5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel het advies als de installatie zijn zeer professioneel opgepakt! En de gehele installatie is snel en goed verlopen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke monteurs. alles goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na diverse offertes van verschillende leveranciers te hebben bekeken kwamen we uit bij Energiewonen. Op al onze vragen werd zeer snel gereageerd en samen met de adviseur kwamen we tot een perfect systeem. Nadat de offerte getekend was viel de aandacht een beetje weg. Het duurde lang voordat we antwoord kregen op vragen. Dat was jammer. Uiteindelijk zijn alle vragen beantwoord en is het systeem deze week geplaatst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie over het geheel als zeer prettig ervaren. Minpuntjes: - Adviseur heeft een loze bestaande kabel niet gezien. Deze was uiteindelijk veel makkelijker om te gebruiken voor de installateurs. - Oplevering later dan initieel gepland door slecht weer. Compensatie hiervoor gekregen, dus goed opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring met de advisuer (Leen Kuiper) was erg goed. Er wordt rustig de tijd genomen en alles wordt goed uitgelegd. Er wordt ook gekeken naar de specifieke lokale omstandigheden en (on)mogelijkheden. Dit is een absolute meerwaarde t.o.v. andere (online) aanbieders. Het installatiewerk bleek echter wat anders uit te pakken dan oorspronkelijk geinventariseerd, door de koof in bij de trap bleek niet mogelijk. Jammer, want nu zit de omvormer in de bijkeuken. Weliswaar niet direct in het zicht, maar minder mooi dan op de bergzolder. Het afwerkingsniveau van het installatiewerk vindt ik net voldoende: de antenne van de omvormer zit scheef, een van de PVC buizen steekt recht boven de dakrand uit, de wifi ontvanger in de meterkast lag los.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles ging heel soepel de monteurs waren goed op elkaar afgestemd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een van de belangrijkste reden voor onze keuze tot aanschaf via EnergieWonen was een bezoek op locatie en de installatie-voorbespreking. Het was goed om te constateren dat de installateurs volledig op de hoogte waren wat eerder afgesproken was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Mensen van EnergieWonen zijn deskundig,professioneel,oplossingsgericht en vriendelijk. Het hele traject is van offerte tot en met oplevering perfect verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, correcte levering, perfect op de hoogte gehouden, goede administratieve afhandeling en zeer bekwame installatie. Compleet ontzorgt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte installatie van zonnepanelen Door vakkundige mensen. Vriendelijke en toereikende antwoorden mijn vragen Nu alleen nog de applicatie installeren ,maar dit gaat ook lukken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, Goede kwaliteit (voorzover ik dit kan beoordelen), Vakkundige en nette installatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van offerte tot aan de installatie was alles duidelijk, van elke stap in het proces op de hoogte gehouden. De installatie ging sneller dan verwacht en is allemaal heel professioneel afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig advies gesprek. Adviseur heeft kennis van zaken. Ze gaat overal ter plekke kijken en geeft tips en suggesties. Er wordt niets opgedrongen. Gesprek helpt goed om eigen en juiste keuze te maken. Ook latere vragen aan haar en aan het bedrijf in Almere worden vlot en to the point beantwoord.

100 % tevreden.

100 % tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies voordat offerte is uitgebracht. (Enige die een vertegenwoordiger stuurde) Tussen akkoord offerte en levering werd er duidelijk gecommuniceerd. De montage is zeer goed verlopen. Zeer bekwame monteurs die goed overleg hebben gepleegd over de plaatsing van de kabels en de omvormer. Alles is netjes gemonteerd en schoon achtergelaten. Enige minpuntje is het terugvorderen van de BTW via zonnepanelenBTW.nl Dit kan echter ook aan de belastingdienst liggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van iedere stap in het proces word je op de hoogte gehouden. Goede communicatie. Alles wordt voor je geregeld. Snelle montering van de panelen. Minpuntje er is na installatie geen uitleg over de solar edge gegeven. Verder zijn wij erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is snel en goed aangelegd. En heeft de eerste storm overleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

2e x binnen een jaar panelen gekocht bij Energiewonen. De communicatie intern bij het bedrijf ging dit keer niet helemaal goed en met installeren is het heel anders gedaan dan afgesproken maar was makkelijker en sneller klaar. Omvormer stuk minder geluid en ook de panelen netjes op het dak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goed en duidelijk advies gehad . Volgens afspraak geplaats. Het plaatsen ging snel en goed . Monteurs hadden veel ervaring met het plaatsen dus snel klaar. Via de app kan ik de energie levering door de zonnepanelen volge. Ik ben heel tevreden .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies. Kundige monteurs. Alles soepel verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van het openingsgesprek, de advisering en offerte tot de oplevering liep alles vlekkeloos. Het advies was veruit de beste van alle offertes die ik had opgevraagd. Ook de prijs was het laagst. De installatie verliep volgens plan. Alles is keurig afgewerkt en achtergelaten. De zelefde ervaring hadden overigens ook mijn beide buren ;-)

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede