5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de afspraken zijn goed nagekomen en de installateurs hebben goed werk geleverd. Alleen de internetaansluiting ging niet goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als eerste een plus voor de administratie afdeling. Een zeer correcte behandeling en ondersteuning. Top. De installatie is uiteindelijk goed gekomen. De mannen die het kwamen uitvoeren zijn prima jongens maar ik heb helaas mijn persoonlijke overtuiging moeten aanwenden om ze aan de slag te krijgen en de pannelen te installeren en de bekabeling te laten lopen zoals in de schouw afgesproken. Uiteindelijk zijn ze voor een 2e keer teruggekomen om het 2e deel te monteren. De planning laat hier dus te wensen over. E.e.a. Was onvoldoende voorbereid terwijl er een schouw vooraf was uitgevoerd. Nogmaals de mannen hebben hun best gedaan maar als de planning juist wordt ingevuld was alles in een keer geregeld geweest. Ben blij dat de panelen er op zitten het eind resultaat is goed maar de weg er naar toe was niet eenvoudig.

snel en vakkundig gemonteerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en vakkundig advies, wat slordigheid foutjes in de communicatie en erg goed installatie team. Nu nog afwachten of teruggave BTW ook soepel verloopt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer plezierig als je vanaf het moment van advies tot en met de installatie volledig begeleidt wordt, snelle en duidelijke communicatie waarbij alles verloopt zoals ook medegedeeld wordt! Heel fijn. Enige minpuntje is dat 1 van de 15 panelen nog niet werkt, wordt vast op korte termijn alsnog goed gemaakt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de monteurs hebben zelfs in de stromende regen de panelen geplaatst, respect daarvoor. Het resultaat is uitstekend, ik ben zeer tevreden over het vakkundige en uiterst beleefde personeel van Energie Wonen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf, goede service en deskundig personeel, zij doen wat ze zeggen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken zijn goed nagekomen. Duidelijke uitleg en begeleiding gehad. Betrokken en enthousiaste installateurs. Nu afwachten of morgen de zon weer volop schijnt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf 1e bezoek tot en met plaatsing netjes. de puntjes op de i komen vast ook wel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over de verkoop en levering ben ik tevreden. Vakkundige mensen, nuchter, geen flauwekul of verhalen die mooier zijn dan ze zijn. Puntje min is het gebruik maken van een kabeldoorvoer onder de woning. Daarin was een geleidekabel aangebracht die door de monteurs kon worden gebruikt om de kabel door te voeren. Na doorvoer was de geleidekabel uit de buis getrokken. Nu moet ik voor een volgende kabel zelf uitvinden hoe ik dat voor elkaar ga krijgen. Handiger was geweest om met het doorvoeren van de kabel twee kabels mee te trekken zodat er na doorvoer een (nieuwe) geleidekabel over zou blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben tot op heden een zeer tevreden klant en wel om de volgende redenen: - Afspraak is afspraak - Korte communicatielijnen - Meedenken met de klant - Scherpe prijzen. - Betrouwbare partij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is redelijk goed verlopen. Wel hebben we op de dag zelf het legplan moeten aanpassen omdat het vooraf ingemeten plan niet klopte en ik ben nog achter Electra kabel aan gemoeten, die geregeld had moeten zijn. Ook het boren in de muren had volgens mij met wat minder afvallend gesteente gekund. Dus dat zijn de verbeterpunten, maar verder prima tevreden zover.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies van de vertegenwoordiger nam bij het 1ste bezoek uitgebreid de tijd om alles uit leggen en een plan van aanpak te presenteren. Enige minpuntje in het geheel was de lange wachttijd voor de installatie geplaatst werd , maar ben heel blij met de keuze van energiewonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima materiaal en installatie. Helaas werkte 1 van de 10 panelen niet bij de oplevering. Uiteindelijk is dit - na wat communiceren - opgelost. Ben nu zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel advies vooraf bij de keuze en installatie mogelijkheden, ondertussen wordt je door het hoofdkantoor netjes op de hoogte gehouden mbt de planning. En dan staat er een grote bus voor je deur met 3 hele vriendelijke monteurs, ze stellen zich netjes voor, 2 mannen beginnen met het plaatsen en de derde is de man die binnen alles netjes aan gaat sluiten. Aan alles merk je dat dit zeer ervaren en professionele mensen zijn, het hele installatieproces verloopt zeer soepel en in mijn geval was de installatie binnen 4 uur bedrijsklaar. Ze ruimen alles weer netjes op, gaan zelfs nog met de stofzuiger overal bij langs, waarna je een duidelijke uitleg krijgt van de uitgevoerde werkzaamheden, inlogcodes voor pc en app voor mobiel, nog even tekenen voor accoord, klaar! Waarna de heren je vriendelijk bedanken voor de gastvrijheid en ze gezamenlijk weer vertrekken. Kortom niets dan lof van mijn kant, perfect! 😁

zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer tevreden keurig geinstalleerd goede voorbereiding door verkoper zo geplaatst als voorgesteld de jongens prima team hard werkend keurig op tijd en de boel netjes achtergelaten account aangemaakt voor aflezen internet al met al perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks obstakels, dat lag zeker niet aan de vertegenwoordiger en installateurs, kunnen wij nu dubbel genieten van de zon

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is goed en aangenaam verlopen, zowel het informatiegesprek met dhr. Van der Slikke als de installatie door drie monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn uitstekend geholpen gedurende de de aankoop de levering en het instaleren van het systeem tijdens de montage word goed geluisterd naar de wensen van de klant Ook administratief voor de teruggaaf van de btw is prima verlopen door de constante informatie van energiewonen Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles vanaf het begin tot eind netjes en correct afgehandeld. Ik ben iderdaad een trotse eigenaar.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede