4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en hulpvaardige adviseur. Duidelijke info van de administratie. Aardige,vriendelijke en snelle monteursploeg. Binnen een halve dag de complete installatie aangebracht. We zijn dan ook zeer tevreden over EnergieWonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over de (installatie van de) zonnepanelen. Van begin tot het einde is alles goed verlopen. Goede voorlichting, goede keuzes tussen verschillende soorten systemen, geen verborgen kosten. En de monteurs zijn echte vakmannen! Compliment!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies en gehele voortraject was duidelijk, uitgebreid en informatief. Bedrijf is zeer punctueel en precies. Montage idem. Wij geven geen 10 omdat we niet weten of eventuele (niet te hopen!) problemen die achteraf ontstaan ook goed opgelost worden (slechte ervaringen met andere bedrijven...), al hebben we daar wel alle vertrouwen in!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte installatie, duidelijke uitleg, prettige mensen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jammer dat er bij het offreren een foutje is gemaakt. Fijn dat dit met veel coulance is hersteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben sedert 4 oktober 2012 zonnepanelen op ons platte dak Wij hebben Systeem ETSolar 250 met 20 panelen (5000WP) De verwachting was dat dit zou opleveren 4500 kWh/per jaar. De opbrengst was: eerste jaar 4740 kWh tweede jaar 4860 kWh derde jaar 4940 kWh vierde jaar 4750 kWh De installatie werkt dus boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden voor de prijs de kwaliteit de service en ook de after service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben uitermate tevreden! Alleen de draadverbinding bleek een probleem te creëren. Door om te stekkeren met de Service afdeling Michiek de Ruyter werd dit probleem verholpen en opgelosten. Ook de app werkt naar behoren!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name het plaatsen van de zonnepanelen verliep zeer prettig. De installateurs dachten goed met ons mee waar de bedrading het beste langs kon lopen. Erg prettig dat het niet alleen om de installatie ging, maar dat het ook hun belang was dat het zo fraai mogelijk uit zou zien.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is goed geregeld en afspraken worden nagekomen.

Prima geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting vooraf, tijdens en na de plaatsing van de zonnepanelen door de verkoper. Verder wordt je achteraf goed geïnformeerd hoe nu verder (bijvoorbeeld m.b.t. het terugkrijgen van de btw). Degenen die de zonnepanelen plaatsten, werkten zeer netjes en binnen enkele uren was alles keurig geplaatst. Later werden we door de verkoper nog gebeld met de vraag of alles naar wens verlopen was. M.i. maakt men een verstandige keuze door zonnepanelen bij EnergieWonen aan te schaffen. Prijs / kwaliteit is goed en de serviceverlening is uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig advies van de heer Thijs. Zeer beleefde en vakkundige installatie door de mannen. We kunnen ons niet herinneren wanneer we voor het laatst de hele dag met 'u' aangesproken te zijn. 'U' is in ieder zeer tevreden over het totale proces en afhandeling. Echt een aanbeveling waardig. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en vriendelijke en deskundige installateurs

Netjes en vlot gewerkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met energiewonen en de installateurs! Door vakantieperiode wel wat langer op het plaatsen moeten wachten dan we eigenlijk wilden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden tevreden. Informatie is snel geleverd, betalingen en andere mails worden snel toe gezonden.

Alles positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot eind tevreden hoe het is gegaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een beetje vroeg om over kwaliteit te oordelen omdat ze net zijn geplaatst maar de jongens hebben het keurig gedaan alleen het instellen op de computer is niet goed gegaan wij kunnen helaas geen grafieken uitlezen dus daar iets fout gegaan we hopen dat dit nog hersteld wordt.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met alle aspecten die bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie komen kijken. Vanaf de orientatie/advisering, offerte tot aan installatie fase, vakkundig en professioneel geholpen. Speciale pluim voor de installateurs. Tijdens de installatie bleek plaatsing en aansluiten van de omvormer op de groepenkast/meterkast lastiger dan vooraf ingeschat. Na wat denkwerk is e.e.a. snel en doeltreffend opgelost. Nadien tevens goede uitleg gekregen over de installatie/de werking/bediening en werd de gehele installatie aangemeld zodat online monitoring direct mogelijk was. Andere bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed werk geleverd, kan niks anders zeggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie-ploeg beschikte over de vereiste capaciteit(en) en middelen. Ze werken zorgvuldig en hebben aandacht voor de belangen en wensen van de opdrachtgever. Alom tevredenheid tot zo ver. Afwachten of de nazorg van de zonne-installatie ook geprezen kan worden. Kan momenteel geen wifi-verbinding herstellen met een van de omvormers. Een melding van enkele dagen geleden aan [email protected] heeft nog niet geleid tot een ontvangstbevestiging of herstel van het euvel.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede