4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs bezitten goede vakkenis. Jammer dat er geen verdere apparatuur in combinatie met panelen beschikbaar is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle afspraken zijn nagekomen. Via de mail werd elke stap in het proces aangekondigd. Administratie is prima en de installateurs hebben dit kunstje al vaker gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden in algemeen. Goed advies en prima antwoorden op gestelde vragen. Afspraken worden goed nagekomen en vlotte afhandeling proces. Installatie vlot en gedegen uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden vanaf de kennismaking met de 3 monteurs vertrouwen in een goede afloop. Dat bleek ook zo te zijn. Ze waren vakkundig en vriendelijk. Een 10 geven we niet, want we kunnen niet beoordelen of alles nu volmaakt in orde is. Maar we zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak levering kan beter. Montage prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, professioneel en zeer vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Punten ter verbetering. Er konden geen 2 panelen achter elkaar op onze carport van 4m breed. Gelukkig we naast elkaar met voldoende zonlicht. Er konden zelfs nog 3 panelen meer op met toch nog voldoende zonlicht. De omvormer was ges hikt voor 12 panelen en aangezien er ook nog 6 panelen op de aanbouw van het huis kwamen, kunnen de 3 panelen niet meer bij. Jammer!!! Verder wilden de installateurs liever niet over de nok van het huis en o der de dakpannen de kabels leggen. Toch gedaan Maar omdat er e meld wespe rondvlogen wilde ze de klus niet afmaken. Ik ben toen zelf 66 jaar, een stuk het dak opgeklommen om de kabel daar onder de pannen te leggen, zodat de oplevering toch dezelfde dag kon doorgaan. Ook koos men toch voor de gemakkelijkste weg door de kabel onder het lood van de dakkapel te leggen i.p.v. onder de pannen. En ik heb toen zelf moeten aa geven omdat lood weer goed aa te kloppen ter voorkoming van lekkages. Dat is jammer, maar ik denk dat ze te vlug moesten werken. Omdat ze nog ergens anders naar toe moesten en dat daardoor de kwaliteit minder wordt. Dat is toch jammer. Uiteindelijk is mede dankzij mij medewerking wel alles opgeleverd en werkt bet naar behoren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en keurig geinstalleerd door monteurs. Wel 6 weken later geleverd dan gepland, maar dat is met vergoeding opgelost. Top gedaan.Jammer dat Energiewonen niet, zoals sommige concurrenten, de subsidie/belastingteruggaaf afhandeld en verrekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Energie Wonen is een prettige en gedegen leverancier voor zonnepanelen. Er komt vooraf iemand langs om de wensen en installatie te bespreken (dus niet even snel via website/email) zodat de uitvoering aansluit bij de verwachtingen. Er wordt gelet op details zodat het meest optimale rendement wordt behaald. Kabels worden netjes weggewerkt. Duidelijke communicatie en service vanuit de back office. Ik had LG 370 Wp panelen besteld maar deze hadden leveringsproblemen. Ook dit is netjes opgelost door EnergieWonen. Alles loopt als een zonnetje!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is volgens afspraak gegaan. Het ging even mis met de schouwing maar dit is uitstekend opgelost. Meedenkende installateurs die niet gaan voor de gemakkelijkste maar de beste oplossing! Leggen het systeem aan als was het voor hunzelf. Toppers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiast team maar niet iedereen had veel ervaring. Ze hebben echter netjes gewerkt. Veiligheidsmaatregelen waren ok.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan nu alleen nog maar een oordeel geven over de periode kennismaking en voorlichting (verkoop) tot en met de plaatsing van de panelen. Wat er in de loop van de komende jaren zal gaan gebeuren zal nog moeten worden waargemaakt. Maar als dat net zo gaat hoe het tot nu toe is gegaan, heb ik daar een goed gevoel over. Correcte, duidelijke informatie, betrouwbare en vriendelijke indruk. Zowel bij de verkoper als bij de monteurs. De toekomst zal het uitwijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Info gesprek bij mij thuis met adviseur zeer goed en prettig. Administratie en klantenservice werd ik prettig door geholpen. De installatie verliep prettig. Harde werkers met kennis van zeken. Dachten praktisch mee mbt kabels, omvormer enz.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ploeg welke de werkzaamheden in een korte tijd hebben uitgevoerd. 1 min puntje ze hebben geen stofzuiger bij zich om stof etc op te ruimen, dit binnenshuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

snel en vakkundig geïnstalleerd, en er word gehouden aan de afspraken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes werk ,vriendelijk ,goede uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Monteurs hebben goed gewerkt maar installatiebedrijf is niet op de hoogte van de voorschriften? Per 1 jan. 2017 moeten zonnepanelen geaard zijn? Op meterkast moet sticker geplaatst worden met vreemde spanning. Omvormer moet 30cm vrije ruimte hebben aan de bovenzijde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring bij inwinnen informatie tijdens het voorbereidingsproces. Goede begeleiding bij installatie van de omvormer en de zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg van te voren door de vertegenwoordiger en een nette montage!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, op alle vragen duidelijk antwoord. Heldere prijsopgave, zeer goede hulp bij aanvragen Btw retour. Beetje lange wachttijd zonder info omtrent plaatsing panelen. Zeer kundige en aardige installateurs, die keurig en snel werkten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundige installatie, nette en vriendelijke installateurs. Onze complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na opstart problemen is dit vakkundig door energie wonen opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe te vreden.Aardige monteurs en beleeft.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede