4 sterren: goede service, goed behandeld

Soepele communicatie, helder verhaal plus advies, nette en vlotte installatie! Ik ben erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk voorlichtingsgesprek, snelle reacties op e-mails en goed verlopen installatie (en in 3 uur klaar). Misschien wel het belangrijkste: er komt nu stroom uit onze installatie.

GEWOON GOED

Goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over het hele proces van aanschaf en over de plaatsing van de installatie door de monteurs. Je wordt goed en tijdig geïnformeerd over alle stappen. De monteurs werken zeer netjes. Op vragen die ik had werd snel gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies en plaatsen komt betrouwbaar over. Vriendelijke mensen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardig en deskundig personeel, legde alles goed en geduldig uit met goede service na afloop over de digitale werking van de omvormer. Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies, snel en vlekkeloos geleverd en keurig geïnstalleerd. Goede uitleg van de installateur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige enthousiaste firma die net werk levert. Er word geluisterd naar de wensen en meegenomen in de mogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet de goedkoopste, nog geen ervaring met opbrengst, service ed. maar wel vertrouwen dat het goed komt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is goed verlopen en hoop dat de kwaliteit van de geleverde producten ook goed is , kan ik nu nog niet beoordelen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installateurs zijn in overleg afgeweken van het plan. Bovenste rij zouden 3 panelen komen en 1 tussen de slaapkamer ramen. Bovenste rij waren 4 panelen niet mogelijk. Volgens de installateurs konden wel 4 panelen op de bovenste rij. En nu was er geen paneel tussen de slaapkamer ramen nodig. Dit staat zo ook veel beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over de Installatie van het systeem ben zeer tevreden. Ook hebben de monteurs een positieve indruk bij mij achtergelaten. Jammer dat de wachttijd tussen tekenen van het contract en de installatie zo groot is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volle tevredenheid met EnergieWonen voor de installatie van de zonnepanelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prettige uitleg van de adviseur wat de keuze voor uw bedrijf sterk heeft beinvloed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaringen. Persoonlijke aandacht. Snel geleverd. Min puntje is het feit dat getekende legplan van de panelen niet geheel overeenkwam met het uiteindelijke resultaat. Toch niet helemaal goed ingemeten op het dak. Gevolg is dat een dak uitklapraampje niet volledig meer geopend kan worden.Heb ik wel geaccepteerd overigens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima voorlichting en een zeer professioneel vervolg van bestellen tot en met plaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi system en keurig geinstalleerd door goed team

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede adviseur. Ervaring van de installateurs was super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed ingelicht, en bij het plaatsen kwamen de monteurs vakkundig over. En de hele instalatie ziet er goed uit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring. Vakkundig, vriendelijk, netjes gewerkt door alle betrokken mensen. Zowel administratief als tijdens het plaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede ervaring gehad en vlotte montage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij is het belangrijkste dat me dak lek dicht is. Duszover nog geen lekkage aangetroffen. Dus ik ben tevreden

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede