Zowel administratief, technisch als commercieel : TOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Neiging naar een 10 te geven, maar heb ff wat ervaringstijd nodig. Eerste indruk van verkoop is degelijk en installatie uitstekend. 28 panelen, incl. omvormer binnen 4 uur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke en uitgebreide uitleg in voorgesprek vertegenwoordiger komt bij je thuis prima communicatie via mail goede uitleg over zonnepanelen vriendelijke en leuke installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pefect afgeleverd goed mee te overleggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

deskundig en op zeer vriendelijke wijze uitleg door adviseur Marc Janssen gehad en de drie monteurs waren vriendelijk en beleefd. en hadden de 18 panelen vakkundig en snel liggen de communicatie is van het begin tot het einde ook perfect kortom is alles van het begin tot het einde perfect voor de kwaliteit is wel een 8 gegeven ,maar daar kan ik nog niet echt over oordelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit en vakmanschap is een punt minder vanwegen dat het niet netjes werd achtergelaten. Er lag nog veel boorstof, het geeft wel meer kwaliteit en vakmanschap wanneer de monteurs het netjes achterlaten. Voor de rest was het snel en goed gegaan en waren de monteurs klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer tevreden in het totale plaatje wat er is geleverd ,goed advies, vakkundig installeren van de zonnepanelen en elektra . We hopen er lang van te kunnen genieten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden met het advies en de vakkundige installatie. Deze ging snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was goed overleg mogelijk en hebben daardoor de omvormer gewoon in de meterkast gehangen wat eerst niet de bedoeling was. Heeft wel een hoop werk gescheeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

alles ging voorspoedig en volgens afspraak. bij het afwerken van het dak ontstond een klein probleem wat op een passende wijze is opgelost. Het systeem werkt naar behoren.De eerste energie opwekkingen zij binnen en stemt ons tevreden TOP.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en vakkundige montage. Adviseur en monteurs waren prettig in de omgang.

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede voorlichting, goede beoordelingen en professionele installatie. Ik ben een tevreden klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en keurig gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden van begin tot het eind

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn tevreden met onze installatie van 12 panelen. Het totaal plaatje ziet er netjes uit, de monteurs hebben het legplan iets aangepast zodat het er nog wat netter uit ziet en hebben goed werk afgeleverd! De vertegenwoordiger heeft ons goed geadviseerd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had er een hele dag op gerekend maar stipt op tijd waren de heren aanwezig en net na de middag lagen de panelen er werkend en wel. Zelfs nog tijd voor opruimen, uitleg en natuurlijk koffie met eigengemaakte Limburgse vlaai. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit is eigenlijk nog moeilijk te beoordelen aangezien we nog maar 1 dag in het bezit zijn van werkende zonnepanelen. Minpuntje: er zijn veel dakpannen sneuveld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte installatie. Het enige minpuntje vind ik dat de 2 kabels schuin over het garagedak lopen.Misschien hadden die kabels langs de randen gelegd kunnen worden. Hoop dat alles heel blijft. Aan de zijkant van de garagemuur gaat de kabel naar binnen en hoop dat deze niet gemakkelijk door te snijden ia.r

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke uitleg over de aanschaf en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status vanaf bestelling tot oplevering van de instalatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen waren zo gelegd. Adviseur en monteurs wisten waar ze over praten en waren netjes en beleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prettig dat er van tevoren de situatie terplekke beoordeeld werd en wat het beste was voor ons voor de rest alles prima op afspraak verlopen Ik kan het aanbevelen voor iemand anders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst gaf de consulent deskundig en praktisch advies. Vervolgens werd alles prima geregeld en vlot en volgens afspraak geïnstalleerd.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede