4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, eerlijke prijs,vakkundige monteurs

Zeer tevreden. Chappo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima vakmanschap en snel geplaatst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gehad en alles geheel volgens afspraak geïnstalleerd. Het enige bedrijf dat langs kwam om alles door te nemen en te kijken hoe het het beste geïnstalleerd zou kunnen worden. De adviseur is zelfs op het dak wezen kijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden zowel over het advies als de installatie als de administratieve begeleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie is snel, vakkundig en volledig conform afspraken uitgevoerd. Deze week verwacht ik de inloggegevens zodat ik de prestaties van de panelen kan gaan volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie samenwerking, goeie afspraken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

precies op de afgesproken tijd aanwezig en in zeer korte tijd alles geïnstalleerd. Vakmensen en heel vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De drie monteurs kwamen binnen het afgesproken tijdskader, stelden zich netjes voor en gingen aan de slag. Alles werd supernetjes gedaan en het afval werd netjes opgeruimd. Na twee uurtjes was alles klaar en werd er netjes uitgelegd hoe het een en ander werkte en werd er met een handdruk afscheid genomen. Als ik dan één minpuntje mag benoemen dan is het dat de heren geen koffie wilden ondanks dat het afgelopen donderdag steenkoud was en ze in die kou op het dak moesten werken. Ik had echt compassie met hun wat een bikkels. Kortom niks anders dan complimenten zowel voor jullie vertegenwoordiger, jullie administratie maar zéker voor jullie monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het minpunt is de minimale uitleg van de omvormer en de software.

Het downloaden van de EzViewer op mij I-phone lukt niet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel geadviseerd, mede doordat ik zelf heb gewerkt in de zonnepanelen branche, heldere communicatie mbt de plaatsing en het regelen van de btw teruggave. Snelle en vakkundige montage van de panelen op het dak

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijne samenwerking om de zonnepanelen op het dak en aangesloten te krijgen. een open en eerlijke communicatie met een goed advies. kundige monteurs die hun vak goed verstaan. Tot op het laatste puntje wordt er meegedacht met de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle en keurige installatie van netto 3 uur. Merkwaardig dat de ploeg niet gebruik maakte van het aanbod een kop koffie te drinken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelf kabel meterkast naar omvormer aangelegd. De installatie is voortreffelijk verlopen.

Prima werk geleverd.

ze liggen er net 1 dag op, dus nu afwachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige contacten, duidelijke afspraken en uiteindelijk een vlotte, nette installatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is top verlopen. Vanaf de eerste (zeer duidelijke communicatie) tot aan de installatie. Bij de installatie hebben ze zeer veel moeite gedaan om de netste manier van wegwerken te vinden. Alleen al het zoeken naar een weg binnendoor zonder een enkele kabel in het zicht heeft ruim een uur geduurd. Toen die manier was gevonden heeft het ook ruim een uur meerwerk opgeleverd om het op deze manier te doen. Hierdoor heb ik geen kabels/gootjes aan de gevel en is alles uit het zicht verwerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmensen, goed advies, netjes en snel geplaatst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima werk verricht. Nu maar afwachten wat het oplevert. Maar het vertrouwen is er. Dus nogmaals dank voor het werk. Wel nog een klein vervolg werkje graag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles ging lekker vlot, alleen haast geen uitleg over bediening en uitlezen. enz. Voor een dummy handleiding is een beetje te !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je krijgt wat je besteld. Afspraken worden waar gemaakt. Vriendelijke en nette mensen, allen werkzaam bij hetzelfde bedrijf, die zeer betrokken zijn met wat zij doen. Aandachtspunt is de informatieverstrekking over de BTW. 1. de kosten om de teruggave te laten uitvoeren waren excl. BTW vermeld terwijl incl. BTW moet worden betaald. 2. de Belastingdienst houdt een een forfait op de teruggaaf in (niet genoemd).

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede