4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goede adviseur, wieman!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van advies tot installatie is naar volle tevredenheid van ons als klant verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is in goede samenwerking van installateurs en mij, de klant, geschiedt. Het systemen werkte meteen naar volle tevredenheid. Ik werd goed op de hoogte gehouden van waar de installateurs mee bezig waren. Er is afgeweken van het aanvankelijke installatieplan, echter dit is een verbetering, met name de plaatsing van de panelen op het dak. De omvormer heeft een mooie plek gekregen zoals gepland was.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doortastend advies; mooi resultaat; zeer prettige monteurs en hopelijk ook een goede afwerking (monteur heeft aangegeven dat het nog niet helemaal goed is) de komende tijd. Belangrijk dat het voorspelde resultaat ook gehaald gaat worden, dat is ook even afwachten, dus een enquête over b.v. twee jaar is nog veel nuttiger. Kortom tot nu toe tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en deskundig advies Installateurs zijn vakkundig en proffesioneel Dus al met al snel en deskundig geplaatst tegen een goede prijs. Ze waren de enigste die voor een offerte een bezoek aan huis brachten........top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette plaatsing, keurig gewerkt. De stroom moest via een andere route als in eerste instantie besproken maar ook dit was geen enkel probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende voorlichting. Snel goed gewerkt. Alles volgens afspraak en op de afgesproken tijd geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, snelle en goede levering en duidelijke uitleg over de werking en mogelijkheden. Overall goede en duidelijke communicatie over status en voortgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een jaar geleden zijn op ons dak 18 panelen (Solar Frontier, SF170-S AllBlack) gelegd, samen goed voor 3060 Wp. Vanwege de niet ideale zonligging en sub-optimale dakhelling werd de te verwachten jaarproductie met 15% gekort en begroot op 2731 kWh in plaats van 3213 kWh. Na een jaar kan ik vaststellen dat de productie 2980 kWh bedraagt en dat is ruim 9% meer dan begroot en ruim 7% minder dan in de ideale situatie. Ik weet niet of het komt door de landscape plaatsing van de panelen of door een zonrijk jaar, maar dit is beter dan verwacht. Waar ik vervolgens natuurlijk benieuwd naar ben is de jaarafrekening van mijn energieleverancier, want dan kan ik nagaan wat de terugverdientijd gaat worden... Maar daar moet ik nog een paar maanden op wachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf moment van aanvraag tot aan plaatsing perfect en vakkundig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima., heel tevreden op slle fronten

4 sterren: goede service, goed behandeld

De plaatsing vond binnen 10 dagen na de overeenkomst plaats. De contactpersoon heeft ons weten te overtuigen om voor EnergieWonen te kiezen. Daar hebben we tot op heden geen spijt van. De informatieverstrekking van EnergieWonen is snel, accuraat en zeer volledig. De plaatsing van de panelen verliep soepel en snel. Voordat de vervormer zijn volledige functie uitoefende duurde even, een ICT-probleem. Ook dit werd professioneel opgelost, waarna een goede uitleg voor mij als leek volgde. Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, afspraken zijn nagekomen, snel en netjes gewerkt. Geen klachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies was goed onderbouwd en top, fijne en trouwe adviseur. Personeel is erg bekwaam en vriendelijk, na het opleveren hebbdn ze alles zeer goed opgeruimd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn ontzettend trots op plaatsing en afwerking . en aanschaf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering, flexibele opstelling, snelle levering, vakkundige plaatsing en een goede prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder snelle levering van zonnepanelen en een zeer vlotte en vakkundige installatie. Prettige omgang met installateurs, eigenaar en Amerikaanse stagiaire. Bijzonder goede voorlichting vooraf en na installatie. Alles wordt opgeruimd en schoon achtergelaten. Grote klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring, snel en professioneel opgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zonnepanelen zijn keurig geplaatst, maar... In het voor gesprek met dhr Braber werd gezegd dat installateurs gezekerd zouden zijn, niets van valbescherming. Er zou voor plaatsing kontakt met ons worden opgenomen. 1 mail met geplande afspraak. Door persoonlijk gesprek gaf het ons vertrouwen maar toe de aanbetaling binnen was was het persoonlijke contact over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en de installatie staat er keurig bij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie van de omvormer is perfect verlopen, advies van monteur over de plaats van installeren van de omvormer was perfect. Beter dan wat ikzelf zou hebben gedacht. Monteurs waren vriendelijk en beleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en correcte afhandeling Systeem netjes opgeleverd, laat de zon nu maar komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Om 11.30 stonden de heren aan mijn voordeur. Om 15.00 had ik mijn eerste KWH geoogst. En alles keurig gefixed zonder schade of gedoe! Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en vlotte afhandeling door zowel Nick Hofman/ offerte, door de administratie en zeker ook een keurig team van zeer nette en zorgvuldige installateurs ( Danny ea). Energiewonen bedankt, ik kan jullie absoluut aanbevelen. Mvg Jeroen Buckers

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede