4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwamen lekker vroeg en gingen aan de slag met veel plezier. Na de installatie en controle bleek dat twee panelen niet zichtbaar waren. Is met extra kabels snel opgelost. Ben benieuwd hoe de levering terug aan het net gaat verlopen. Met 14 panelen de eerste dag al 7.5 kw terug geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn en doen het goed.

Geweldige aardige monteurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn gesprek met de vertegenwoordiger bij ons thuis. Regelmatig contact gehad omdat er iedere keer weer andere vragen opkwamen. Deskundig beantwoord. Correcte en vakkundige monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel degelijke service. Men neemt de tijd voor je en altijd bereikbaar voor vragen. Wat betreft installatie wordt meegedacht voor de beste oplossing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie ook telefonisch bij vragen na het gesprek bij mij thuis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vlotte installatie ondanks een harde wind. Goede beknopte uitleg van het systeem en het programma waarop je de gegevens van de panelen kunt zien. Ben tot nu toe erg tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend advies en kennis over zonnepanelen en de installatie. Zonnepanelen is de core business van EnergieWonen. De nieuwste materialen, uitstekende en nette installatie. Prachtige afwerking. Uitermate tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies gekregen, installateurs zijn vakmensen die goed en snel werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring is uitstekend zoals hierboven blijkt. De heer Wieman was de enige van de vzier gevraagde offertes, die het vooRwerk zo uitgebreid deed. Hierdoor wisten we na het uitbrengen van de offerte waar we aan toe waren. De info die rond de aanschaf kregen was uitmuntend. Het instaleren ging vakkundig en vlot. Vlotte goed gehumeurde vakmensen. Al met al voor het geheel de complimenten. Tijdens de instalatie kwam een medewerker op het idee de panelen anders te plaatsen dan aanvankelijk de bedoeling was. Hierdoor oogt het geheel beter. Hieruit blijkt weer ervaring en vakmanschsp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De lat wordt hoog gelegd op hoe de uitvoering, werking, uitleg en daarna zelfs schoon maak wordt gedaan. Petje af. We zijn al reclame voor jullie aan het maken en wij zijn zeker heeeeeel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is ontzettend vlot verlopen, zeer prettige installateurs die goed samenwerken en hun werk naar behoren uitvoeren. Wij zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes gewerkt, uitleg wat er ging gebeuren. Na instaleren van het systeem een duidelijke uitleg hoe de opbrengst is te volgen op je I-pad en I-phone. Ben tot heden zeer tevreden al 2 dagen boven de 15 Kwh. met 10 panelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden zijn we snelle en keurige installatie door Uw personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel het traject is positief verlopen, vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing was het gevoel goed. De nazorg is ook goed. Compimenten!.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele installateur. Snel en vakkundig. Mooi te weten dat milieuvriendelijke zonnepanelen komende jaren CO2 uitstoot zullen verminderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is snel en met veel vakmanschap geplaatst. Het verbaasde me dat de installatie maar een halve werkdag duurde. De monteurs overlegden vooraf hoe het legplan er uit zag en een kleine aanpassing was geen probleem. De route van de bekabeling werd besproken en is ook op die manier perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles vlot en netjes geïnstalleerd volgens afspraak. Erg snelle reactie tijd via email.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het spijtig om te zeggen, maar de planning is waardeloos. en veiligheid ook. De elektricien zit zonder beveiliging op het dak, levensgevaarlijk. we hadden afgesproken van 8 tot 12 uur ze gingen 17.45uur weg. koste mij veel problemen om mijn afspraken om te zetten en een halve dag vrij. Ik voelde het al aan toen ze kwamen want ze zeiden we hebben alleen deze klus vandaag.Ook heb ik betaald voor een extra groep in de meterkast hij is verzwaard en boven een aanpassing. Kortom wat besproken is moet ook uitgevoerd worden. De berichtgeving is wel erg goed vanaf 1e gesprek tot oplevering, nu afwachten hoe belasting afwikkeling verloopt. gr Eric

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

maar toch, de installatie is perfect geinstalleerd, de opbrengst vind ik heel goed, alleen de zonnepanelen vind ik niet helemaal keurig net op het dak geplaatst. een beetje slordig als ik zo mag uitdrukken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de advisering goede en duidelijke uitleg. De installatie ging snel en er is keurig netjes gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, goed afspraken maken en goed installatiewerk. Niet overtuigd van commercieel volledige onafhankelijkheid. Kleine slordigheidjes bij installatie (boorgruis niet opgeruimd, beschadigde dakpan gespot maar niet vervangen, weinig initiatief om lichte knik in dak te compenseren zodat de panelen helemaal strak liggen).

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede