4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies prima, contact via email, offerte enkele malen aangepast aan mijn wensen. goede informatie voorziening over de te leveren producten. 1 punt ging niet goed: werk instructie klopte niet met afspraken, en systeem zoals aangeboden paste niet op dak. Opgelost in overleg met monteur. tot op heden geen reactie bij bellen/sms/mail hierover naar adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot eind goed en deskundig begeleid en uitgevoerd. Hoe goed zal de komende tijd moeten blijken.

Zeer snel geïnstalleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk advies. Zeer tevreden over de werkwijze en het meedenken over oplossingen van de installateurs. Nette werkers, fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correcte afhandeling van afspraken. Nette montage van de gehele installatie. Volledige inbedrijf stelling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vakkundige installatie door drie jonge gasten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede service vanaf uw vertegenwoordiger tot en met de installatie van de panelen en iedereen en alles wat daartussen zit. Wij zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en correct de werkzaamheden verricht en ook top dat ze ons voor de installatie nog een vroegen hoe de kabel naar de stoppen kast moest, en de oplossing was perfect. ze hebben het stopcontact van de wasmachine gebruikt waardoor er geen kabel door of buiten om getrokken moest worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles verliep prima en zonder veel rompslomp. De installateurs werkten snel en goed; ze hadden een beetje beter hun troep op kunnen ruimen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere aanpak, niet te veel gedoe, praktisch en voortvarend aangelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Allemaal snelle vakbekwame mensen die allen een mooi stukje werk hebben geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles ging zeer gesmeerd en sneller dan verwacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer, zeer tevreden over de geleverde installatie en over het hele traject van begin tot eind. We hadden meerdere aanbieders gevraagd, als enige gaf EnergieWonen de optie om panelen in een andere richting te plaatsen. Meer opbrengst en nog een mooier gezicht ook. De communicatie tijdens het project was vlekkeloos.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door iedereen heel netjes behandeld en heel goed en net werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van het begin tot en met het plaatsen van de panelen ben ik uiterst tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Donderdag 2 juni werden de 18 zonnepanelen en de elektrische installatie geplaatst. Ze waren binnen 2 uur klaar. Ik kon meekijken en gaven antwoord op alle vragen die ik had. Goede afstemming op elkaar en duidelijk verstand van zaken.. Ga zo door!!

Heb ze net een dag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en vakkundig. Zeer tevreden. Op aanraden van de installateur kwamen de panelen mooier op het dak dan gepland.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden. Alleen beloofd eerder te installeren. Heb er 3 keer voor moeten bellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring met de installateurs qua inzet (weinig pauzes) en kennis. Op hun advies is afgeweken van het eerder voorgestelde plaatsingsplan. Het resultaat is een mooie en uitgebalanceerde verdeling op het dak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en zeer correcte installatie monteurs. Verder positief is de netheid hoe de installatie is opgeleverd. Ook het meenemen van de verpakkingsmaterialen hebben we op prijs gesteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

van offerte tot oplevering zeer tevreden, alles in goed overleg afgehandeld en keurig achtergelaten

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede