4 sterren: goede service, goed behandeld

Levering ging vlot, netjes en professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

in 3 uurtjes 14 panelen op dak en energie meter liep terug. Had het eerder moeten doen.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

keurige uitgebreide voorlichting, er werd de tijd voor genomen. Goede begeleiding (informatie via de email tijdens voorbereidingsfase). Installatie cf afspraak en verliep voorspoedig. Afspraken zijn nagekomen en er wordt snel gereageerd op emails/vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies tijdens het verkooptraject. Ook netjes werken van de installatieafdeling. Moet er wel bij zeggen dat het aarden van de panelen en de frames via 6 mm2 voor de potentiaalvereffening, een eis bij de nieuwe NEN1010, erg veel onduidelijkheden gaf bij zowel verkoop als de technische afdeling! Dit is voor verbetering vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tussen order en plaatsen van de zonnepanelen heeft wel een lange tijd op zich laten wachten, jammer.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle werken zijn in goed overleg en prima zonder problemen verlopen. Monteurs hebben zeer correct en netjes alles afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hoge rapportcijfer is volledig waargemaakt qua communicatie vooraf, klantvriendelijkheid, professionele installatie en vooral het eerlijk meedenken wat de beste oplossing was voor mijn woonsituatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was zeer onder de indruk van de professionele installateurs. Alles is zeer snel en netjes geïnstalleerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Michel heeft super goed advies gegeven. Zeer tevreden! Communicatie tov facturatie ook dik voor elkaar. Installatie waren wij ook zeer tevreden over. Zeer profesioneel en vakkundig. Waren binnen een paar uurtjes klaar. Wij zijn dik tevreden en bevelen dit bedrijf aan 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur had zomaar vanaf de straat ingeschat dat er 12 panelen konden liggen echter bij de montage bleek dat er maar 11 paste het leggen en aansluiten alsmede het advies van de installatielpoeg verdiend een dikke 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed en snel gewerkt. Ik mis alleen de nazorg, heb mijn gmail maar er is toch wel een app om de energie opbrengsten te bekijken? Er wórdt vanuit gegaan dat iedereen dit snapt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De enige aanbieder die op persoonlijk gesprek wilde komen om situatie ter plekke te beoordelen, en in dit gesprek wensen inventariseerde. Schouwen en plaatsen ging soepel en conform afspraak. Kortom: zoals je als klant behandelt wilt worden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles naar wens verlopen. Installateurs waren kundig het was alleen jammer dat ze de wifi niet meegekregen hadden . Een week later, na zelf een belletje gepleegd te hebben, alsnog geplaatst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het "baasje" had oor voor de klant, de ander moest nog leren en had wat minder "oog" voor de spullen van de klant, ik wilde graag bij m in de buurt zijn om schade te voorkomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig,vakkundig,deskundig met ervaringsgevoel,snel en correct,naar volle tevredenheid. Met Vriendelijke Groet D.Nijssen.

Correct uitgevoerd, vriendelijke werkmensen

Correct uitgevoerd, vriendelijke werkmensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede begeleiding en goede installateurs die netjes en goed gemutst te werk gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima meegedacht over bepaalde oplossingen. De installateurs hebben zorgvuldig gewerkt en ook rekening gmee gehouden dat het een rijksmonument is. En dat hier bepaalde voorwaarden aan waren verbonden voor het plaatsen van zonnepanelen en het wegwerken van de kabels enz. Prima meegedacht en oplossingsgericht gewerkt.

Prima bedrif

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geregeld,alles correct afgewerkt,constant op de hoogte gehouden van de vorderingen,professioneel;BEDANKT. P.S. Wanneer ontvang ik de rendement app?,om het laden te volgen? Met Vriendelijke Groet D.Nijssen. .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken worden keurig nagekomen. Geen verassing mbt prijs. Installatie snel, vakkundig en oplossing vermogend. Alles turn key afgeleverd. Dik tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

men heeft netjes en snel gewerkt. ben tevreden, maar het systeem draait nog niet lang genoeg om een eindoordeel te kunnen geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levertijd was langer dan ingeschat. Werd niet vanzelf doorgegeven. Installatie verliep zeer snel omdat ons dak ideaal was voor de monteurs. Er werd echter geen val veiligheid of materiaal lift gebruikt. Vind ik slordig en kortzichtig. Verder prima monteurs, snel en vakkundig. Elektrische installatie zeer mooi aangelegt en aangesloten.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede