5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces, van informatie tot en met het aanbrengen van de zonnepanelen. We zijn steeds op de hoogte gehouden van alle te nemen stappen. De zonnepanelen liggen mooi strak op het dak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben het samen met de buren geregeld, en een ding misten we gisteren, en dat was de zon. Perfecte ploeg mensen, netjes, vriendelijk, en harde werkers, zeker om trots op te zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmanschap bestaat nog in Nederland.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en installatie , de hele procedure loopt gesmeerd. Je kunt aan alles merken dat dit hun dagelijks werk is !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe alleen maar positief. Daarom 100% aan te bevelen bij familie, vrienden etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de medewerker van goed advies voorzien. Installateurs hebben goed werk afgeleverd. Installateurs gaven mij verkeerde voorlichting over salderen wisten ze niets vanaf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alle medewerkers kwamen degelijk en vakkundig over. Waren zeer beleefd en snelwerkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie van 13 zonnepanelen. Adviseur kwam aan huis en presenteerde op een duidelijke manier de mogelijkheden. Meerdere varianten en verschillende prijzen vs. opbrengsten bekeken. Installatie liet lang op zich wachten (13 weken i.p.v. de beloofde 6 à 8 weken). Een berichtje tussendoor was prettig geweest. Installatie ging voorspoedig door geroutineerde en vriendelijke installateurs. Een foutje in de configuratie (1 paneel was niet geregistreerd) werd binnen 3 werkdagen hersteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg door iemand die thuis komt kijken en met je mee denkt. Monteurs waren professioneel, netjes, vriendelijk en beleefd en het is gemaakt zoals is afgesproken. Keurig gedaan!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als enige partij waar ik een offerte bij had opgevraagd, kwam Energie Wonen (kosteloos) langs om mijn dak in huis te bekijken voor het maken van de offerte. De verkoper had kennis van zaken en bood een redelijk scherpe prijs. De installatie zelf is keurig verlopen en de na een uur of 5 zat alles keurig op z'n plaats en functioneerde het gehele systeem. Het enige minpuntje dat ik kan noemen is dat er een paar weken langer zat tussen het betalen van de aanbetaling en de uiteindelijke implementatie door extra drukte op de installatie afdeling. Maar ik heb liever een goed geinstalleerd systeem dat iets langer op zich laat wachten dan een overhaastte installatie. Keurig werk, Energie Wonen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenlijk nergens iets op aan te merken. Vanaf de offerte/thuisbezoek voor inventarisatie en advies t/m de installatie alles soepel verlopen. Communicatie altijd duidelijk en netjes. Installatie in een halve dag en alles werkt. Afspraken zijn nagekomen en snel antwoord op mijn vragen gehad. Top!

goed en gezellig persooneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

UItstekend advies. Bij bevestiging installatiedatum geen reply installateur op akkoord datum. Geen verbinding omvormer met app/wifi volgens monteur website niet bereikbaar. nog geen follow up van gehad. Installateur is niet in meterkast geweest, dus geen idee of de opgewekte stroom ook daadwerkelijk via de slimme meter wordt teruggeleverd of uitleg hoe dit werkt. Installatie is keurig netjes aangebracht.

prima verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn zeer tevreden met de afhandeling en plaatsing van de zonnepanelen door naar onze waarneming professionele monteurs. we hopen op een eventuele goede samenwerking in de toekomst en eventueel goed advies mocht dit noodzakelijk zijn in de toekomst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer goed advies van de Heer Vermes. Professional installalatiewerk Bedankt EnergieWonen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie is netjes en snel gemonteerd. Vriendelijke monteurs die alles goed hebben gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, goed plan opgesteld, monteurs wisten direct wat ze moesten doen. Installatie verliep voorspoedig en goede & duidelijke instructies gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima adviezen, van verkoper tot en met installateurs. Installatie netjes opgeleverd. Heldere communicatie tussendoor en aan het einde (oa facturen, betalingen en oplevering)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en een duidelijke offerte. Er komt voor je definitief ja zegt een schouwteam dat je situatie technisch bekijkt, ook deze jongens waren zeer bekwaam. Het montageteam kwam exact op de afgesproken tijd en werkt zeer behendig en het zijn ook nog aardige gasten. 24 panelen geïnstalleerd en rond 12 uur al klaar. Vlot, netjes en het werkt meteen. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het contact met energiewonen als zeer prettig ervaren. De adviseur heeft echt kennis van zaken en weet goed wat wel en niet mogelijk is. We hebben voor een woonhuis best veel panelen besteld (35 stuks) De installatie ging vlot, het contact met de heren was prettig. Je kon duidelijk merken dat ze dit vaker gedaan hadden en goed op elkaar afgestemd waren. Kortom van begin tot eind als zeer prettig ervaren.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede