4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon de juiste keuze gemaakt en alles conform afspraak uitgevoerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

het is zeer goed gegaan met het instaleren van de zonnepanelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste contact al erg positief omdat contactpersoon ook nog een oud klasgenoot bleek te zijn. Prima advies gehad en ook nog eens de enige adviseur die persoonlijk aan huis kwam. Verdere offertes alleen maar verkregen via telefonisch contact. Uiteindelijk ook nog eens beste offerte. De installatie was ook zo gepiept door goed gekwalificeerde monteurs die netjes werk hebben geleverd. Kortom ik ben zeer tevreden. Nu maar hopen dat het weer wat beter wordt zodat de geïnstalleerde panelen ook nog wat gaan opleveren. 😆

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig gemaakt ziet er zeer netjes uit. Naast de keurige uitvoering ook een goed gevoel bij energiewonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na uitnodiging van 3 leveranciers hebben we gekozen voor EnergieWonen, omdat de adviseur ons het beste advies gaf. De tijd tussen advies en uitvoering werd goed benut om ons op de hoogte te houden van een en ander. De plaatsing verliep goed met zeer attente monteurs. Kortom we denken dat we een goede keuze gemaakt hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het traject van advies en offerte id goed verlopen. Het monteren van de panelen en de plaatsruimte op het dak was nog wel even een puzzel maar is binnen demogelijkheden correct opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie levering en nette en snelle montage

4 sterren: goede service, goed behandeld

aantal van te voren gemeten panelen kwam niet uit is echter goed opgelost

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige ervaring. Fijne mensen bij Energie Wonen, zowel de informatie vooraf en de uiteindelijke installatie. Wij zijn zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bijzonder goede ervaring met Energiewonen. Zelf ook de moeite nemen om opbrengst icm terugverdientijd uit te rekenen. Dit ivm het eigen energietarief dat u betaald. Ervaring met Energiewonen, Lea van Dulmen en de juiste prijs hebben er toe geleid dat ik Energiewonen ook zakelijk waarschijnlijk opdracht zal geven tot het plaatsen van zonnepanelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor een mooie prijs heb ik prima zonnepanelen. Binnen anderhalf uur waren ze (9 stuks) op mijn dak geïnstalleerd. Op mijn laptop kan ik volgen hoeveel energie er binnenkomt. Ik ben superblij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De aanleg van het electrische gedeelte , had ik aangegeven hoe ik het wilde hebben. Hij deed het op zijn manier. Ik heb verder mijn mond gehouden en hem laten doen. Ik ben daar niet tevreden over. Zelf ga ik dat veranderen, ik heb hiermee n.l. 55 jaar ervaring. Jammer dat ze niets van een ervaren iemand iets aan willen nemen. Gr. C.g.j. Bouwman.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste gesprek een duidelijk verhaal. Het offerte traject liep smoot. direct actie met Liander voor de meter wisseling. Communicatie met de installatieafspraken prima keurig op tijd. Nazorg oke. Al met al prima verhaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vakkundige en correcte installateurs. Op de afgesproken tijd s'morgens aanwezig. We zijn zeer tevreden over het plaatsen van onze zonnepanelen via EnergieWonen. Jullie krijgen van ons een dikke pluim voor eerste advies, plaatsing, en laatste gesprek als afronding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gehad en de panelen functioneren prima. We zijn gestart met veel zonuren. De zwarte panelen zien er ook fraai uit. Veel respect voor de monteurs! Een zware job!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer tevreden zowel over de heer Jack Hintzen als de installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen jammer dat de afgesproken levertijd niet werd waargemaakt,verder zal de tijd het leren of alles uitkomt wat besproken is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is naar wens verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst door een andere installateur te zijn benadeeld, heeft EnergieWonen snel en goed werk geleverd met een helder advies dat past bij onze situatie, wonen in een bos en dus met schaduw. In een halve dag was het werk klaar en waren de werking al zichtbaar in de app.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen waren in 4 uur op het dak gelegd, inclusief het leggen van de elektriciteit en kabels. Alles werd netjes afgewerkt. Enig minpuntje het boren van een gat in de meterkast op de verkeerde plek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de installateurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben vlug en veilig alles afgemonteerd. een opmerking vind ik wel op zijn plaats dat roken in de nabijheid van klanten zeker wanneer deze niet rokers niet prettig. verder waren het vriendelijke en nette monteurs. alle rommel mee genomen het ligt prima op het dak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren zijn de panelen zoals afgesproken geplaatst. Alle communicatie tussen koop en plaatsing was erg duidelijk. Plaatsing ging snel, mannen werkten behoorlijk door, prima dus. Één opmerking: Bij ons was er een specifieke afspraak gemaakt over het legplan, dat bleek helaas in de praktijk niet uitvoerbaar. Door de monteurs werd een prima alternatief aangeboden, dat destijds door de adviseur als niet uitvoerbaar was ter zijde gelegd. Over de plaatsing zijn we dus prima tevreden, maar ik zou bij een volgende koop (dat kan nog wel even duren....) ook het legplan laten vastleggen in het contract. Verder niets dan lof, dit bedrijf en de medewerkers zijn wat ons betreft top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig verlopen zowel voorbereiding als administratief als technische uitvoering. Alles op tijd via afspraak geleverd. De installatie mensen zeer netjes en correct,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaringen met de mensen van Energie Wonen. Betrouwbaar, flexibel, goede prijs en goede kwaliteit. Zeer tevreden. Erg leuk om op de app te zien wat we daadwerkelijk produceren en wat dat financieel en qua milieu oplevert. Zie ook mijn blog op www.veranderen.nu/zonnepanelen

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede