5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

representatieve en vakbekwame monteurs alles goed geregeld. Onze complimenten ook aan de adviseur Mevr. Fischer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wat ik merkte dat de adviseur en uitvoerende niet op elkaar zijn afstemd! Ik ben uiteindelijk matig/goed tevreden. Hieronder mijn ervaring Ik wilde geen omleiding buitenom , wat volgens de adviseur kon, maar volgens de installateur onmogelijk was. De dag dat de installateur arriveerde klom hij gelijk op het dak om de rails te leggen. Daardoor was er “een druk” , en geen weg terug (soort van. Ik kreeg het gevoel dat ze dit wisten, en ik voelde me onder druk gezet). Dus ik ben door de "knieën" gegaan? De eerste dag waaide het (echt te) hard. Dus de klus kon niet worden afgemaakt. Die eerste dag was de installatie (behalve de panelen) wel afgemaakt. Maar ondanks dat ik vroeg of dit niet in de bestaande "stoppenkast" kon, werd er een extra stoppenkast geplaatst. Verder hebben ze hun best gedaan om het "netjes" achter de regenpijp te leggen, maar het is zo krom als een hoepel. In ieder geval was het aangesloten, die dag! Een week later komt een ander team. Een heel ander team in omgang en veel minder rouwdouwerij, deze waren netjes. De stoppenkast is netjes in orde gebracht (dus geen extra stoppenkast meer). De buitenomleiding vond ik verder akkoord (je moet wat). Me waardering steeg toen wel heel erg. Ik heb de verkoper vooraf gevraagd wat de mogelijkheden zijn voor Home automation? Antwoord: dat bestaat niet! De monteurs starten de Goodwe-transformator op, en wat zit erop (tot mijn grote verbazing) home automation dmv het zigbee protocol (nog niet aangesloten, maar is een menu optie). Verder heb ik het laatste woord nog niet gezegd over de Goodwe machine. Ik vermoed dat dit een Wifi hotspot is met een standaard ww die je via google kan opvragen. En dus kwetsbaar. Maar slechter is dat ik een heel slecht standaard wachtwoord moet nemen om aan te kunnen loggen op mijn Goodwe portal. Zodat EnergieWonen kan mee kijken???? Hier is het laatste woord nog niet over gezegd! Dit laatste is inmiddels in het nieuws geweest, je kun je eigen ww aanpassen. Het klopt allemaal wat er wordt adviseerd, maar meer transparantie zou fijn zijn. Namelijk het offereen op maximale piek spanning, maar het niet op die manier door berekenen. Transparantie, desondanks denk ik dat het bovengemiddeld wat ze hebben afgeleverd, ik heb namelijk inmiddels slechtere verhalen gehoord. Voorzichtige ja voor de aanbeveling ( er is namelijk geen tussen optie )

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft iets langer geduurd met installatie maar de kwaliteit service cq installateurs verdient een 10!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vriendelijke en vakkundige mensen zowel de vertegenwoordiger als de installateurs zeer meedenkend.

goed.

Goed geïnstalleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het begon met een gezellige en anthausiaste verkoper Gerard , en een paar weken later lagen volgens afspraak 12 zonnepanelen op ons dak, door een leuke groep anthausiaste monteurs. De omvormer was niet oké , dit was binnen 2 dagen al weer opgelost door nog een vakman. Ook een optimiser blijkt niet in orde dit wordt door energie wonen zelf aangegeven en binnen kort al weer opgelost. Toppers Dan nog die leuke app waarmee je op de hoogte gehouden worden. Dank je wel allemaal voor deze geweldige inzet , Met vriendelijke groeten Henk en Elja

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede vaklui met een goed advies en een heel goede installatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar dik tevreden goede vakmensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat we geen ervaring hebben met andere leveranciers en installateurs komt EnergeieWonen deskundig over. Goede voorlichting en vakkundig geinstalleerd. Ook mooie en kwalitatief goede panelen geleverd met een keurige afwerking. Kortom dik tevrden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snel en zeer vakkundig gewerkt grote pluim voor deze mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij installatie bleek een extra paneel goed mogelijk te zijn. dat had bij het advies wat nauwkeuriger uitgezocht mogen worden. Verder is het advies goed en compleet, zonder opdringerig te zijn krijg je een antwoord op alle vragen. Goede voorwaarden en garanties. De installatie ging goed en netjes afgewerkt. Daarbij wordt extra moeite gedaan om een kabel te leggen voor een bedrade internetverbinding ipv wifi. Daarbij werd ook een goede switch kostenloos ingezet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het informeren naar de mogelijkheden en offerte werden wij zeer vriendelijk geholpen. Dit gaf ruimvoldoende vertrouwen om met ze in zee te gaan. Gisteren alles geplaatst door enthuosiaste instalateurs. Alles naar tevredenheid geistalleerd en via de app kunnen vaststellen dat alles optimaal werkt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

de eerste groep die het kwam aansluiten moet volgens mij nog wel wat leren die gene die de omvormer voor de derde keer kwam aansluiten dat is zeker iemand met de kennis naam eric samen werkt hij met groep 2

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact t/m het installeren heel professioneel. Afspraken worden keurig nagekomen.

was goed

2 sterren: slechter dan verwacht

gesprek verkoop was erg goed,plaatsen niet.Het ligt netjes op het dak,uitleg of oplevering,verwachting van de installatie????Geen idee moet er zelf naar vragen en weet nu nog niks.Erg jammer.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes afgewerkt en de afspraken die er zijn gemaakt , omtrent aanschaf en plaatsing , volbracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn blij met ons mooie systeem. Na wat overleg met de installateurs precies zoals gewenst opgeleverd. En voor vertrek was de eerste kWh al opgewekt. Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel over de adviseur als de installateurs niets dan lof. Goede uitleg van de adviseur. De installateurs zijn nette vaklui waarmee ter plekke nog overleg mogelijk is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

nu na een week zijn wij nog steeds enthousiast. De dag van plaatsing ging zeer netjes en volgens afspraak!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 29 juni 2017 zijn bij ons de zonnepanelen gemonteeerd. De monteurs belden netjes op dat ze iets later waren. De montage verliep snel, ze waren op drie plekken tegelijk bezig. Alle afval werd meegenomen. Het ziet er allemaal netjes uit.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede