4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige mensen. Goede produkten. Prijs is onderhandelbaar. Dat maakt EnergieWonen een prima bedrijf die ik van harte aanbeveel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van advies tot installatie, 👍👍👍 uitermate tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima leverancier, alles conform afspraak geleverd en gemonteerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas is het jammer dat er miscommunicatie is geweest tussen de adviseur en de werkvoorbereiding. Afgesproken was de panelen in landscape te leggen, tiden het installeren werd ontdekt dat er een ophangsysteem is geleverd voor portrait. Ter plekke in overleg e.e.a aangepast op portrait. Blijf ik wel achter met de vraag of er in een toekomstige uitbreiding i.v.m. een elektrische warmtepomp genoeg ruimte overblijft voor uitbreiding van zonnepanelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede professionele uitleg, goede prijs kwaliteit, correcte plaatsing, top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de voorlichting, de informatie en plaatsing van de zonnepanelen. Het contact en de afspraken verliepen snel en moeiteloos. Alle personen waarmee we contact hebben gehad waren beleefd en correct. We zijn tevreden en hopen lang plezier en voordeel van onze zonnepanelen te hebben.

Goed geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig eerlijk en overtuigend advies bij huit bezoek bij ons thuis. Exacte uitleg over de procedures, teruggaaf BTW enz. Aan de installatieploeg kon je zien dat ze het leuk werk vinden, dat komt altijd de kwaliteit ten goede.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na drie dagen is het natuurlijk moeilijk om al een juist oordeel te geven. Maar deze eerste dagen heb ik al veel plezier van de zonnepanelen, vanwege het extreem mooie weer natuurlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima,alleen pech,ze hebben het in 2 keer 17-8-2016 kon niet vanwege de dakconstruktie,toen kon het op 12 Sept 2016 met een nieuwe systeem vastschroeven.Er zijn elf pannen stuk gegaan,gelukkig kon ik ze bij halen.Nu heb ik er een partij in voorraad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden alleen maar goede ervaringen met EnergieWonen; vriendelijk, klantgericht en professioneel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om een gesprek vooraf te hebben zonder verplichtingen. Goed geïnformeerd over mogelijkheden, daarna goede specifieke afspraken kunnen maken over de levering. Ook toen achteraf bleek één van de optimizers niet te werken snel gerepareerd en op gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een van de heetste dagen, hebben de mannen prachtig werk geleverd op het dak. Met veel frisdrank en een ijsje hielden ze het hoofd koel. Alles werkt prima en ziet er mooi uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede deskundige en vooral duidelijke en eerlijke voorlichting. Installatuers die hun vakverstaan en mee denken om de installtie zo optimaal mogelijk uitbte voeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van adviesgesprek tot en met de installatie was prima in orde. Kundige en ervaren mensen die weten wat ze doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste ontmoeting met de adviseur gaf een vertrouwd gevoel en de deskundige uitleg deed mij bijna automatisch besluiten om met Energie Wonen in zee te gaan. De installateurs waren zeer deskundig en gaven bij het instaleren een waarschuwing dat ik een oude lekkage had welke ik nu meteen op kon lossen. De installatie was binnen 3 uur deskundig en netjes uitgevoerd. Nu na 1,5dag hebben de zonnepanelen al 29,9kWh opgebracht. Waren we er maar eerder toe over gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles zeer zorgvuldig afgehandeld ! Ook binnen een zeer acceptabele tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

netjes en vakkundig gewerkt, jammer dat de waterleiding werd doorboord maar ook dit is netjes en zeer professioneel opgelost. wij zijn tot nu toe zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het aanbrengen van het systeem duurde wat langer dan een ochtend, maar de hitte en het onwel worden van de stagiaire c.q. nieuweling zullen dit mede hebben veroorzaakt. Daarom is dit bedoeld als opmerking en zeker niet als klacht. Alle lof voor de professionals.

goed werk afgeleverd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundige montage. prettige mensen, kortom zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies gehad en netjes gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

van adviesgesprek tot en met de installatie zeer tevreden, het zijn mensen met kennis en ervaring. nu maar hopen op vele zonnige dagen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede