5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een gedegen advies , uileg door de heer Braber keuze gemaakt voor deze set zonnepanelen. Begeleding door dhr Braber en de adm afdeling naar de installatie datum is keurig door verzorgt. Installeren van de installatie is door het team tot in de puntjes goed uitgevoerd , de heren waren zeer gemotiveerd en proffesioneel zij gaven duidelijke uitleg vwb werking vh systeem. Na de installatie zijn alle afval producten door het team opgeruimd. Top!! Installatie werk uitstekend Na zorg vwb adm is direct vewerkt met duidelijke toelichting. Tot slot heeft dhr Braber ons de dag na de installatie benaderd vwb de status vd de installatie, als zowel aangegeven ten alle tijden beschikbaar te zijn in geval bij vragen. Al met al een compliment aan allen. We hopen veel kw te kunnn genereren. Met de vriendelijke groet CAJE Bakermans

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en snelle instalatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig volgens afspraak. Goed voorgelicht. Nette monteurs, die alles keurig achterlaten. Goede prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte service. Installateurs en electricien vakbekwaam. Alles werd keurig opgeruimd. Zeer tevreden !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden over het advies en de werkwijze.Panelen konden echter niet geplaatst worden zoals getekend. Met kabel aanleggen klein foutje gemaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van adviseur, klantenservice tot monteur; Vakmensen die weten waar ze het over hebben. Denken mee van begin tot eind om een voor de klant zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enige van uitgenodigde specialisten die thuis de situatie opnamen. kundig advies met ruimte om zelf zaken in te brengen. niet de allergoedkoopste maar de kwaliteit ook van de monteurs/elektriciens boven verwachting. een aanrader dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst en de installatie levert al behoorlijk rendement op. Aanvankelijk was de bedrading niet helemaal netjes aangebracht, maar na mijn opmerkingen daarover is dat snel en naar mijn volle tevredenheid aangepast. Kan EnergieWonen beslist aanbevelen, ook vanwege hun sterk concurrerende offerte.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met EnergieWonen kun je goede afspraken maken en die komen ze voor 100 procent na. Goede begeleiding en de installatie verliep perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig geregeld allemaal. Prima volgens afspraak geïnstalleerd. Over de kwaliteit van het materiaal kan ik nog niet veel zeggen natuurlijk. Dat moet de toekomst uitwijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werk is uitgevoerd conform afspraak zowel in het voortraject, tijdens de uitvoering als na oplevering. Met een kleine 2,5 uur was de klus al geklaard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tussen bestellen en leveren was wel een lange tijd. Uiteindelijk binnen drie uur zijn er 13 panelen gemonteerd op een keurige manier door nette en vriendelijke installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en prettig zowel in adviesafdeling als bij installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder prettig de mannen die de zonnepanelen hebben gemonteerd. Rustig, gezellig, kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reactietijd bij de aanvraag is voor mij doorslaggevend geweest. Verschillende aanvragen hebben wij ontvangen, en verbaast dat er zo weinig vervolgcontact is. Niet bij EnergieWonen. Snelle correspondentie, helder en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De beste, minst lelijke en meest opleverende zonnepanelen tegen de scherpste prijs. onderscheidend door op locatie een plan te bedenken, en niet alleen van achter een pc met "speciale software"een aanbieding te doen. Wij hebben vanaf stap 1, het bezoek van onze adviseur, het gevoel dat we met een zeer professionele partij van doen hebben. Installatie liep vlot. Systeem ziet er keurig uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en prima installatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze indruk bij de adviseur was reeds voldoende voor onze keuze. Uiteindelijk tijdens de installatie door betrokken installateurs en hun inkijk in mogelijkheden gaf ons een zeer tevreden gevoel.

2 sterren: slechter dan verwacht

- Na eerste bezoek bleken panlatten niet vast te zitten waardoor click bevestiging niet toegepast kon worden. De verkoper heeft vervolgens moeten praten als brugman om de meerprijs van €150,-- 'vergoed'' te krijgen. (Meerprijs voor schroef bevestiging). Kreeg ook nog de opmerking dat men niet kan zien dat panlatten los liggen. Dit is niet het probleem van de klant , tijdens het gesprek en dus opname is ook de schroef bevestiging aan het woord gekomen. Kies dan bij oude huizen direct voor een schroefsysteem om ergernis zoals nu te voorkomen. Heb nu panelen een maand later dan geplant liggen. Daarnaast heb ik mijn twijfels over de vakkundigheid van de monteur welke in eerste instantie de 220V voorziening had aangesloten. Ik had hem verteld dat ik de aders dubbel had aangesloten , dus dat hij dit aan de omvormer kant ook moest doen. Na de tweede plaatsing bleek dat hij dit niet had gedaan en de 2 overige spanningvoerende aders had afgeknipt. Deze zaten dus los in de stekkerverbinding. Toen men de eerste keer hir was heb ik afgesproken dat de panelen tegen de erfscheiding gelegd zouden worden , dit in verband met een boom die schaduw aan de andere kant veroorzaakt bij zonsondergang. Nadat ik buiten ging kijken kwam ik er achter dat de liggers aan de andere kant lagen dus niet op de scheiding met de buren. Daarna zijn in een record tempo de liggers herplaatst zonder ook maar een pan te beschadigen (wat me erg onwaarschijnlijk lijkt maar kan dit alleen niet controleren. Nu de panelen liggen heb ik al van diverse mensen gehoord dat ze niet netjes gelegd zijn. Onder meer van mijn directe buren die ook geinterressed is in panelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring met de monteur en het geduld die er was om te wachten op SNN heb ik erg gewaardeerd. Wel vind ik het jammer dat het de monteur (en mij tot op heden), niet is gelukt om apparaten via de Wi-Fi aangesloten te krijgen zodat ik nog steeds niet overal mijn gebruik kan bekijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wifi kon niet geinstalleerd worden i.v.m. afstand en de verkeerde wifi repeaters bij zich. extra kosten waren geen probleem. we wachten nu af of er reply komt op ons schrijven hiervoor. Nu zelf een repeater aangeschaft, maar het laatste zetje om het draaiende te krijgen op de laptop, om de standen hierop te kunnen zien, ligt bij Energie Wonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is lastig om vooraf precies voor te stellen hoe alles er uit gaat zien, vooral wat betreft de installatie binnen (meterkast, kabels, omvormer). Na installatie waarbij alles keurig is opgehangen en kabels volledig zijn weggewerkt kunnen we alleen maar zeggen dat het uitmuntend vakwerk is wat geleverd is. De begeleiding van offerte tot installatie was een zeer overzichtelijk traject waarbij via email alle gegevens en datum voor installatie duidelijk vooraf werden aangegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatieploeg van 6 man sterk heeft goed werk geleverd op een lastig steil dak van dakpanplaten. De 54 panelen liggen er strak in ondanks de starre positie van de ophangliggers. Binnen een halve dag was ook de monitoring op orde. Wellicht was een verdeling over twee strings handiger geweest ivm uitlezen van de app.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt gedaan wat er gezegd wordt en er wordt gezegd wat gedaan is. Het hele traject goed verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel de adviseur als de monteurs hebben verstand van zaken ,zijn correct en professioneel. De vragen van leerling Julian werden netjes beantwoord en er werden hem tips en tricks aan gereikd ,helemaal top De installatie is vakkundig en correct geplaatst en ook wij zijn super trots met dat wat bij ons op het dak geplaatst is . MvGr petra en wim

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede