4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk advies. Zeer vriendelijke installateurs, die alles netjes en opgeruimd hebben achtergelaten. Door de complexiteit van de installatie nam dit meer tijd in beslag dan van te voren gepland, toch was alles in 1 dag gereed en werkte alles volgens plan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoper vond ik niet fijn, installateurs zijn super!! Vooral niels is zeer oplossingsgericht, en zeer zelfstandig! Een dikke 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over advies en monteurs zeer tevreden. Montageteam werkte professioneel volgens een strak schema. 12 panelen en omvormer (veel boorwerk door betonnen plafonds) binnen 4 uren geplaatst. De kwaliteit lijkt uitstekend maar nu afwachten hoe de praktijk uitpakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend aardige en vaardige monteurs. Wisten de klus snel te klaren. Gedragen zich professioneel. Ook de accountmanager is professioneel en reageert snel en adequaat op vragen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn uitstekend geadviseerd, niets was te veel om one droom van een zonnepanelen dak zonder dakpannen te realiseren. De installateurs waren aardig, kundig en werkte netjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

professioneel ingespeeld team installateurs. Zij hadden voldoende oog voor de locale situatie mbt het installeren.De hele begeleiding heb als positief ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het gesprek en info wat we hebben gekregen verliep heel goed. Kregen meteen antwoord op onze vragen en de installatie was in een mum van tijd gedaan. Daarover zijn wij dus tevreden. Nu kijken hoeveel profijt we er van hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies en puik werk afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundig uitleg en goed advies. Bij vragen krijg je snel antwoord. De panelen lagen er ook binnen no time op en de mannen die het kwamen instalelren waren zeer vriendelijk en hebben zelfs een handje toegestoken om alles makkelijker te laten verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verstrekte info was klaar en duidelijk. De afspraken werden probleemloos nagekomen. De installateurs waren stipt, zeer beleefd en professioneel. Na 2u en een kop koffie was de klus geklaard, de handige app geïnstalleerd en kan voortaan de zon niet genoeg schijnen. Bedankt, Energie Wonen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het werk is uitstekend geleverd. We zijn vooraf goed geïnformeerd over alle te nemen stappen. Het had handig geweest als we een telefoonnummer hadden gekregen waar we het team 's ochtends hadden kunnen bellen (ze waren nu iets te laat). Ook had vooraf gemeld kunnen worden dat het team in een halve dag gereed was (dan hadden we de persoonlijke planning daar beter op af kunnen stemmen). Nu moesten we weg, terwijl het team nog bezig was. Ze waren wel zo flexibel dat ze de sleutel accepteerden en het huis voor ons op slot hebben gedaan bij vertrek. Alles bij elkaar chapeau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, alles werd vanaf het 1e gesprek goed geregeld. Ook het plaatsen ging vlot en proffesioneel en ook in goed overleg. Ze liggen er mooi op en hoop er jaren plezier van te hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn eerste indruk van EnergieWonen was positief. Goed advies gekregen over aanschaf Zonnepanelen en voorbereiding installatie hiervan liep ook prima. Helaas werd tijdens het aansluiten van de panelen op de omvormer een muur beschadigd. Kan gebeuren, maar zorg er dan als bedrijf voor dat dit snel en naar tevredenheid van de klant afgehandeld wordt. Helaas had ik pas na 2 maanden en vele contacten met EnergieWonen toestemming om op hun kosten de reparatie van de muur uit te laten voeren. Nazorg is een verbeterpunt voor dit bedrijf en dat is jammer want dit doet afbreuk aan de goede reputatie van het bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden. Vooral de nette manier waarop de aansluiting naar de meterkast is afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben bijzonder tevreden. Het proces van begin (aankoop) tot eind (installatie) is soepel, professioneel en betrouwbaar verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders dan tevreden zijn over de wijze waarop de advisering, het bestelprocedure en de installatie verlopen is. Een maal per mail contact opgenomen, omdat in de informatie vermeld stond dat er kans was dat er dakpannen konden sneuvelen. Het advies was in enkele dakpannen reserve te houden. Hoeveel is enkele? Uiteindelijk hadden zij er een van de elf in reserve nodig. Erg netjes afgewerkt, snel en een duidelijke uitleg van de installatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles super geregeld, snel en netjes gewerkt, ook na enig overleg de omvormer toch op de plek gekregen die wij wilden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

na goed advies, afspraak goed nagekomen. Installatie oplevert zoals van te voren afgesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een prettig gesprek gehad inzake de aanschaf van de zonnepanelen. De plaatsing liep perfect en de uitleg was prima. De jongens hebben hard gewerkt en niets was teveel. Prettige communicatie en alles netjes opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt prima , snel gedaan met grote zorg we hebben geen lekkage en alle pannen liggen er nog. Bedankt en tot de volgende installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, correcte medewerkers, snelle service,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fout met inmeten is goed opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en correct montageteam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en eerlijk advies was voor mij doorslaggevend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf! Alleen over de planniing te weinig informatie.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede