5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was even strak georganiseerd, aanvraag offerte, uitbrengen van de offerte, de installatie. Ook over de communicatie gedurende het traject is goed nagedacht. Volledig verzorgd, tot en met de ondersteuning bij het terug vragen van de Btw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van info door vertegenwoordiger tot en met plaatsen dik tevreden. Goede uitleg en info ter plekke, per mail en bij installatie. Netjes uitgevoerd. Werking Ook goed te vervolgen per app.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De installatie is netjes verzorgd en de installateurs denken mee over de route van de bekabeling. Naderhand ruimen ze alles zo netjes mogelijk op. Wat wel een puntje van aandacht is dat de boorgaten niet afgedicht worden met kit, en dat zou toch wel wenselijk zijn. Ondanks dat er toch geen water bij kan komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Half dag werk panelen er keurig op. De installateur voor de elektriciteit heeft vakwerk verricht en als slot op de som. Alles keurig opgeruimd en gestofzuigd. Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke en vak bekwame mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijke uitleg, nette manier van werken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect gegaan. Leuke nette heren met verstand van zaken. In amper 4 uur alles geïnstalleerd, uitgelegd en opgeruimd. Klasse.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel en voor de klant allemaal eenvoudige afhandeling. Installatie precies volgens planning. Voor evaluatie kwaliteit van A tot Z is het wat te vroeg, de installatie is pas 1 dag geleden geplaatst. Over een paar maanden ik misschien meer zeggen over de kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijke en behulpzame monteurs,alles opgeruimd en netjes achtergelaten ,in een woord:top

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik was wel even verbaasd toen er een hoogwerker voor de deur stond! Het personeel inclusief kraanbestuurder stelde zich voor en ging rap aan de slag. Tijdt voor koffie drinken namen ze niet toenwas de klus al geklaard! De omvormer inwas ruimte is keurig aan het eind gemonteerd, hoewel de tegels los zaten aande muur! deze zijn keurig verwijderd door de monteur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top! Snelle service, vier gezellige knappe mannen in en om het huis, jammer dat ze al na drie uurtjes klaar waren eigenlijk. ;-) Onze meter staat al 24 uur stil! Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies Installatie netjes afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met Energie wonen. De informatie is altijd helder. Het bedrijf is bereikbaar en men is er vriendelijk. Wensen en problemen zijn flexibel tegemoet getreden. Installatie was binnen twee uur rond, 10 panelen op de 3e verdieping. Aardige en vriendelijke mannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie, alles perfect geregeld ( via mail ) goede nazorg, mail van verkoper na installatie is ook fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mensen waren goed en hebben net werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het advies van de vertegenwoordiger gevolgd en heb daardoor een perfecte installatie verkregen. Solar edge met all black LG panelen, mooi en effectief. Daarbij vakkundig en netjes geplaatst. 👍 Het is een lust om te zien dat de meter naar de andere kant draait

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede prijs met een uitstekende kwaliteit. Installatie is vlekkeloos verlopen, geheel volgens afspraak en wensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed. Misschien heeft de electriciën abusievelijk een pen van ons meegenomen, maar dat is uiteraard maar een heel klein minpuntje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct vakkundig behandeld. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen. Zowel vanaf de telefonische afspraak die werd gemaakt met ons, tot aan de installatie en daarna. monteurs zeer beleefd. Kortom zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel de adviseur c/q verkoper als ook het installatie team hebben keurig werk geleverd, waren vriendelijk en voorkomend, kortom prima. Echter een kritische noot, met mij is noch door de heer Hintzen noch door de mensen van het installatie team gesproken over de mogelijke verdeling van de zonnepanelen over het dakoppervlak. Het team kwam en startte met werk en met mij was geen overleg over de verdeling op het dak. Het zou kunnen dat er geen andere mogelijkheden waren maar achteraf had ik de panelen van boven naar onderkant dak graag een pan lager gehad. Optisch zou dat naar mijn mening mooier zijn geweest. Toen de hele klus geklaard was, werd mij wel gevraagd of ik tevreden was en omdat ik niet lastig wilde zijn en ik heel blij was met de manier waarop gewerkt was en de vriendelijkheid van iedereen, heb ik dat niet meer ter sprake gebracht, want dat zou betekenen, dat alle werk dan over zou moeten en die discussie wilde ik voorkomen. als tevoren een duidelijke plan was besproken of geschetst dan had ik daar mijn mening over kunnen geven. Omdat een andere afspraak niet doorging en zij dus ongeveer 3 uur vroeger waren dan afgesproken (met mijn instemming) zaten wij nog aan het ontbijt. toen wij daar mee klaar waren was iedereen al druk bezig op het dak een lagen de eerste leggers al vast. Ik had toen het idee ze weten duidelijk wat ze moeten doen, het zal wel zo moeten en dus zal het wel goed zijn Bovendien kon ik niet inschatten hoe de verdeling er uiteindelijk uit zou zien. Ik had op dat moment assertiever moeten zijn, mijn fout. Blijft dat ik achter de boven gegeven cijfers blijf staan. mogelijk hebt U iets aan deze opmerking voor de toekomst. met vriendelijke groet john quaedackers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig, snel, secuur, accuraat, beleefd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik was al ruim 2 jaar aan het rondkijken en info winnen over zonnepanelen, nu de gelegenheid er eindelijk was heb ik redelijk wat bedrijven benaderd voor een offerte.Sommige bedrijven reageerden niet eens...stom !!Uiteindekijk viel de keus toch op EnergieWonen, mede door de prijs-kwaliteit vehouding, mede door de persoonlijke benadering thuis waar je alles in gewone taal uitgelegd krijgt en alle ruimte hebt voor vragen en ze bekijken direct de situatie. Dus geen vragen achteraf of een hoop bellen en/of mailen.Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen en de panelen doen lekker hun werk!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede