4 sterren: goede service, goed behandeld

Het duurde wel even, aangezien de bouwvak vakantieperiode er nog tussen zat, maar toen men arriveerde was de klus zo geklaard. Men begon om 08.00 uur en om 11.00 uur was de klus geklaard. De monteurs getuigen van gedegen vakkennis. Heb 12 panelen laten leggen en ondanks najaarszon in twee weken een 200 Kwh opgewekt. Dat gaat dus lekker. Dit bedrijf is een aanrader die om zijn beurs, het milieu en kwaliteit geeft. Ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daar je investeert in een product waar,(wij in ieder geval),je nogal wat vragen over hebt, is goed advies wel zo prettig, en bij energie wonen kregen we dat ook. Er kwam een adviseur langs die ruim de tijd nam om alle mogelijkheden te bekijken en bespreken, heel prettig en nuttig!! Goede communicatie, en de panelen waren binnen de drie uur gelegd en werkend. Prima uitleg over de omvormer en alle verdere technische aspecten. Vriendelijke monteurs, kortom....,zeer tevreden. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen gezien ze pas 2 dagen geleden zijn geplaatst, maar er zit overal vele jaren garantie op. Het oogt in ieder geval degelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs hebben goed werk geleverd, Ze hebben zelfs bijna mijn heel dak met pannen vervangen, moest er zelfs 2 keer voor rijden. Dus dikke pluim mannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima afhandeling van mijn aanvraag kwam kosteloos een adviseur langs (iets wat lang niet alle bedrijven doen) en gaf een goed beeld van wat er kan en wat de adviezen zijn. Zeker aan te raden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De installatie is perfect verlopen. Alles volgens plan. We zijn dan ook heel tevreden over Energie Wonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn inderdaad erg blij met onze zonnepanelen. De meter loopt nu eindelijk de andere kant op! Met dank aan EnergieWonen, de adviseur en de monteurs die net werk geleverd hebben. Top. Wij zullen EnergieWonen zeker aanbevelen aan anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs kwamen stipt op tijd en het was in 4 uurtjes gebeurd. Ben zeer tevreden tot nu toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, duidelijke keuze's voorgelegd, geen (commerciële) druk om te beslissen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat de adviseur persoonlijk langskomt om de situatie in ogenschouw te nemen en advies te geven tav kwaliteit/ligging/opbrenst en plaatsing van omvormer etc. Installateurs betrokken en ter zakekundige vaklieden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geinstalleerd in recordtijd. Alles netjes af- en opgeleverd en pas vertrokken na ons volledig te hebben ingelicht over de werking en bediening van de installatie. Alleen geeft mijn handy "network error" aan als ik wil zien hoeveel de opbrengst is. Hoe kan ik dit verhelpen?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super tevreden. De mensen waren om 07.45 uur voor de deur, de kraan om 08.00 uur, direct aan de slag en om 10.15 uur gereed en operationeel!!! keurig en snel de klus geklaard! Sjapoo voor de professionele installatie en wij hebben nu al rendement van de installatie, van harte aanbeveelt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie verliep prima. Alleen de link om onze registratie te voltooien werkte niet, dus wij kunnen op de computer de opbrengst nog niet volgen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Binnen afwerking t.a.v. Kabel afwerking is beneden de maat. Het lijkt wel of we in een schuur wonen. Een normale kabelgoot was niet aanwezig. Het is een plastic buis met klemmen tss.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kennis, kwaliteit en vakmanschap zeer goed, maar tav informatie voorziening en planning is nog ruimte voor verbetering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installateurs gaan zonder beveiliging op dak, 1 mistap of een foutje en ze hebben daar hun hele leven spijt van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geinformeerd en keurig geinstaleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden geheel zwarte panelen verwacht bij All Black panelen. Dit was dus niet het geval want er zitten grijze strepen in. Tip: monster van elk soort paneel mee te nemen door de adviseur, zodat het duidelijk is wat er op het dak komt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De installatie van de zonnepanelen is met zorg uitgevoerd. De elektricien dacht mee met het plaatsen van de omvormer in de meterkast. Met een creatieve oplossing was plaatsing boven de groepenkast toch mogelijk. Vervolgens een heldere uitleg van de werking van de Solar edge omvormer gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben goed advies gehad over onze zonnepanelen. De installateurs werkten snel, netjes en vakkundig. We zijn zeer tevreden !

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig kennismakingsgesprek, zonder poeha... Sterke en snelle afhandeling van zaken. Nette installateurs. Systeem zit er pas 2 dagen op dus kan nog weinig zeggen over kwaliteit, maar is tot nu toe 100%...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen advies, uitgebreide informatievoorziening, correcte uitvoering - al zat er een foutje in het legplan dat de installateurs mee hadden gekregen. Hoe de installatie functioneert zal in de loop van de tijd blijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de 1e instantie was het de bedoeling dat de panelen op onze schuur zouden worden geplaatst (betere situering). Tussen het tijdstip van offerte en plaatsing vonden we een grote klinker op het dak van de schuur. Een belletje en we zaten aan tafel met uw vertegenwoordiger hetgeen resulteerde dat de panelen op een 'veiliger' plek zijn geplaatst. Het plaatsen van de panelen verliep soepel en vlot. Alles werd conform de gemaakte afspraken geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen 2,5 uur werd de installatie geplaatst. Gedurende het traject werd er helder en duidelijk gecommuniceerd over de procedure door zowel bezoekende accountmanager als alle medewerkers met wie er daarna contact is geweest.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede