Score: 9

Energie Wonen heeft van voor tot achter goed meegedacht.Echter de onderaannemer die de aanpassing van de groepenkast regelde ging te gemakkelijk van uit dat ik wel even de nieuwe groepenkast bij een postophaalpunt ging ophalen.

Score: 10

Hebben keurig geleverd wat ik gevraagd heb.

Score: 10

Van het begin tot het eind een goede service. Vanaf de inspectie tot en met de nazorg

Score: 10

We zijn via Essent bij dit bedrijf terechtgekomen en vanaf begin tot het eind zeer tevreden over Energie Wonen.Ik kreeg een duidelijke offerte en er werd goed geluisterd naar onze wensen.Binnen een paar weken was alles al gerealiseerd en kunnen we zelf energie opwekken. Ondanks een kleine tegenvaller m.b.t. de installatie in de meterkast werd er oplossings gericht te werk gegaan en was het alsnog zo gepiept. Toppers!!

Score: 9

Zeer tevreden met het advies en het uiteindelijke resultaat van de bijplaatsing (zonnepanelen) en upgrade (omvormer). De installatie is nu bijna een week in gebruik en de opbrengst komt overeen met de verwachtingen.

Score: 10

Duidelijke offerte, telefonische uitleg en correctie installatie

Score: 10

Alle afspraken zijn nagekomen zowel op het vlak van planning als wijze van uitvoering.De uitvoering zelf is vlot en correct uitgevoerd

Score: 9

Vanaf de start van het traject is alles precies verlopen zoals het was beloofd.

Netjes en snel geholpen

Score: 6

de zonnepanelen zijn niet goed ingemeten: volgens afspraak zouden wij 10 zonnepanelen krijgen,maar uiteindelijk was er maar plek voor 8 zonnepanelen op het dak

Score: 9

Tevreden met snelheid offerte/schouw en plaatsing.

Score: 9

Alles goed en snel geregeld

Alles verliep naar wens.

Score: 9

Zeer goede en snelle service , vriendelijk en professioneel personeel

Score: 7

Score: 10

Kundig advies, alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd

Score: 6

Weinig overleg

Score: 5

De monteurs kwamen de ochtend van de installatie tot de conclusie dat ze het dak verkeerd ingemeten/ingeschat hadden waardoor ze in eerste instantie geen 10, maar 9 zonnepanelen wilden plaatsen. Wij zijn hier niet mee akkoord gegaan en uiteindelijk bleken er toch gewoon 10 panelen op het dak te passen. Hadden we niet ingegrepen, dan waren er 9 panelen geplaatst, terwijl wij wel 10 zonnepanelen berekend, besteld en betaald hebben.Er bleken problemen met het plaatsen van de steiger waardoor de monteurs in tijdnood kwamen en er zaken afgeraffeld zijn. Dit bleek vooral in de manier waarop de aansluitingen in de meterkast gedaan zijn. Nadat de monteurs weg waren gegaan bleek dat in onze meterkast een geluid van 'geknetter' ontstond dat wij niet vertrouwden. Wij hebben diezelfde middag nog de monteur van De Jong Elektra gebeld met het verzoek hier naar te komen kijken. Het bleek dat de monters van Energie Wonen voor de aansluitingen in de meterkast vooral voor een snelle en kort door de bocht methode hadden gekozen waardoor er draden niet goed zaten en er kortsluiting en brandgevaar ontstond. De monteur van De Jong Elektra heeft de gehele aansluiting in de meterkast opnieuw verricht, maar nu veilig en op de juiste manier. Hij heeft op ons verzoek ook de aansluitingen op onze zolder bij de omvormer gecontroleerd, zodat wij er zeker van konden zijn dat nu alles wel veilig is.

Score: 10

goed advies gekregen en binnen de tijd dat afgesproken was geinstalleerd. top!!

tevreden

Bonnetstraat 53