4 sterren: goede service, goed behandeld

kabel verbinding bovenste en onderste level zonnepanelen loopt door de goot c.q. regenpijp, is dat wel verantwoord

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig en vriendelijk montage personeel.Verkoop aan huis door vriendelijke accountmanager.Erik Swinkels.Duidelijke uitleg en goed advies.Al met al:Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig advies en een installatie die individueel op jou wensen en woning zijn gemaakt. Je kunt 50 offertes naast elkaar leggen uiteindelijk telt toch dat je als klant niet onnodig duurdere apparatuur aanschaft terwijl het rendement hetzelfde blijft..... En door de duidelijke tekst en uitleg van EnergieWonen hebben wij voor hen gekozen. Mijn complimenten voor de nette en zorgvuldige installatie door de drie nette jongens van EnergieWonen...toppie kerels.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

over kwaliteit kan ik nog niets zeggen ,dat moeten we nog ervaren!! De samenwerking was uitstekend , even pech met defecte apparaat wat de zonnepanelen naar boven moest brengen,dus na 1 week de andere 10 geplaatst. Had een vraag over inloggen en ook dit snel opgelost!

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

B=Vlot en vakkundig. Advies van de verkoper kwam niet overeen met de uiteindelijke plaatsing. Realiteit was toch wat weerbarstiger

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het bijzondere is dat het hele proces goed is uitgelijnd en wordt toegelicht door de verkoper. Vervolgens worden alle stappen volgens afspraak door EnergieWonen gezet en ook nog van tevoren aangekondigd. Aan de kleinste dingen is gedacht. Dat geeft veel vertrouwen. De monteurs hadden een kwartiertje vertraging, daar belden ze zelfs over. We moeten afwachten of de installatie adequaat gaat weken, maar ik reken daar wel op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf begin tot eind zeer goede indruk over Energie Wonen. Michel onze adviseur is erg kundig en heeft erg goed advies gegeven en was ook steeds goed bereikbaar voor vragen. De Monteurs ( Thomas en Roland) zijn zeer ervaren. Heel netjes en beleefd laten ze alles achter. Weer of geen weer ze hebben in de stromende regen gewoon doorgewerkt. Super gedaan jongens. Kortom eg tevreden over energie wonen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, kundige installateurs en netjes afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige en zeer correcte medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ervaring met zowel adviseur als installateurs. Kan alleen nog niks zeggen over tevredenheid van systeem omdat het pas 2 dagen op het dak ligt. Wel vreemd dat de app mij verteld dat ik 5 kWh heb opgewekt terwijl de stroommeter maar 3 kWh teruggeleverd heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg en contact gehad, en alles netjes gemonteerd. Het had nog net iets netter geweest als de verpakking van omvormer die vol met afval lag was meegenomen. Voor de rest erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend gevoerd project. Bijzonder prettig dat op alle vragen snel en inhoudelijk tevredenstellend wordt gereageerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, deskundig en vakkundig geïnstalleerd. Jammer alleen dat er van het dak gevallen montage restafval (hard plastic en aluminium steunen) in de tuin achter en ook op straat niet is opgeruimd en het tuin meubulair niet is teruggezet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en professioneel bedrijf. Installatie is prima verlopen, met istallateurs die met je meedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige service. Alleen jammer dat tot 2 x toe verkeerde spullen werden meegeleverd bij de monteurs waardoor we heel lang moesten wachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact met dhr Wieman tot en met de montage door zeer deskundige monteurs zijn wij constant deskundig begeleid enop de hoogte gehouden en geinformeerd omtrent de planning en montage. Hulde voor Uw bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst wat sceptisch dat ik direct gebeld werd na mijn interesse kenbaar te hebben gemaakt, maar het daarop volgende gesprek was zeer verhelderend en ook de ploeg (Rodney, Wim en Andries) die uiteindelijk hebben geïnstalleerd belden netjes dat ze een kwartiertje (!) later waren en hebben de installatie vervolgens keurig netjes geïnstalleerd. Ook de communicatie met Energiewonen is uiterst professioneel en duidelijk. IK BEN ZEER, ZEER TEVREDEN. Laat de zon maar gaan schijnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen. Ze komen ook ter plaatse kijken, dat is toch een veel beter dan via Google de situatie inschatten. Installatie is correct en netjes uitgevoerd, alles werkt conform verwachting. Alle afspraken zijn nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Buitengewone flexibele en kundige monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig, netjes, efficiënt. Prettig om mee samen te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met 3 man in 2 uren tijd 10 panelen op het dak, omvormer geplaatst, leiding gelegd, en meterkast aangepast.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was prima,maar jammer dat er niemand na de installatie mij kon uitleggen hoe alles werkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle installatie met samenspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot grote tevredenheid geinstalleerd. Hoe alles was aangesloten alsmede de werking van het totale systeem werkt werd op een duidelijke wijze uitgelegd. Na afloop werd alle gemaakte rommel hetzij weggehaald danwel meegenomen. Kortom een uitermate tevreden klant

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede