4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig in orde, netjes gewerkt en volgens afspraak. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

professionele club, aanrader voor de buren

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles (weer)prima verlopen!! ik was zelf werken maar ze hebben snel en vakkundig geplaatst.mooi resultaat.

prima gegaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige manier van werken. Goed advies en erg goede installateurs, die bereid zijn om mee te denken. Niets was te veel en de snelheid van plaatsen vond ik ongekend! Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle medewerkers die wij gezien hebben waren bekwaam voor zover we konden overzien. We hebben nog geen ervaring hoe een en ander in de praktijk werkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles snel en goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies, prima installateurs. Ben heel tevreden over de ging van zaken. Nu de zon nog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring, de zonnepanelen zijn vlot en netjes gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle, deskundige en flexibel dienstverlening om te komen tot een optimale installatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over de kwaliteit van de installatie kan ik na een dag nog niets zeggen maar het ziet er goed uit. Alles werkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie goed verlopen. Systeem werkt direct en probleemloos. Tijdens offertetraject, bestelperiode en na oplevering is er zeer goede communicatie. Van iedere stap wordt je per mail keurig op de hoogte gehouden. Alle afspraken worden nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs zijn beschaafd, werken netjes, zijn vaklui maar voelen zich niet gewaardeerd door hun bedrijfsleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adequate werkers. alles netjes afgewerkt. goede uitleg van de werking en van het computergebeuren! hierbij wil ik vermelden dat in de voedingskabel + groepenkast zelf heb aangelegd en gemonteerd, waarvoor ik in overleg met Kees v/d Slikke een vergoeding zou ontvangen. de montage van de 9 panelen heeft minder dan 1½ uur tijd gekost, mede doordat de voedingskabel al bij de aansluitkast lag. de monteur was daar heel blij mee. een reactie van uw kant zie ik met belangstelling tegemoet Met hartelijke groet jan wesdorp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en goede voorlichting. Installatie werkt uitstekend. Beloofde opbrengst is ruim gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed voorgelicht en daardoor dus doen besluiten zonnepanelen te laten plaatsen. Ook met vragen tussendoor kun je goed terecht bij de adviseur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De installatie werkt, maar de afwerking is erg slordig en niet volgens afspraak. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en is het probleem nog steeds niet opgelost. Erg teleurstellend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste aanzet én uitleg van Chris Wieman heeft ons overtuigd van het nut van zonnepanelen. Ook milieu overwegingen hebben ons over de streep getrokken. De verdere informatie en administratieve afhandeling vanuit Energie Wonen is helder en uit een stappenplan opgebouwd en daardoor zeer begrijpelijk. De aanleg op 10 februari 2017 gebeurde zeer deskundig en de samenwerking met Hans, Robert én Maikel is plezierig gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustige en duidelijke manier van uitleggen bij aanvraag, en ook bij het installeren . Zonder problemen verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik deed eerst mee met een collectieve inkoop via consumentenbond/EigenHuis. Dat aanbod was scherp, maar erg inflexibel en niet de beste configuratie. Bij Energie Wonen kreeg ik veel uitgebreider advies en kon ik veel meer opwekken. Ik ben nu bijna energieneutraal. Eerste klas panelen die niet in één serie liggen. De prijs is wel honger, maar hier heb ik veel meer aan. Goede service, keurig nette monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste gesprek met Carl meteen de indruk gekregen dat EnergieWonen een betrouwbare organisatie is. Eerlijk advies, zelfs tijdens montage zonnepanelen werden wenselijke aanpassingen doorgevoerd op initiatief monteurs. Goed meedenken is uiteraard ook een goede service! Klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed advies en uitleg over de installatie. alles goed geregeld door goede communicatie. en netje gelegd en uitleg over de omvormer super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en netjes, evenals de monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. waren wat zaken niet aan het licht gekomen bij opname installateurs hebben dit prima opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en deskundig advies gegeven. Installatie is keurig uitgevoerd. Goede mensen. Nu wachten op de zon en kijken of de opbrengst voldoet aan verwachtingen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede