4 sterren: goede service, goed behandeld

Voordat we met Energiewonen in zee zijn gegaan hebben we diverse bedrijven om advies en om een offerte gevraagd. Energiewonen onderscheidde zich door naast monokristallijne panelen ook dunne film panelen te bekijken als optie. Tijdens het locatiebezoek van de adviseur van Energiewonen hebben we diverse systemen alsook legplannen doorgesproken. Uiteindelijk hebben we een goed gevoel gekregen bij de panelen van SolarFrontier in combinatie een SolarEdge omvormen. (ons dak heeft een west/oost oriëntatie met schaduwinval van het dak van de buren/overburen) In een later stadium zijn we erachter gekomen dat de het SolarEdge verhaal ook zijn beperkingen heeft vandaar de wat lagere beoordeling voor het advies. (overigens andere aanbieders hebben hier ook niet op gewezen) Ik hoop echter dat het systeem zich alsnog gaat bewijzen. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen en ook de installatie is probleemloos verlopen. Kwaliteit hebben we nog niet ingevuld. Visueel ziet alles er netjes uit; nu moet het zich gaan bewijzen.

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig ervaren komen ook hun afspraken na en zeer vakkundig

goed geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed/fijn contact met adviseur. goede adviezen, snelle levering en perfect uitgevoerd door een leuk team.

Zeer positief ervaren

Gewoon top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via de vereniging Eigen Huis waren we ons aan het oriënteren op zonnepanelen. Om ook andere mogelijkheden te hebben, zochten we op internet. Zo kwamen we bij 'EnergieWonen' terecht. Binnen een week kwam er iemand om eens te zien wat voor mogelijkheden er waren. Daarna ging het snel. De vakkundige adviseur bracht een goede offerte uit. Inmiddels zijn naar volle tevredenheid de zonnepanelen door een ploeg van drie man binnen een halve dag geplaatst. Nu is het, we leven 17 december, wachten op de zon!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte plaatsing en vakkundige installatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2e aankoop/plaatsing in drie maanden tijd, nu voor mijn bedrijf Brouwmarkt bv. Net als de 1e (privé-plaatsing); uitstekend advies, dito producten en 100% professionele plaatsing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes gewerkt, alleen hebben we gezien, dat de doorvoer van de kabels naar binnen niet is afgekit en we vragen ons af of hierdoor vochtproblemen kunnen ontstaan. Op het dak kunnen we het natuurlijk niet zien of de doorvoergaten daar wel zijn afgekit. Graag bericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog nooit in mijn leven heb ik een aankoop op een 10 beoordeeld. Maar mijn oprechte complimenten voor de zeer plezierige en vakkundige benadering m.b.t. onze installatie. Zowel bij ons thuis in Bleiswijk alsmede in onze recreatiewoning is de installatie uitgevoerd door EnergieWonen. Beide tot volle tevredenheid. Kortom, fantastisch bedrijf met uiters vriendelijke, correcte en vakkundige mensen. Dus een 10 volledig waard👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

klant vriendelijk en keurig werk geleverd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt super tevreden: goed advies, voortvarend offertetraject, duidelijke communicatie over planning etc, vakkundige monteurs!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige uitleg en later goede installering van zowel de omvormer als de zonnepanelen op het dak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen drie weken van offertetraject naar een perfect werkend systeem. Helder advies m.b.t. keuze van het systeem en snelle professionele plaatsing. Bekabeling ook op lastige plaatsen keurig weggewerkt. Administratieve begeleiding en nazorg zorgvuldig en compleet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en vakkundige installatie zover als ik het kan beoordelen. Van eerste contact met u een vakkundige uitleg. Tot installatie wat snel en vakkundig werd gedaan. Nu nog de BTW teruggave, want dat zou ook door jullie worden geregeld. Groet Leendert Geelhoed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele proces, van voorlichtingsbezoek tot en met de montage en de afwikkeling zijn zeer goed verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze installatie is door de monteurs vakkundig geïnstalleerd zeer vriendelijke monteurs . tevens hebben ze netjes gewerkt. Wij hebben ze netjes verzorgd met koffie en een lekker soepje met stokbrood.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, goed advies en kennis. Monteurs waren vriendelijk en sociaal, en alles goed in overleg. Kortom tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette installatie....na bijna alle panelen te hebben geplaatst toch alles nog aangepast omdat men zelf niet tevreden was ivm oneffenheden. Goed team van monteurs met ieder zijn kwaliteiten. Kortom zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

13.12.2016 zonnepanelen bevestigd. Alles OK behalve dat de twee monteurs iets te ruw over het platte dak met EPDM hebben gelopen!! Het is te hopen dat hier geen lekkages door komen, hetgeen ik pas kan zien na enkele regenbuien!! m.vr.gr., J. Raas, B. Timansweg 53 te 's-Heerenhoek

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden met het persoonlijke advies dat we hebben ontvangen voorafgaand aan de offerte. Ook de installatie is prima verlopen. De monteurs hebben keurig gewerkt. We zijn erg tevreden. Nu maar hopen dat het systeem goed werkt en dat we veel stroom gaan opwekken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies was duidelijk en zorgvuldig geen broodje aap verhaal maar eerlijke informatie waar je als vaak minder deskundige wat mee kunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg vriendelijk personeel netjes gewerkt zeer tervreden

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede