4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring, zelfs met een 'moeilijk' dak was het mogelijk om genoeg kW te genereren. Er ontbraken tijdens de installatie een paar onderdelen die we nog op tijd in Ede opgehaald hebben in ruil voor een fles wijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed. Er wordt hard gewerkt, geen tijd genomen om te roken of wat dan ook. In een mum van tijd was alles geïnstalleerd en aangesloten. Het eind van de klus was het stofzuigen van de rommel die ze gemaakt hadden (wel met mijn stofzuiger....)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een goed advies gekregen en zijn daarna ook goed geholpen bij de verdere afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tegenvaller : Er konden eerst maar 13 i.p.v. de 14 beloofde panelen op het dak. Uiteindelijk wel 14 maar deze ligt in de schaduw van een schoorsteen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Installateurs waren deskundig en klantgericht. Adviseur heeft geen goed advies gegeven over het aantal panelen die op het dak geplaats konden worden. Het resultaat hiervan is dat er nu 3 van de 10 panelen minder geplaatst zijn. Advies: Ga voor het plaatsen van de panelen nog eens langs bij de klant of alles geplaatst kan worden zoals bij het advies besproken is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs die de zonnepanelen geplaatst hebben zijn meedenkend geweest en niets was teveel . Prima service .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en ongelofelijk snel geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plaatsen na 6-8 weken beloven en het duurt dan ruim 11 weken is wel lang; houd hier voor jullie zelf rekening mee, het voorkomt frustratie bij de klant. Plaatsingsteam was top, in 1,5 uur tijd 10 panelen geplaatst op een schuin dak, vakkundig aangesloten en opgeruimd is heel snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring met EnergieWonen. Professionele mensen, prettige communicatie en handelen. Vooraf een schouw van dak en (on)mogelijkheden. Zeer goed bevallen en kan EnergieWonen zeker aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bevreemde ons dat de kundige monteurs hun eigen adviseur afvielen en vertelden dat deze altijd voor problemen zorgde. Over de installatie en uitleg zijn we super tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vakkundig en klantvriendelijk. Duidelijke uitleg.

Nette afwerking, ondanks dat ze maar met 2 man waren ipv 3

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend. Slechts één leermomentje: als je een gat boort door een muur om de kabel van buiten naar binnen te brengen, boor dan OMHOOG. Dan kan er geen regen naar binnen. Of kit de boel dicht (wat ik inmiddels zelf heb gedaan).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed advies. Geïnstalleerd zoals afgesproken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen en gemonteerd door vakmannen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag adviseur op eigen verzoek ontvangen. Met zijn vreselijk eerlijke advies is het in onze situatie geen goede investering om te doen. Dak biedt plaats voor maximaal 7 panelen (dakraam en dakkapel). Het dak is niet recht en de aanwezige pannen zijn ook niet al te best. Wist niet dat er nog zulke eerlijke adviseurs bestonden. Complimenten voor zowel adviseur als bedrijf! Zegt het voort.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over het advies in het voortraject. Ontevreden over de installatie omdat het team is weggegaan zonder de goede werking te checken. Gevolg, een string van de panelen werkt niet. Derhalve een 9 voor het op het dak monteren en een 0 voor de werkingcontrole is samen een 4

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rapportcijfers na afloop van een jaar ervaring met de installatie en het gebruik van de installatie. De geschatte jaaropbrengst wordt overschreden ca. 2%. De terugverdientijd wordt ca. 7 jaar. De installatie heeft tot nu toe zonder storing goed gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer goed, zowel in voortraject, als in de gehele afhandeling. Enigste minpunt is dat de installateurs zo her en der wat troep laten liggen en de zaak niet opruimen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles volgens afspraak goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerste contact gehad met vertegenwoordiger. top gesprek gehad. We hadden er meteen een goed gevoel bij. Op de dag van oplevering gekomen met 3 monteurs. 11:00 uur was het al klaar. Goede uitleg gehad. 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en vakkundig geinstaleerd. Prima werk geleverd!

prettige medewerkers, vlot geïnstalleerd

Goede ervaring