Goed !

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle adequate manier van werken, afspraken goed nagekomen. snelle goede installatie, vakwerk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het is een flinke investering, en de beloning is klein, maar wel iedere dag en dat 20 jaar lang ! het 1e gesprek was vakkundig en bondig, daar houden we van. Prijs is goed, en de heren installateurs waren vakkundig, snel en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies qua zonnepanelen. De bij het bezoek aan huis voorgestelde wijze van installeren is uiteindelijk anders (beter) uitgevoerd. Installatie team was een externe partij (dus niet personeel van Energiewonen zelf), deze jongens hebben echter wel perfect werk geleverd. Ze communiceerden erg goed, hebben alles netjes geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. We hebben op advies gekozen voor de volledig zwarte panelen van Solar Frontier. Deze doen het prima en staan erg mooi op ons dak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze hebben goed meegedacht over een nette afwerking in huis. Alles is keurig geinstalleerd dus zeer tevreden.

Snel, netjes werkend en deskundig. Afspraak = afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Advies was zeker goed, vandaar onze keuze na 5 offertes voor EnergieWonen. Vervolgens een aanbetalingsnota meteen betaald, om het proces van installatie niet te vertragen. Na 3 weken een betalingsherinnering, terwijl de betaling al binnen is ( zeer slordig!) Vervolgens een afspraak op 18 juli tussen 11 en 13 uur, helaas werd dit niet geheel nagekomen. Dan blijkt men geen omvormer mee te hebben. Aansluitend denkt de monteur zijn eigen weg te moeten gaan bij de aanleg van de bekabeling. Hetgeen ik door zelf dan maar de kabel via de door mij voorbereidde route te trekken heb kunnen voorkomen. Hierbij komt tevens nog dat de monteur met vuile en vette handen alle muren en kozijnen vuil maakte, ondanks het aanbod even de handen te wassen. 3 dagen later dan gepland omvormer geplaatst, geen uitleg omtrent uitlezen systeem, etc. Als ik dit allemaal vooraf hed geweten, had ik waarschijnlijk voor een andere leverancier gekozen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenlijk niets op aan te merken. We zijn gewoon goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energiewonen blonk tijdens het offertetraject uit, toen ze bij ons thuis zijn langsgekomen om de situatie te beoordelen. Daarbij is helder uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en welke keuzes we precies hadden. Ook zijn we goed geinformeerd over zaken, zoals de salderingswet. Na dit positieve gesprek hebben we dan ook besloten Energiewonen de opdracht te gunnen. Helaas heeft de levering en de installatie van panelen voor wat problemen gezorgd. Levering van de panelen duurde langer, omdat de leverancier van de panelen niet kon voldoen aan de grote vraag. Na deze vertraging van enkele weken bleek op de dag van installatie dat onze dakpannen moesten worden ingeslepen om de installatie zonder lekkages op te hangen en dat daarvoor die dag er te weinig tijd was. Een zeldzame situatie, is ons verteld. Na veelvuldig overleg met de planningsafdeling, adviseur en zelfs de directeur heeft Energiewonen een passende oplossing geboden, waarbij op korte termijn alsnog een vervolgafspraak kon worden ingepland voor de volledige installatie, inclusief het inslijpen van de dakpannen. Hoewel niet alles vlekkeloos is verlopen, heeft Energiewonen laten zien dat ze een professioneel bedrijf zijn en tevens in staat zijn om bij tegenslag ook helder te blijven communiceren en te werken, samen met de klant, aan een passende oplossing. Wij raden Energiewonen dan ook van harte aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima, alleen bij installeren te weinig materiaal geleverd zodat de 3 laatste zonnecollectoren een aantal weken later op het dak gelegd konden worden. Jammer anders was het allemaal een 10 geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren zijn de panelen snel en vakkundig geinstalleerd, het wachten is nu op de zon ...

4 sterren: goede service, goed behandeld

hadden goede resultaten gezien bij een buurman; vroegen zelf daarna 4 offertes aan bij leverende bedrijven. daar kwam u qua installatie/prijsverhouding goed uit de bus. we vonden dat de vertegenwoordiger heel goed luisterde en meedacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van A tot Z deskundig advies en begeleiding tot ingebruikname. De installateurs zijn harde correcte werkers. Een grote pluim!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen een dag zijn de 36 Panelen Solar Frontier naar zeer tevredenheid gelegd. Bij de start was het even het legplan fine-tunen, maar nu liggen de SF-panelen strak en esthetisch mooi op het dak. Het nauwkeurige werken viel op. Nog even twee draadje omdraaien, zodat ze netjes naast elkaar lopen. Dat zijn voor mij de puntjes op de i. Nu al inzicht in de opbrengsten, het produceren van eigenstroom is begonnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het traject van offerte tot installatie zeer positief ervaren. Alle personen waarmee ik in contact ben gekomen straalden een professionele en betrokken houding uit. De installatie is netjes uitgevoerd en er werd voorzichtig gewerkt met respect voor onze woning en spullen. Al met al een fijne ervaring met jullie. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en goed meedenken om niet een te grote installatie te leveren. Alle vragen werden snel en goed beantwoord. Realisatie werd in overleg gepland en vakkundig uitgevoerd. Je kunt zien dat de installateurs professionals zijn die dit dagelijks doen. Het enige minpuntje vond ik de lange wachttijd (2 maanden) tussen het sluiten van de overeenkomst en het feitelijke plaatsen. Maar met een mooie installatie, goede service en een zon die blijft schijnen is dat geen echt probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

3 jonge zeer gedreven medewerkers met gevoel voor perfectie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies gekregen, afhandeling was correct

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goed advies van de adviseur heeft tot de aanschaf beslist. De installateurs hebben de zonnepanelen snel en vakkundig geplaast

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg, van te voren. Installateurs gingen vakkundig allen hun eigen weg. Werkte snel en doelgericht. Alles ziet er keurig uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig proffessioneel bedrijf. Helemaal niets op aan te merken.

goed netjes corect

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installateurs hebben zorgvuldig gehandeld, zelfs met een mopperige buurman hebben ze perfect gehandeld. Ze waren vriendelijk en beleefd. en hebben zover ik er verstand van heb de boel keurig geplaatst. De app kunnen we goed bijhouden en het is leuk te zien dat je geld aan het verdienen bent ipv aan het betalen bent aan de nuon

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur gaf enthousiast uitgebreid toelichting en advies, nam ruim de tijd en dacht mee. De levertijd was precies als aangekondigd en de panelen werden in een paar uur tijd keurig geplaatst en aangesloten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting tijdens bezoek verkoper. Prima meedenkende installateurs. Werken snel, schoon (stofzuigen) en goed. Prettig in de omgang en werkhouding.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede