4 sterren: goede service, goed behandeld

Waren op de geplande tijd, zijn goed in hun vak hebben netjes gewerkt. Waren heel vriendelijk. Vriendelijke Groeten Fam Tiekstra

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies, vakkundige installatie. Een prima georganiseerd bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

het enige "min " puntje vond ik de gemaakte afspraak, die dan licht tussen bv. 10.30 uur en 12.30 uur. In feiten zit je dan al vanaf 10.30 uur op de punt van je stoel. Nu kwamen de ( prima) installateurs pas om 13.00 uur omdat het in het voorafgaande "klusje" wat langer duurde. Maar al met al : prima werk !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Dit jaar al 2 keer uitval van de zonnenpanelen. Eerste keer stekkers op dak niet goed aangedraaid. Nu isolatieprobleem. Klacht gemeld 15 december 2017. Vandaag de afspraak met de monteur op 31 januari 2018. Wachttijd bijna 7 weken. Hoezo service en altijd een specialist in de buurt? Hoe zit dat met die 18 servicepunten? Wordt dit geplubiceerd?

• Kennis / Advies N.v.t.
  • Professionaliteit N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit moet natuurlijk nu nog blijken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de slechte weersomstandigheden , regen en nog sneeuw op het dak, vakkundige en vriendelijke heren die uitstekend werk hebben verricht. De zonnepanelen lagen er snel en goed op. Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, zeg wat je doet en doe wat je zegt. Prima geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

vertegenwoordiger heeft destijds de mogelijkheden goed uitgelegd. Installatie is netjes gedaan en volgens afspraak. Keurige monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima prijs, prima op tijd geleverd en geplaatst. Als alle vakmensen zo zouden werken was de renovatie van ons huis al lang klaar geweest

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer gedegen advies, getuigend van vel ervaring en inzicht. Van de offertes die wij hadden gevraagd was U niet de voordeligste in prijs, maar verreweg de best uitgewerkte. Bovendien reageerde u zeer alert op een mankement dat was opgetreden bij installatie buiten uw schuld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

eerste aanvraag snel behandeld. Daarna ff wachten tot installatie, met goede informatie wat en wanneer . Snelle afhandeling.Korte lijnen . Afspraken na komen super . Ben tot nu toe zeer content . Nu de zon nog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volgens afspraak alles gemonteerd. Er was een verschil in uitleg van de adviseur en de montage door de monteurs. Nette monteurs. De leiding door de afvoerpijp is nog een probleem, het water stroomt langs het dak naar beneden

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijn een persoonlijk gesprek dit was mede een reden om hier de panelen te laten plaatsen de monteurs kwamen met een mooie oplossing om bedrading weg te werken installatie verliep snel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles precies volgens de afspraken. Zeer netjes gewerkt en alles opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het voortraject goed communicatie over hoe en wat er gaat gebeuren. Installatie keurig en vlot uitgevoerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is volgens afspraak verlopen. Tijdens het installeren van de zonnepanelen bleek er een te kort te zijn. Dit werd direct opgelost door een andere monteur deze te laten brengen. Installatie is keurig verlopen en is alles opgeruimd tot met stofzuigen aan toe. Waar zie je dit nog tegenwoorden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, aardige en kundige mensen, zowel verkoop/advies als installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

kwaliteid kan ik nu slecht beoordelen het matriaalzag er goed uit

4 sterren: goede service, goed behandeld

De montage ploegen hebben snel en goed geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zéér deskundig advies. Installeren verliep vlotjes en er werd keurig werk afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte installatie, vriendelijk en bekwaam personeel.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede