Goede gemotiveerde monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede organisatie, daar ben je in vertrouwde handen. Prettige communicatie, goed advies en ter zake kundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment met de kennismaking van ENERGIEWONEN (middels het contact met de hr. Wieman) hadden mijn man en ik al een heel goed gevoel over het aanschaffen van de zonnepanelen! Er werd ons op een heel ontspannen en toch proffesionele wijze uitleg gegeven over de aanschaf, het installeren en de opbrengsten van het systeem ! Verder wil ik erg de nadruk leggen op de manier zoals de jongemannen de klus geklaard hebben bij ons!! De installatie was perfect verlopen op een hele nette manier van werken. Zij waren heel netjes wat betreft de afwerking en er werd ook goed aandacht geschonken dat er geen afval achter bleef op de plekken waar zij gewerkt hadden,....kortom deze jonge mannen verdienen wat ons betreft een grote pluim !!!!! Vandaar dan ook onze rapportcijfers,hier boven aangegeven,naar aller eerlijkheid ingevuld. U kunt best trots zijn op deze jonge installateurs.....! Groet Lily Pinxt

tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie. Duidelijke afspraken. Vakkundige installateurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het gehele proces van verkoop tot en met de installatie was erg professioneel. Elke vraag op elk gebied werd snel en vakkundige beantwoord. Voor het aansluiten van de omvormer op de meterkast hebben ze zeker niet de gemakkelijkste weg maar wel de mooiste (onzichtbaar) gekozen. Dat kostte veel meer tijd maar dat deden ze graag vertelde de monteur zelf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer correct en ervaren personeel levering volgens offerte

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooralsnog zeer tevreden. Vooral hulde voor uw correcte, behulpzame en professionele installateurs. Petje af

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net en zeer vakkundige installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze zijn positief, mensen die weten waar ze over praten en die vakmanschap met kwaliteit goed neer zetten, tot en mooie product en tevreden werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Algemene ervaring over de afhandeling is voldoende, alleen installateurs werken niet veilig volgens VCA richtlijnen. Lopen zonder valbeveiliging op daken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies. Fijn bedrijf. Werkt als een zonnetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs waren zeer vriendelijk en volgens mij deskundig. Alleen jammer dat de uitleg van de monteurs niet is blijven hangen en er geen boekje is is van de omvormer om alle gegevens te kunnen plaatsen. Ook heb ik de app nog niet ontvangen om de geleverde energie te kunnen bekijken op tablet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het proces vanaf het eerste gesprek tot en met plaatsing is vlot en vlekkeloos verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Een opmerking is dat de installateurs afval (schroefjes, plastic) binnen en vooral buiten hadden laten liggen, maar dit is verwaarloosbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het advies en de offerte onderscheidden zich in zowel kwaliteit/kennis als in prijs van andere aanbieders. De installatie is vakkundig en snel uitgevoerd. De installateurs hebben alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. Zelfs de bovenverdieping is gestofzuigd! De kwaliteit van de panelen moet nog blijken maar inmiddels zijn de eerste kWh-tjes binnen :-).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind professioneel aangepakt. Daarbij de wensen van de klant in acht te nemen. Voor mij was de ervaring met zowel het voortraject als de montage een openbaring van klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en snelheid waarmee de levering en montage aangepakt werd. Ik durf dan ook Energiewonen warm aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van advies, contact met administratie tot en met de daadwerkelijke installatie was men steeds correct. Prima bereikbaar/benaderbaar en kwam men de afspraken na. Ben blij dat ik na de vele offertes die ik had aangevraagd en de vele adviesgesprekken die ik heb gevoerd gekozen heb voor Energie&Wonen. Mijn onderbuikgevoel heeft mij niet ******en. Ik kan dit bedrijf bij een ieder van harte bevelen. Betrouwbaar. Eerlijk in de voorlichting. Niet uit op wat voor hen het best, maar uit op wat goed is voor de klant. Echt top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot het eind zeer professioneel team. jorden met veel geduld en kennis alles uitgelegd. Fases goed begeleid door de administratie. planning hield rekening met voorkeurdagen en paste dit weer aan toen wij plotseling moesten switchen. Het team installatie werkte deskundig, goede uitleg. netjes. Ondanks de regen geen gemopper en harde werkers. Top Burenkorting leuk meegenomen. Wij hadden ons erg goed verdiept in zonnepanelen en kwamen na onderzoek van meer dan 10 bedrijven nog op 2 uit, waarbij Energiewonen het won vanwege meer kennis en expertise. Ik kan Energiewonen! Van harte aanbevelen. Wat zij vertellen klopt en dat was bij vele anderen niet zo!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende verkoper, goede en nette monteurs. Spreekt vertrouwen uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie vooraf en achteraf. Klein probleem (lekkage) welke achteraf niet door installatie van zonnepanelen kwam maar werd toch direct en goed opgepakt door Energiewonen. Maken van hun klant een ambassadeur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en direct het voorstel van de posities van de panelen.Monteurs snel en vakkundig gewerkt. Met 3 personen in 2 uur tijd 100% gereed

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede