3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed advies wat panelen aangaat. Aanbetaling van 25% vind ik eigenlijk overbodig aangezien er een getekend contract ligt en wettelijk ook niet nodig is. Waren al aan het aflossen aan de provincie zonder ook maar 1 Watt opgewekt te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede en uitstekende voorlichting. Daarnaast een geweldige en goede communicatie i.v.m. afspraken maken. Bij het plaatsen van de panelen goede vakmensen die snel en vakkundig en volgens afspraak werken. En tot slot een geweldige algemene sevice.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Info vooraf, in aanloop naar installatie, tijdens installatie en nu achter af super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik vanaf het begin dat ik met de verkoper aan tafel zat meer dan tevreden ben. Eindelijk eens een middenstander die een klant ook als klant behandeld. Een meer dan perfekte service en een secretariaat wat direkt, enthousiast en uitermate correct een vraag beantwoord. Het zit gewoon ontzettend degelijk in elkaar. Als klant zal ik dan ook met heel veel plezier van harte een ambassadeur zijn. Dat heeft energie wonen verdiend!!! Bravo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat de eerste oplevering niet doorging, verkeerde dakhaken. Vooraf niet het dakbeschot gecontroleerd. 2e poging week later: prima gegaan. Goede vaklui, en installateur. correct en netjes gewerkt, rommel opgeruimd etc, goede uitleg over installatie. geen aanmerkingen !

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg tevreden en blij met de panelen !

prima werk. zeer teverden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na deskundig en uitgebreid advies van de heer Slikke is de keuze op EnergieWonen gevallen. Hierbij was niet alleen de prijs doorslaggevend. Het systeem is in korte tijd geïnstalleerd en tot nu werkt alles prima. Kortom het aanbevelen waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakmanschap, omgangsvormen, informatie verstrekking, adviezen en hulp waar nodig zeer correct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles wat beloofd wordt is ook uitgevoerd en heel professioneel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over het advies van Hr.Hintzen en de verdere afhandeling door Energie wonen, over de monteurs heb ik alleen maar lof hun manier van werken, de klant vriendelijkheid en de manier waarop ze naar oplossingen zoeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies gehad van zonnesysteem, en vlotte levering.monteurs waren top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rapportcijfers geven is niet iets schudden van cijfers uit je mouw. Dit is de tweede keer dat ik te maken heb met het plaatsen van zonnepanelen. Mij viel op dat de installatieploeg over de nodige kennis en vakmanschap beschikte. De weinig voorkomende problemen bij de installatie zijn professioneel opgelost. De kwaliteit van de installatie moet zich de komende tijd bewijzen,echter ik heb vastgesteld dat er degelijk materiaal gebruikt is. O.a. aluminium dak haken en profielen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het geboden resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Adviseur volstond niet met een globaal advies en plan, maar heeft tijdens bezoek goed gekeken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Niet ergens nog een paneel proppen waar het eigenlijk niet kan. De installateurs waren erg meedenkend, beleefd en wisten waar ze mee bezig waren. Een klein probleempje na installatie is door de Service Dienst later goed opgepakt en is hersteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk advies na een persoonlijk bezoek. Heldere offerte en planning, afgerond met een snel en vakkundige installatie. Keurig werk!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

adviesgesprek zeer informatief.Afspraken worden nagekomen. Installateurs vakkundig en zeer geduldig om iets uit te leggen! Wij hebben een goed gevoel wb alle werkzaamheden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, mooie installatie, monteurs zeer voorkomend, kundig en beleefd. toppie!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral lovend op de ploeg monteurs, welke de installatie hier gedaan hebben 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundige advies van vertegenwoordiger, enigszins ook kneedbaar. op zich snelle levering maar vooral vrolijke en enthousiaste installateurs welke oog voor vakmanschap en klantgerichtheid hadden. (Hans, Remco en ???? bedankt). Jongens werkten goed door en de plaatsing was snel een feit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf om mee in zee te gaan. Scherpe aanbieding, prettig in de omgang en volgens plan opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was snel geïnstalleerd. Ze wisten waar ze mee bezig waren. Klantvriendelijk. Niet allemaal 10en omdat ze een uur te laat waren en niet gebeld hadden. Dit aangegeven en is meteen opgepakt om te verbeteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk advies en zeer nette en beleefde installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder positieve ervaring, echte meedenkers super advies en professionele uitvoering

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede