken alles geplaatst!! Zeer prettige en ervaren monteurs die vakkundig de installatie geplaatst en aangesloten hebben. Ik zal Energiewonen dan ook met veel plezier aanprijzen bij familie en vrienden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste offerte aanvraag perfect. Erg prettig dat zij eerst op locatie komen om alles te beoordelen en uit te leggen. Dit in tegenstelling tot veel concurrenten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies deskundig en niet opdringerig. Begrip en geduld bij (lastige) vragen. Correcte en vriendelijke communicatie. Installatie zonder problemen, snel en vakkundig. Hele afhandeling top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral een dikke plus naar de monteurs. Deze jonge mannen hebben zin in het werk wat ze doen. Ze zijn super gemotiveerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verzorgd, alleen nog kijken hoe het in de praktijk werkt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen verrassingen, er wordt goed meegedacht en 'alles strak op het dak!' Aanbevolen! !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de juiste waardering van de kwalteit hebben we de panelen nog te kort. Goed overleg mogelijk mrt de installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar je prettig mee zaken kunt doen. En een goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur kwam ter plaatse en legde de mogelijkheden goed uit. Bij vragen konden wij hem altijd bellen of mailen. De instructies waren helder en goed uit te voeren. De installateur betrouwbaar. Ik kon niet thuis zijn bij het installeren, maar het is schoon en netjes opgeleverd. Systeem doet het meteen. Nu al flink wat energie opgewekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie van 18 zonnepanelen net afgerond. De technici stonden super op tijd voor de deur. Om half negen werden alle materialen het dak opgehesen en een kwartier later was de kraan al weer weg. In 3 uur was alles geplaatst en aangesloten. Zeer netjes, professioneel en aardige mensen. Zelfs het lampje op de overloop hebben ze nog even gerepareerd omdat daar altijd stroom op staat. Geweldig. Super tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen, zeer vakkundige lui

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze werken netjes en snel. Gehele systeem voor 14:00 uur al klaar. Hartelijke bedankt mannen!!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede