alles is prima verlopen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

na een deskundige schouw (aantal werd op aanraden van de monteurs aangepast en anders geplaatst) zijn de panelen op tijd en keurig geplaatst. Personeel is uiterst deskundig en vriendelijk en dachten prima mee bij de oplossingen. Zeker het aanraden waard, mede door de prima zet om de monteurs die de woning geschouwd hebben de panelen te laten plaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie van onze panelen is goed en vakkundig uitgevoerd. Ze hebben alles keurig netjes achtergelaten. Op vragen die ik nog achteraf heb gesteld is snel en adequaat gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het geheel is zowel binnen als buiten erg keurig en netjes geïnstalleerd. Er was een klein opstartprobleem met het legplan, maar dat hebben we samen ter plekke opgelost. Verder uitermate tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De technische vragen die wij van tevoren hadden, zijn goed beantwoord. Het maken van een afspraak voor de plaatsing liet even op zich wachten. Maar toen het eenmaal zover was, is de installatie snel, netjes en vakkundig uitgevoerd. Ook werden duidelijke instructies over de omvormer gegeven en is de verbinding met internet gelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel het overleg over het te kiezen systeem inclusief varianten als de werkzaamheden van de installateurs waren voor mij van hoge kwaliteit. Zo houden!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima mensen , van offerte tot kantoor, uitvoerende taak wordt gladjes gedaan, mensen houden rekening met klant en zijn spulletjes,zie altijd op tegen mensen over de vloer maar deze mensen heb je hoegenaamd geen last van.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg van Dhr.Knol 3man die de zonnepanelen geplaast hebben werken perfecht keurig en netjes ruimen alles op dus 100%

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geleverd zoals afgesproken. Zelfs met storm het dak op!

Goede voorlichting Nette Beleefde installatuers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De 3 monteurs van EnergieWonen kwamen 11 januari 2016, op de afgesproken tijd. 3,5 uur later werd een goedwerkende installatie afgeleverd. Dit was teamwork met kennis van zaken. Ook alle rommel en afval werd keurig opgeruimd.

prima gebeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en snelle en kundige montage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer zorgvuldig. Erg fijn dat Robin Kooij de dag van de installatie belde om te vragen of alles goed was gegaan. Klasse.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed advies en snelle montage heeft gezorgd voor een goede afhandeling van deze order.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De voorlichting, het advies, de digitale (administratieve) ondersteuning, de bewaking van het tijdspad en de installatie zijn prima en prettig geweest. Of alle onderdelen een "10" gaan worden, zal de toekomst leren...Dat kunnen we nu nog niet vaststellen. Maar een goed begin, is het halve werk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles naar tevredenheid en in goed overleg geïnstalleerd. Alleen wijken momenteel de kleuren vd panelen af. Hoop dat dit na beloofde regenbuien over is. Anders komen ze het herstellen volgens belofte. Daarom nu nog een 8 voor de kwaliteit. Anders was ook dit 10 geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies over plaatsing van omvormer. De installatie verliep prima en werd compleet opgeleverd met instructie over de app.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en snelle installatie Goede en nette afwerking Dik tevreden over Energie wonen Ik beveel dit bedrijf graag aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over het plaatsen en de uitleg van de zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een gedegen onderzoek gedurende ruim 2 maanden hebben wij half december 2015 uiteindelijk gekozen voor EnergieWonen. De doorslag was nog niet eens zozeer de prijs, maar vooral de expertise en het meedenken met ons van onze adviseur Robin Kooy. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor 22 panelen SolarFrontier SF170-S AllBlack met SolarEdge optimizers. Deze panelen zijn uiteindelijk 03 februari 2016 in een halve dag geplaatst door 3 vaklui die ook tijdens de installatie met ons mee dachten. Prima Service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies, snel en vakkundig geregeld. We zijn heel tevreden.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede