deskundige en prettige installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, goede voorlichting met uitleg, snelle levering en goed geinstalleerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord een perfect bedrijf. Bij deze wil ik ook de dames op kantoor een dikke tien geven voor de afwikkeling van ons project.Deze worden wel eens vergeten , maar zijn een belangrijke schakel in de aftersales . Toppie Dames

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installateurs kwamen keurig op de afgesproken tijd. De installatie is eigenlijk geruisloos verlopen. De mannen deden voortreffelijk hun werk zonder ook maar enige vorm van overlast te veroorzaken. Sterker nog, voor koffie of thee was geen tijd. Eerst de klus klaren! Wij zijn tevreden klanten!

werkt perfect en alles was binnen 3 uur geinstaleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat het legplan niet volgens afspraak uitgevoerd is

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie verliep zeer snel en professioneel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

eerste ploeg ging niet helemaal goed deden wel hun best maar miste denk nog wat ervaring de tweede kwamen uit Ede die wisten precies wat wel en niet kon, hebben ook een nieuwe indeling gemaakt zonder schaduw werking. werkt perfect hoge opbrengst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

klantgericht - goede afspraak voor installatie - vakbekwame nederlandse monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit moet ik nog afwachten. Installateurs waren zeer goed en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoop en installatie is perfect . Aftersale zal naar alle waarschijnlijkheid ook perfect zijn .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets op aan te merken. Prima contact, duidelijke afspraken en monteurs maken klus gewoon klaar, ook als het daardoor laat wordt voor de mannen! Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit is nog moeilijk te bepalen (ligt een week op het dak) maar ga er van uit dat het goed is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, zeer professioneel zowel in advies als uitvoering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben onder de indruk van het efficiënte en gestroomlijnde proces van advies, controle van het ontwerp, de pro-actieve informatievoorziening naar de klant toe en de installatie. Ook het eerste (vrijblijvende) bezoek aan huis door uw adviseur onderscheidt EW van een aantal van haar concurrenten. Het veiligheidsaspect bij de installatie verdient wel extra aandacht, m.n. het ontbreken van valbeveiliging (in een aantal industrieën komt u hier niet mee weg).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij betreft een goede partij om zaken mee te doen. Ze leveren top zonnepanelen, zijn vakkundig en de installatie gaat snel en vakkundig. Tevens vragen ze na installatie netjes of alles naar wens in verlopen. Ik heb Solar Frontier 170s panelen, nr 2 van zonnepanelen.net. Enig minpuntje vind ik dat ze geen app hebben om je rendement te zien. Kan overigens wel via de site. Maar in deze tijd verwacht je toch wel een app.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In alle opzichten een zeer positieve indruk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat de weersomstandigheden zo slecht waren dat plaatsing niet mogelijk was. Snel is een vervolgafspraak en binnen 1,5 week werden de panelen in betere omstandigheden geplaatst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van adviesgesprek tot en met levering en installatie ben ik zeer tevreden met de werkwijze van EnergieWonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder goed en prettig voorgelicht. Uitstekende correspondentie en uitvoering van de plaatsing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles top geen problemen gehad vriendelijke monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op basis gesprek adviseur K v/d Slikke gekozen voor Energie Wonen. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend, afspraken snelle levering nagekomen zoals besproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding van A /Z door de adviseur . Goede montage en installeren van elektra welke in goed overleg met de monteurs perfect is verlopen. Hopelijk gaat nu de zon schijnen en dan komt het helemaal goed de komende jaren !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Waarin EnergieWonen zich direct onderscheidt van concurrenten is dat ze voor het uitbrengen van een offerte bij je langskomen om de situatie te bekijken. Geen inschattingen via satellietfoto's (Google Maps) en dus geen onzekerheid over haalbaarheid. De adviseur had direct bruikbare tips. Het proces van inventarisatie, offerte, bestelling tot en met levering en installatie verloopt snel en er wordt steeds prima gecommuniceerd. Al met al een erg positieve ervaring met EnergieWonen en dolblij met de zonnepanelen. Ondanks de bewolking, toch al genieten van een teruglopende meter!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede