4 sterren: goede service, goed behandeld

Installateurs dachten mee; prettig. Installatie gisteren aangesloten, kan dus nog niets zeggen over verdere ervaringen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Proma product (en alle mensen van energiewonen die hieraan hebben meegewerkt).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prettig zakendoen met EnergieWonen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden die ons dak bood. Duidelijke uitleg over de panelen. Duidelijke offerte. Monteurs waren vakbekwaam en wisten waar ze mee bezig waren. Hebben uitstekend werk geleverd. Schakelaar ging om en productie van de 20 panelen liep meteen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Extra omvormer nodig dis toch nog verrassende kosten. Tijd tussen technische opname en installatie was erg lang. Wel goede service verder en mooie installatie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere voorlichting, perfecte begeleiding en bijzonder prettig installatieteam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over de voorlichting, prijs en montage. De monteurs waren met 4 uur al klaar!! Ik zal iedereen energiewinning aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

er is door de monteurs erg efficient en nauwkeurig gewerkt Prettige mensen ook. goede uitleg.

Vriendelijk team installateurs die in 3 uur doorwerken klaar was

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De hele regie van 1e huisbezoek tot installatie was strak g.organiseerd. Afspraken zijn volledig nagekomen en waargemaakt. Na enkele dagen was de wifi verbinding echter om onduidelijke redenen verbroken. Hierover heb ik op mijn werk gebeld. De technische dienst heeft mij (zoals toegezegd) op de afgesproken tijd thuis in de namiddag teruggebeld en mij geduldig telefonisch feilloos door de procedure geloodst om de verbinding met de router te herstellen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed intake gesprek. Met goed overleg is een goed plan gemaakt. Dat is in een recordtijd naar tevredenheid uitgevoerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanaf het advies gesprek tot en met de installatie merk je dat met vakmensen te maken heb. In het adviesgesprek konden alle vragen van technische aard prima beantwoord worden. En het installatie team was een geoliede machine, een uur na aankomst lag het eerste paneel al op het dak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat de adviseur persoonlijk langskomt om de situatie in ogenschouw te nemen en advies te geven tav kwaliteit/ligging/opbrenst en plaatsing van omvormer etc. Installateurs betrokken en ter zakekundige vaklieden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op het hele traject van aanvraag tot oplevering is niets aan te merken. Communicatie igaat perfect, monteurs zijn vriendelijk en werken netjes en snel. 100% top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen en instalatie was in 3 uur klaar. Heel vriendelijke instalateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Client contact vooraf, inclusief opmeten, uitstekend. Wachttijd tot installatie net acceptabel, maar lang (9 weken na contractondertekening, gegeven indicatie was 6-8 weken). Installatie professioneel en vakkundig uitgevoerd zonder problemen. Kwaliteit ziet er goed uit, maar moet zich nog bewijzen in langduriger gebruik!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het 1e moment, het adviesgesprek, tot het laatste, vragen achteraf, alles klopte gewoon: de installatie, de panelen zelf, de communicatie, de deskundigheid. Ja, echt alles klopte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben ons in de voorbereiding voor laten lichten door diverse bedrijven. Uiteindelijk bleek EW de meest slimme oplossing te hebben voor de installatie. Doordat het mogelijk was om de omvormer aan te sluiten op de groep van de wasmachine en er een WiFi-verbinding kwam is er geen bedrading door ons huis getrokken. De panelen liggen zodanig dat zonder enige moeite extra panelen bijgeplaatst kunnen worden. Alles was binnen 1 dag geplaatst en werkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze ervaring met EnergieWonen kan ik omschrijven als zeer goed. samen met de vertegenwoordiger gekeken naar de mogelijkheden voor de bekabeling die naar de meterkast moet. Monteurs waren ook vriendelijk en alles netjes achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring met uw vertegenwoordiger dhr Wieman. Ook de drie installateurs waren zeer voorkomend en goed terzakekundig.

MONTAGE GING ER SNEL,GOEDE UITLEG

4 sterren: goede service, goed behandeld

3rijen van 3 zonnepanelen Elke rij naar achteren levert minder rendement. ??? Te dicht op elkaar? Te dicht tegen achterliggende dakopbouw ? Monteurs hebben niet het terugloopstop_teken gezien op de oude meter en het mij verteld . Verder prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct advies en snel en vakkundig geinstalleerd. Wel een lange levertijd (toegezegd binnen zes weken, is 4 maanden geworden!!). Heeft me toch een hoop zonuren gekost dit jaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige mensen die gaan voor zoveel mogelijk rendement en proberen oplossingen te zoeken die voor zo weinig mogelijk hinder zorgen in huis.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede