4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden met de plaatsing. Snel geplaatst en het e.e.a. goed uitgelegd. Gewoon top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig bedrijf> Vanaf begin goed contact gehad met Chris en ook de uitvoering verliep perfect. We zijn er blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de relatie met u als zeer prettig ervaren. Het bezoek van de heer van Rhee was zeer fijn en van gaf ons goed advies. Ook de verder afhandeling was prima en de plaatsing tenslotte hebben we als zeer prettig ervaren. Heel veel dank voor de geboden service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed overleg en goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel het contact met Carl , als met de monteurs was super! Ik ben een hele tevreden klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn ervaring met Energiewonen is één grote teleurstelling. Na een goed gesprek heb ik in mei 2017 een bestelling geplaats voor 14 zonnepanelen. De belofte om na de aanbetaling binnen 4 weken een installatiedatum door te geven werd niet nagekomen. Pas na een herinnering mijnerzijds kwam er een reactie. Op de dag van de installatie werd door de monteurs al gelijk geklaagd over de bereikbaarheid van ons dak en dat ze eigenlijk niet het juiste materiaal bij zich hadden. Na telefonisch contact met hun baas gingen ze toch het dak op. Maar snel kwamen ze naar beneden, dat ze niet verder konden omdat de dakpannen vastgeschroefd zouden zitten en dat ze daarom een hoogwerker nodig hadden om alle pannen van het dak te halen. Dit bevreemde mij, omdat bij vijf vergelijkbare huizen in de straat geen pannen van het dak gehaald hoefde te worden en daar kon men met een ladder gewoon de panelen plaatsen. Daarna volgde vier weken van volledige radiostilte vanuit Energiewonen. Op mails werd niet gereageerd. Telefonistes beloofde dat ik door de juiste persoon zou worden teruggebeld maar ook dat gebeurde steeds niet. Uiteindelijk kreeg ik de keuze om € 800 bij te betalen of om te annuleren. Op een tegenvoorstel van mij werd niet eens gereageerd. Uiteindelijk hen ik de bestelling maat geannuleerd. Dus drie maanden na mijn aanbetaling heb ik nog geen zonnepanelen. Blijkbaar willen ze alleen zaken doen als ze snel winst kunnen maken. Zit het een beetje tegen dan geven ze niet thuis. Nog nooit heb ik met een bedrijf te maken gehad, dat zijn after-sales zo slecht voor elkaar had.

Eerlijk advies. Oplosgerichte installateurs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles naar wens verlopen, perfect gecentreerde panelen en goede vakmanschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima ervaring. snel, punctueel en een werkende installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima ervaring en goed gedaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, info en advies gekregen. Vlotte installatie door vakkundige medewerkers, een ingespeeld team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Informatie tijdens de evaluatie was over het algemeen goed, met als minpunt dat de 6 panelen aan de zuidzijde niet pasten zoals ontworpen. Hierdoor moesten er door de installateurs ad-hoc beslissingen worden genomen voor 3 panelen die leidden tot een niet-optimale locatie (zowel schaduw en slechte toegankelijkheid). Deze zijn op mijn verzoek verlegd. Dit werd overigens zonder problemen en met vakmanschap gedaan. Dit speelde alleen op Toren 3 omdat de verandering verder is meegenomen op de andere 3 torens. Het zou goed zijn een 'aftekenmoment' in te lassen tijdens de installatie waarbij de klant aftekent op de uiteindelijke lay-out, nadat het voorbereidende werk is gedaan. Dit voorkomt veranderingen tijdens de installatie. Verder verliep alles als gepland, op schema en zonder incidenten. Zowel de vertegenwoordiger als de installateurs waren attent, klantgericht en zorgvuldig. Iedere installatie werkte direct en tot nu toe zonder problemen. Een bijzonder positieve ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies vooraf was uitgebreid en duidelijk. Gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Plaatsen van de panelen is snel en vakkundig uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke monteurs, die alles in goed overleg met mij hebben besproken qua installatie van de zonnepanelen en plaatsing van de omvormer. Er is nadat de monteurs waren vertrokken, een kleine lekkage ontstaan bij de watermeter, dit omdat zij hier in de buurt bezig zijn geweest. Hiervoor gebeld en alles wordt keurig vergoed. Heel tevreden over dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week 16 zonnepanelen laten installeren door Energiewonen. In het voortraject komt de adviseur aan huis welke alle onderdelen van de installatie doorspreek en ook daadwerkelijk kijkt of het dakvlak geschikt is en de installatie past, dit in tegenstelling tot veel bedrijven die op afstand schouwen. Na het akkoord geven van de offerte kwam de werkvoorbereiding in beeld. Netjes op de hoogte gehouden over plaatsingsdatum en alle dingen waar je rekening mee moet houden (tot 3 x toe een herrineringsmail). Dag van plaatsing 3 keurige jongens die de panelen en electrische installatie geplaatst hebben. Kortom zeer tevreden en nu hopen dat de zon blijft schijnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en deskundig binnen enkele uren een energieleverancier geworden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle informatie netjes gekregen. Soms wat teveel documenten. Eerste gesprek was prettig. Installateurs zeer kundig, snel en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima advies en de installatie leuke mensen om zaken mee te doen!! Monteurs vriendelijk en beleefd en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting bij aanschaf. Nette en zeer snelle montage van de panelen en overige. Montagepersoneel zeer snel en accuraat en heel meegaand. Goed werk geleverd bij ons, we zijn er zeer tevreden over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies vooraf en snel geïnstalleerd door goede installateurs. Eigenlijk maar een minpunt, de beloofde leveringstermijn door de adviseur van 6-8 weken werden 11 weken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie prima verlopen, snel, zonder problemen. We hebben het zeer gewaardeerd dat de installateur belde om te vertellen dat ze in de file zaten en wat later zouden komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorbereiding op de daadwerkelijke montage en ook de montage is perfect uitgevoerd, zowel op het dak als in huis in de E-installatie. Kabels netjes weggewerkt en 100% mijn wensen ingewilligd. Lijkt normaal, maar uit ervaring weet ik dat het meestal niet zo is. Blij verrast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Montage en aansluiten ging geheel volgens afspraak. Alles super netjes gemonteerd. Systeem en uilezing op afstand prima gedemonstreerd. Dus zeer tevreden!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede