4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een genoegen om met deze mensen samen te werken. Ze denken met je mee en proberen je als leek ook zaken uit te leggen. Ik ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Buitengewoon prettig contact met de vertegenwoordiger van EnergieWonen. Snelle levering van het systeem, dat is geplaatst door vakkundige installateurs die alles in goed overleg keurig hebben geïnstalleerd. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende voorlichting en levering volgens afspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energiewonen was de enige van 7 offertes die thuis kwam kijken. Vragen die later opkwamen werden prompt en goed beantwoord. Het geheel kwam als een eerlijk verhaal over. Ook de installatie verliep netjes, uiteraard wil je het zelf soms net anders maar ik begrijp dat het voor een commercieel bedrijf niet altijd kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installateurs hebben goed en netjes gewerkt. Wat mij een beetje verbaasd heeft, is dat er gevraagd werd of er een Wi-Fi verbinding gemaakt moest worden, en dat dit later een verbinding via het net werd. Dit werd verder ook niet medegedeeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle levering en montage professionele medewerkers leveren goede nette afwerking na aflevering goede uitleg en advies Super

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle levering en montage professioneel en vriendelijke medewerkers Alles keurig netjes gemonteerd en afgeleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na goed advies van dhr Van der Slikke, veel wikken en wegen, uiteindelijk gekozen voor SolarFrontier panelen in combinatie met een SolarEdge omvormer met optimizers. Je kunt het systeem dan perfect monitoren. De installatie verliep snel en vlekkeloos. Kortom zeer tevreden.!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen jammer, dat ik nog niet direct alle data van de zonnepanelen via de pc kan aflezen. Ben er van overtuigd dat dit ook goed komt. De installateurs waren erg netjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies bij ons thuis gehad, adviseur nam alle tijd voor alle vragen. Na akkoord, verliep alles vloeiend. Installatie verliep ook vloeiend, waren op tijd aanwezig 8.00 smorgens, en waren rond 13.30 weer naar huis. Eerste 24 uur wat probleempjes met omvormer gehad(wifi verbinding), maar dat werd door hun klantenservice prima opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles netjes verlopen. Monteurs hebben keurig werk geleverd. Was er zelf niet bij en vond het wel spannend, maar het resultaat was beter dan verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste gesprek al een goed gevoel gekregen,en besloten om met energie wonen Door te gaan ivm de zonnepanelen..Alle afspraken correct nagekomen. .zelfs op ons eigen vermelde datum kon het geïnstalleerd worden..top..ook de monteurs waren erg gemotiveerd en werkten netjes en vlot en hebben alles keurig achter gelaten dikke pluim.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het verzamelen van de juiste informatie, bij diverse aanbieders, viel niet mee. Meerdere aanbiedingen (duurder en goedkoper) met ook verschillende adviezen. Uiteindelijke elke keer weer terug gevallen op het eerste prettige gesprek met Energiewonen. Er werd niet opgedrongen, maar wel goed naar de wensen geluisterd. Vervolg vragen werden tijdig beantwoord. Indien er geen antwoord direct beschikbaar was werd hier snel op terug gekomen. Conclusie prettige ervaring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zowel voorafgaand als tijdens de installatie is eea niet vlekkeloos verlopen. Pas op de dag van de installatie kreeg ik een montageoverzicht te zien dat anders was dan ik daarvoor (telefonisch) had begrepen (het gevraagde getekende schema heb ik nooit ontvangen). De installateurs hebben dat verder in goed overleg met ons opgelost. Tijdens de installatie is de cv leiding kapot geboord waardoor wij een cv installateur hebben moeten inroepen en we nu nog met een kapot vloerdeel zitten. De vergoeding van alle schade zien wij graag tegemoet. Twee tips: een Nederlandstalige handleiding en een FAQ rubriek op de website b.v. wat te doen als de omvormer geen internetverbinding maakt (waar we nu last van hebben).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Zeer tevreden over het eindresultaat. Instalatie zeer vakkundig en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De contacten met de adviseur verliepen heel professioneel en vriendelijk. De offerte(s) kwamen snel en waren duidelijk. De gemaakte afspraken waren bij de uitvoerders bekend. Ook de uitvoering verliep snel en professioneel en de monteurs waren zeer vriendelijk en netjes. De totale werkzaamheden werden zeer professioneel uitgevoerd en ik ben erg tevreden. Het werkt inmiddels perfect ziet er ziet er ook strak uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig systeem, nu nog iets meer zon. Zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een professioneel advies van Marc Janssen hebben wij heel snel gekozen voor EnergieWonen. De communicatie via mail verliep snel. Er werd netjes contact opgenomen om een afspraak te maken voor de montage. De montage is keurig gedaan. Op de dag zelf bleek het originele legplan toch niet helemaal uit te komen maar samen met de monteurs is dit opgelost. Het ligt zelfs nu nog mooier dan aanvankelijk gedacht. Aanmelding bij SolarEdge voor digitale monitoring was de dag erna al geregeld. SUPER

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden met de geleverde installatie. De adviseur was zeer bekwaam en vriendelijk. Ook de installateurs zijn erg professioneel en netjes. De service na oplevering is ook erg goed. Bij dit bedrijf gaat het verder dan alleen verkopen, een tevreden klant staat op nummer voorop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel tevreden met EW. Niet alleen het voortraject, maar ook de levering en montage verdienen vooralsnog alle lof. Afspraken kwam men na, alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Alle materialen/afval werden meegenomen. Omdat de panelen nog niet eens een week op het dak zitten, zal in de praktijk op langere termijn nu nog moeten blijken of dit project i.p.v. een 9, een 10 verdient!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige en beleefde installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle efficiënte manier van installeren. Goed advies bij aanschaf. Werking van panelen lijkt goed, opbrengst is afwachten. Heb tot nu geen spijt met de keuze van leverancier

2 sterren: slechter dan verwacht

De uitleg over zonnepanelen en de offerte waren zeker interessant. Installatie lijkt correct te zijn gebeurd, maar na een jaar valt het systeem uit. Ook na een week van bellen en mailen, is het het installatiebedrijf niet gelukt om te bellen voor een afspraak. Geen aanrader op service dus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is nog maar net geïnstalleerd, dus een eindoordeel is wat vroeg, vandaar de 9ens. Maar het lijkt prima, de installateurs hebben snel en verzorgd gewerkt, goede indruk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

eea.ervaar ik als ervaren mensen en weten de werkzaamheden goed aan elkaar over te dragen en aan te passen en samen te werken

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede