4 sterren: goede service, goed behandeld

vertegenwoordiger komt aan huis voor offerte eerlijk advies afspraken worden na gekomen goede montage en net personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste begin (inwinnen advies en huisbezoek), maar ook in de tussentijd (mailverkeer over vragen die ik nog had en het meedenken / adviseren over zaken als terugleveringsregeling etc.) tot en met de dag van plaatsing heeft Energie Wonen bij mij vertrouwen gewekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heeft even wat tijd gekost voor het juiste montage systeem voor mijn dak te vinden, maar uiteindelijk zijn de panelen keuring geïnstalleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mensen hebben professioneel gewerkt en waren klantvriendelijk Nog even een Tip De monteurs zijn op het dak geweest en de werkschoen waren onder de modder als ze dan binnen gaan werken is het aan te bevelen een ander paar schoenen te dragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en snel geinstalleerd - goede communicatie met de installateurs mogelijk (Nederlands!)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De professionaliteit scoort wat minder, omdat daar volgens mij ook het opruimen van afgeknipte draden en boorgruis bij hoort.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke mensen doen hun werk goed en met plezier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs hadden een foutief legplan, wat niet door mij was geaccordeerd. Monteurs hebben ter plaatse een nieuw legplan gemaakt met mijn akkoord. Vervolgens is het nieuwe plan perfect uitgevoerd. Hulde !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik de hele cyclus als prettig ervaren. Duidelijke antwoorden op vragen en ook bij de plaatsing was er goed overleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend bevallen. Meest positieve was de zeer snelle reactie op vragen of opmerkingen. Meestal binnen een paar uur. Bij een andere (offerte) wacht ik nog steeds :-). Ook de monteurs waren uitermate behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

advies en voorlichting duidelijk, zeer goed en eerlijk. Kwaliteit zal moeten blijken na 3 dagen. Installatie zonder problemen en vriendelijk i.o. verlopen. Michel is zeer vriendelijk en geduldig, dat hij nog lang mag blijven werken bij dit bedrijf. Ik wil wel in aanmerking komen voor een iPad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en passend advies zonder overbodige verkooppraatjes. Levering volgens afspraak. Enorm nette en snelle installatie. Binnen twee uur lag alles op het dak en was aangesloten. Laat de zon maar komen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden, operationele afhandeling en communicatie gaat perfect. Installatie gaat snel en erg netjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is allemaal erg goed verlopen. Enige verbeterpunt dat ik kan geven is de communicatie tussen de aanbetaling en het moment van levering is er niet. Ik heb bijna 2 maanden na de bevestiging van aanbetaling niks gehoord. Dat vond ik erg lang. Ik weet dat ik 4 weken moet wachten voordat de planning contact opneemt. Maar een berichtje "we zijn ermee bezig" zou prettig zijn geweest. Maar verder is echt alles erg netjes gegaan. Ik beveel jullie zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is volgens afspraak verlopen. Alle medewerkers waren deskundig. Vakwerk afgeleverd. Zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat de tekening niet conform de afspraken met de juiste maten en plaatsing gemaakt was. Hierdoor moest er na de eerste opstelling van het bevestigingsmateriaal gecorrigeerd worden. Bij een juiste platte grond waas dit niet nodig geweest.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooi op tijd en vakkundige monteurs. Alles netjes achter gelaten. Perfect !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben de installatie als zeer prettig en professioneel ervaren. Nette vriendelijke monteurs.

Snelle en vakkundige plaatsing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er waren door omstandigheden 4 panelen niet aangesloten. Kenbaar gemaakt dat de opbrengst wat tegenviel. Gelijk monteur gestuurd en alles laten nakijken. Panelen goed aangesloten en het verschil in opbrengst 100% vergoed. Zonder enig aandringen dat noem ik goede service!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 beleefde monteurs op montagedag 3-3. Zij werkten snel en deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies planning laat wel wat te wensen over 2 maanden later als belooft installateurs werken netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met adviseur en installateurs. Stuk minder met de planning. Gelukkig wel flexibel, maar reageerde erg traag op mail.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede