4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en vlotte afhandeling door zowel Nick Hofman/ offerte, door de administratie en zeker ook een keurig team van zeer nette en zorgvuldige installateurs ( Danny ea). Energiewonen bedankt, ik kan jullie absoluut aanbevelen. Mvg Jeroen Buckers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het bepalen van welk bedrijf mijn panelen zou plaatsen vond ik het belangrijk dat energie wonen een vertegenwoordiger langs liet komen. Persoonlijk contact maakt het toch makkelijker om uiteindelijk de keuze te maken. Uiteraard vriendelijk geholpen en de keuze was op de solar frontier 170 gevallen die ook als beste uit de onafhankelijk test is gekomen. De dag van plaatsing liep voorspoedig, begin middag kwamen er nog drie extra installateurs bij om aan het eind van de dag de klus te klaren. Ben super tevreden over het totaal pakketje. De toekomst moet uitwijzen of de service verlening ook goed is. Mvg

4 sterren: goede service, goed behandeld

instalatie ziet er prima uit. voordelen even afwachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van gesprek tot aan de montage niets dan lof. Over de kwaliteit kan ik natuurlijk weinig zeggen omdat nog maar net geïnstalleerd 's.

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Installatie netjes gemonteerd en afgeleverd. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring met energie wonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gedegen organisatie met zeer correcte werknemers. Zowel verkoop als installatie. Het hele traject liep gesmeerd en is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede informatie voorziening. Goede afwerking en uitleg van systeem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed. Tegels te kort dus die moeten nog bijgeleverd worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tis jammer dat de zon er niet 24 uur per dag bijgeleverd is. Dus de opbrengst van de zonnepanelen in de 25 dagen na de installatiedatum van 5 oktober is met 91 kWh nog karig. Ben benieuwd hoe de jaaropbrengst op 5 oktober 2017 is. Aan de panelen zal het, denk ik, niet liggen. Die zijn van topkwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste oplossing voor mijn vraag naar duurzaam produceren. Vooral het totaalpakket om te ontzorgen sprak mij aan (Advies, Levering, Installatie, Administratie tbv BTW teruggaaf). Dit alles snel en tegen een concurrerend tarief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles super geregeld. Geen omkijken naar, van begin tot eind. Ik ben blij met de zonnepanelen. Voor uitbreiding van de installatie zal ik zeker weer gebruik maken van Energie Wonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs waren er volgens afspraak, netjes gewerkt en alles binnen een halve dag het systeem van elf panelen werkend opgeleverd. De app gedownload en die werkt ook prima ,leuk om te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energie wonen heeft genoeg kennis van zaken om alle vragen te beantwoorden. Zowel de vertegenwoordiger als technisch personeel zijn goed gekwalificeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

van advies tot installatie een fijne samenwerking. De mensen beschikken over uitstekende kennis en vaardigheden. Alles is weer schoon achtergelaten. Goede heldere uitleg. Super bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ja wat moet ik er aan toevoegen. Snel en keurig geinstalleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

zorgeloos project, geen omkijken naar gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en zeer keurige en nette monteurs die zeer vakkundig zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lastig om een oordeel te geven als je de eisen niet kent. Een goede indruk is wel achter gebleven. Zelf wel de omvormer moeten koppelen aan mijn account bij goodwe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer groot voordeel van EnergieWonen: Er komt een adviseur aan huis en er wordt advies op maat gegeven! Zowel door de adviseur als ook de monteurs zijn wij zeer netjes te woord gestaan! Op alle vragen werd antwoord en/of advies gegeven. Door de monteurs wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Daarnaast zijn ze zeer beleeft en komen correct over. De installatie is netjes en correct verlopen, idem de administratieve afhandeling. Waarom dan geen 10: Omdat deze enquête één dag na de installatie is ingevuld, De zon achter de wolken zit en het nog niet geregend heeft. Hierdoor is er door mij niet te bepalen als er mogelijk verborgen gebreken zijn, voor de rest kan ik alleen maar zeggen "TOP".

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen 3 uur lagen de panelen op het dak, en was alles aangesloten. Ook werd de zolder voor vertrek nog keurig met de stofzuiger gedaan en schoon opgeleverd.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede