4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie is goed en vakkundig aangelegd en geplaatst. Wij vinden het jammer dat met de huidige technieken niet goed is aangegeven hoe en hoeveel er op ons dak pasten. Hierdoor zijn er panelen terecht gekomen op een dakvlak dat eigenlijk niet gepland was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een zeer goede ervaring met EnergieWonen. De manier waarop alles geregeld was is gewoon goed te noemen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij de mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn super tevreden. Snel na het eerste contact een afspraak. Bij vragen snel een antwoord. Denkt mee. Weet waar het over gaat. Panelen zijn snel en vakkundig geplaatst. Laten geen rommel achter. Alles netjes opgeruimd. Harde werkers!! Alles werkt naar volle tevredenheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele gebeuren is snel en vakkundig aangelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag zijn er, door 3 medewerkers, 24 CIS panelen van solar frontier 170Wp panelen geinstalleerd met optimizers en 4Kw converter van Solar Edge. De heren hebben het in een 6 uurtjes netjes gelegd en aangesloten. Netjes en veilig gewerkt en geen troep achtergelaten. Het systeem levert nu al met zware bewolking. Mijn complimenten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed ingemeten, de werkorder tekening wijkt wat af van de opmeting (positieramen tov panelen), monteurs ter plekke goed opgelost in goede afstemming. Monteurs zeer klantvriendelijk, complimenten

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel erg tevreden, van het begin tot het eind is het allemaal zeer goed verlopen. Vooral het vakmanschap van de installateurs is top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een kleine ruimte inschatting is in overleg met de monteurs goed opgelost zodat alsnog het bestelde aantal panelen op het dak geplaatst kon worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dik tevreden!! We hebben niks negatiefs kunnen bedenken. Met groeten P.N.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 3 jaar was de converter al kapot en overleden, slechte partij apparatuur bleek later. Energiewonen heeft alle zeilen bijgezet om het apparaat binnen een week te vervangen en heeft alles netjes geregeld (zelfs de misgelopen opbrengst vergoed). Nieuw apparaat werkt volgens mij zelfs beter dan de oude want de opbrengst in Kwh lijkt efficiënter en ook hoger te zijn dan op vergelijkbare dagen met het oude apparaat. Tevreden over Energiewonen en aanrader om met hen zaken te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over Energie Wonen. Alles is conform afspraak uitgevoerd. Het team begon om 8.00 uur en om 14.00 werdt al de eerste stroom geproduceerd. Met 40 Cis panelen en 2 omvormers, aangesloten op het netwerk toch een behoorlijke klus. Maar alles foutloos en netjes opgeleverd. Complimenten. Een goede keuze dus voor een mooie prijs, goed advies, garantie fonds, uitgebreide garantie periode, wat wil je nog meer?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede informatie,telefonische contacten,afspraken ed Plaatsing van de panelen op het platdak als landscape te leggen was bij de installateurs niet bekent.Wat inhield dat zij niet de goede materialen bij zich hadden. Nadien alles correct afgewerkt .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij installatie bleek de omvormer defect. Duurde 8 dagen voor een nieuwe geplaatst werd. Dit keer probleem met de internet verbinding. Zonder oplossing achtergebleven. Uiteindelijk telefonisch opgelost via mijn schoonzoon (it expert.) wachten op een troubleshooter van jullie zou wel een week kunnen duren (hoezo veelal binnen een dag?) Het probleem was een verkeerde aansluiting op de modem door installateur. Nog steeds moeilijk gebruik ven internet omdat de defecte unit ook nog steeds in het systeem staat. Dat zou geregeld worden, maar ook dit keer ontbreekt elk gevoel voor urgentie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle levering en snelle en goede montage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerd, prima werk geleverd...leuk om te zien hoeveel de panelen per dag opleveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, volgens afspraak geleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correcte en accurate afwikkeling van het hele proces van offerte tot installatie. Naar onze mening werd er niets aan het toeval overgelaten en wordt alles erg professioneel uitgevoerd. Onze complimenten!

Prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima advies, flexibel, klantgericht. afspraken direct nakomen in 1 halve dag alles gemonteerd en werkend. ik kan EnergieWonen aan iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede toelichting bij verkoop. Aardige verkoper. Goede deal kunnen maken. Sneller afspraak kunnen maken voor plaatsing. Monteurs maakten zeer professionele indruk, werkten netjes en warden heel aardig en plezierig in omgang. .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op basis van gedegen kennis een goed advies en hierbij is een voorspelling gedaan die niet zo "rooskleurig" is als door de concurrenten werd gegeven. Als uitleg gaf Energiewonen dat de genoemde opbrengst ook in een "minder"jaar haalbaar moet zijn en niet alleen in een zonnig jaar. Hierdoor worden terugverdiendoelen gewoon gehaald. Zeer doelmatig georganiseerde montage en installatie. Ook een eenduidige en heldere communicatie. Met andere woorden een professionele organisatie waaraan je een dergelijke eenmalige aanschaf graag uitbesteed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goed advies, snelle offerte, goede service, en een mooi resultaat. monteurs met veel ervaring, goede uitleg. in 4 uur tijd alles gemonteerd, daarbij alles netjes achtergelaten. wij zijn zeer tevreden. U, wordt aanbevolen door ons.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring, alleen werden de panelen op het platte dak 90 graden anders gemonteerd dan vooraf aangegeven en afgesproken, de data overdracht vanaf de omvormer werkt niet maar daar wordt door Energie Wonen aan gewerkt.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede