4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de afwikkeling. De toegangelijkheid van de adviseur (Albert Jansen). Ook administratief was alles zeer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. goed overleg en vlotte afwerking

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een plezierige samenwerking niettegenstaande dat het oppervlak voor het leggen van de zonnepanelen werd verkeerd ingeschat. Alles keurig ad hoc opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De installateurs moesten nog een tweede keer komen, omdat het het volgens hen niet mogelijk was in de kruipruimte kabels te leggen. Dit bleek de tweede keer toch goed te kunnen - een grote inschattingsfout. Er werd ook nog door een waterleiding geboord - waardoor er een loodgieter moest komen. Kortom veel extra gedoe en tijd voor de bewoners. Energie Wonen nam wel alle extra kosten voor zijn rekening

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste contact met Energiewonen was voor ons al duidelijk dat de klant centraal staat en zeer ruime kennis aanwezig is. De installatie is vervolgens conform aangegeven uiterst netjes verzorgd. Kortom een zeer tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

The adviser was very friendly and explained the how-it-works in a very understandable way. Replying to our questions and doubts without any issues. After deciding and choosing Energy Wonen, it took about one month to receive the email from the installation team to schedule a date. The day came and in 3h everything was done.

prima ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb versteld gestaan, hoe snel de klus geklaard was. Werkelijk waar, subliem. Gr. Theo Theeuwen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies, de installatie is keurig gedaan, en alles is weer schoon opgeleverd, complimenten. Vriendelijke, vrolijke, werklui

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste contact is alles heel gesmeerd gelopen! Keurig van alles op de hoogte gehouden en ook de installatie verliep prima. Puntjes van aandacht zijn de communicatie inzake terugvordering BTW en het account waarop je de werking van de installatie kan zien. Bij de terugvordering BTW werd om de nota gevraagd terwijl die automatisch doorgegeven of opgehaald wordt. De werking van het account is niet optimaal, Duits en Engels, geen simpele handleiding en bij ons toevallig vandaag al verstoord of gestopt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plaatsen goed gegaan, behalve dat de hoofdzekering is geklapt, De verzegeling is nu verbroken, en dat moet ik zelf herstellen. De installatie ligt sinds 20 Mei, en brengt flink op. Maar kan nog steeds van afstand niet uitlezen. Moet er voor naar de zolder. Niet van deze tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na de verschillende offertes tegen elkaar te hebben afgewogen, gekozen voor EnergieWonen. Belangrijk was hierbij het deskundig advies, meedenken met de klant en de kwaltiteit /prijs die werd geboden. Planning, installatie en nazorg zijn perfect (o.a. afspraak = afspraak) verlopen. Top bedrijf en mijn aanbeveling hebben ze!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afstemming verkoop en uitvoering is niet best. Wat in verkoop gesprek allemaal nog kon blijkt bij uitvoering niet mogelijk. bv. positie omvormer en teruggave btw

• Kwaliteit
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles vlekkeloos verlopen zowel de installatie als alle administratie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de installatie is snel en netjes verlopen. Ik heb 2 opmerkingen: 1. de bijbehorende uitleg is in het Engels. Dat vind ik jammer; 2. binnen 2 dagen zou ik een mail krijgen voor het gebruik van een app. Deze heb ik niet ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie goed verlopen maar geen oog voor details. Omvormer hangt scheef, en zonnepannelen, doordat dak niet egaal is, niet allemaal even gelijk... Dit was volgens mij optelossen door dat even van tevoren te bekijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Haastige spoed is zelden goed......

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig om op deze zonnige dag te zien wat het nu al op levert. Traject is vanaf de fijne kennismaking met de heer Hintzen tot het afscheid van de zeer vriendelijke monteurs naar volle tevredenheid verlopen. Heb veel leveranciers over de vloer gehad , maar hier kon niemand aan tippen. Beslist een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hebben tog een oplossing gevonden om ook bij ons de panelen te monteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na installatie bij de buren blijkt onze installatie veel minder op te leveren als verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Passend advies. Luisterde goed naar mijn wensen. Heel netjes gemonteerd en aangesloten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen ik aan het zonnepanelen traject begon, had ik niet kunnen indenken dat het zo voorspoedig zou verlopen. Vanaf het moment dat de afspraak gepland werd, verliep alles heel soepel, zoals ook toegezegd / beloofd werd. Afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel bij EnergieWonen. De adviseur Carl van Es besteedde alle tijd aan mij als klant, zowel tijdens als na het adviesgesprek. Ik had veel vragen / veel opmerkingen, omdat er veel speelt in de zonnepanelenbranche, ook n.a.v, programma van Radar in november 2015. Carl tipte mij deze terug te zien, om je als klant te behoeden voor valkuilen, aangezien het verstandig is om niet met 1 partij te praten. Dit was nuttig. Al mijn vragen / opmerkingen heeft hij professioneel beantwoord / weerlegt. De communicatie verliep via mail en telefoon heel snel. Belangrijk ook was dat de adviseur in het eerste gesprek thuis, goed onderzoek deed zowel binnen als buiten de woning om een optimaal beeld te krijgen. Er kwam een gedegen advies. Al hetgeen wij besproken hadden, legde hij keurig netjes vast en bij de installatie merkte ik dat de monteurs goed op de hoogte waren, wat Carl met mij besproken had Na het advies informeerden de diverse afdelingen van EnergieWonen (schakels in het proces) mij over de voortgang, maar ook na de installatie, zoals GarantieCertificaat. Ook toen werd er tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. De organisatiestructuur is puik in orde. Zij installeren ook veel systemen van goed materiaal. Dat geeft vertrouwen en heeft men in de loop van het proces dik waargemaakt. Momenteel ligt er op mijn oost-west dak een prachtige zonnepanelensysteem van Solar Frontier (2 x 12 panelen) met SE Optimizers, etc. Tot nu toe ben ik lovend over het resultaat / opwek. Het weer was ook goed de achterliggende dagen. Ook de app van Solar Edge heeft een toegevoegde waarde. De opbrengst per paneel is goed inzichtelijk, en nog veel meer. Al met een al een ervaring, die ik van tevoren niet had verwacht. EnergieWonen heeft er een ambassadeur bij als men met vragen over zonnepanelen komt. Een bedrijf om aan te bevelen. Eind april zijn er 24 (2 x 12) Solar Frontier zonnepanelen geplaats op het dak van onze woning (oost-west).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nette, duidelijke afspraken via mail. Vriendelijke mensen. Snelle en nette installatie. Goede uitleg. Wij zijn zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag 29 april zijn onze panelen gelegd. Alles naar volle tevredenheid. Eerst prima advies gehad van Marc Jansen, die 2 maal bij ons is geweest. Daarna aanbetaling gedaan en gewacht op de uiteindelijke installatie. Dat duurde wat langer dan beloofd, i.p.v. 4 tot 6 wekken werden het 8 weken. Dit door de grote drukte (dat zie ik maar als positief), maar daarover had ik wel graag ingelicht willen worden. Nu heb ik dat zelf nagevraagd. De installatie is super netjes uitgevoerd, alles werd werkend afgeleverd, ook de monitoring, zodat ik meteen kon zien wat er gebeurde!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede