4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot grote tevredenheid geinstalleerd. Hoe alles was aangesloten alsmede de werking van het totale systeem werkt werd op een duidelijke wijze uitgelegd. Na afloop werd alle gemaakte rommel hetzij weggehaald danwel meegenomen. Kortom een uitermate tevreden klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vlotte en nette montage, en hebben zeer netjes gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer fijn bederijf, goed contact met de adviseur. Alles conform afspraak gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en eerlijk advies. Top monteurs die alles vakkundig geinstalleerd hebben en alles netjes opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een 9, geen 10, omdat het niet gratis was.......

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed werk geleverd, alles netjes achter gelaten. Ook de uitleg bij aankoop was goed en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles top geregeld, tot in de puntjes. Goed contact met bedrijf en vertegenwoordiger. Gebruikte apparatuur en aansluitingen goed en degelijk materiaal. Monteurs zijn top, leveren goed werk, denken mee en zijn zeer vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk. Afspraken altijd nagekomen. Hartelijk dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en vlotte service. Snel en vakkundig gemonteerd. Het advies van de adviseur en het uitvoeren door de instalateur lag niet geheel in één lijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daar de beoogde manier van installatie niet mogelijk bleek te zij, hebben de installateurs dit professioneel opgepakt. Het werken met stellingen bij de installatie van de zonnepanelen doet zeer professioneel aan en laat zien dat Energiewonen veiligheid van zijn werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag 10-11 zijn na enkele dagen vertraging de zonnepanelen geplaatst. Complimenten naar de medewerkers van de administratie omdat ze de compensatie van de vertraging naar aller tevredenheid hebben opgelost. Ook complimenten voor het montage-team. Heel vakkundig en snel zijn de zonnepanelen geplaatst. De jongens waren heel netjes en correct. Super gedaan EnergieWonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De panelen zijn ietwat scheef op het (platte) dak gemonteerd. Dit is vanaf mijn tuin te zien. Ze liggen niet exact haaks, ondanks mijn opmerking hierover. Voor de rest netjes gewerkt en vriendelijke mensen. Ook de omvormer hangt niet waterpas.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met EnergieWonen. Kwamen aan mijn wensen tegemoet om zonnepanelen portrait en landscape te leggen waardoor er 4 meer geplaatst kunnen worden dan bij overige bewoners in de straat. 1 van de weinige aanbieders waarvan een adviseur ook aan huis komt om situatie te bekijken. De installateurs zijn zeer bekwam en alles tot in de puntjes geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs waren op tijd, installatie ging snel en verliep soepel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

12 Zonnepanelen in 3 uur aangebracht en perfect geïnstalleerd. Complimenten aan de installateurs welke een ruime kennis en ervaring hebben en uiterst vriendelijk zijn. Chapeau voor de gehele afhandeling. Dit is een bedrijf wat we zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de uitleg over de panelen was heel duidelijk en goed de installatie van het systeem was perfect monteurs waren vriendelijk en netjes en hebben goed werk geleverd alles zit perfect op zijn plaats

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energiewonen is mij uitstekend bevallen. Carl, de adviseur aan huis, heeft prima de mogelijkheden uitgelegd en goed meegedacht om het kabeltrace zo goed mogelijk weg te werken. Uiteindelijk een nette aanbieding gemaakt die concurrerend was ten opzichte van de andere aanbieders. Installateurs keurig op tijd, zorgvuldig gewerkt, sympathiek en zelfs netjes alles met de stofzuiger opgeruimd. Perfect!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede eerlijke voorlichting bij advies en plaatsing van het aantal te plaatsen zonnepanelen. Plaatsen van de panelen is correct en deskundig gedaan. Zorg en nazorg van de administratie is zeer goed. Aan te bevelen bedrijf om mee in zee te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is soepel verlopen. Van advies t/m installatie is goed gegaan.

Snel en doelmatig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn schoonvader is actief bezig geweest om zonnepanelen op ons nieuwe huis te laten plaatsen en kwam na redelijk lang zoeken bij EnergieWonen terecht en was direct al over de indruk waardoor de montage ploeg kennis en vaardigheden gebruikte om de al reeds aanwezige kennis nog verder te uit te breiden. Een dikke pluim over deze montage ploeg

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnecellen liggen hartstikke mooi op het dak en het systeem werkt perfect. Het was bij ons in huis alleen lastig om een route voor de kabel richting de meterkast te vinden. Op zich is de installatie van de kabel uiteindelijk goed verlopen, echter is het buisje naast de radiatorpijp niet helemaal recht geplaatst. Het is een detail, maar daar had even iets meer aandacht aan besteed mogen worden. Een ander punt is dat er bij het boren van het gat in de kelder op de radiatorbuizen is gestaan waardoor de koppeling lekte. Ook op zolder was dit bij een leiding het geval. Dit zag ik pas de dag erna. Gelukkig heb ik het kunnen herstellen, maar enige voorzichtigheid was op zijn plaats geweest. Uiteindelijk zijn wij tevreden met het eindresultaat maar had er iets meer tijd en aandacht aan de daadwerkelijke installatie besteed mogen worden. Dat komt de kwaliteit en klantbeleving ten goede. Groeten Paulus

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede