5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle vragen werden goed beantwoord. Zowel de adviseur als de installateurs hebben kennis van zaken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er waren wel kleine probleempjes, maar die werden snel,keurig en professioneel opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies. Prima informatie. Planning uitstekend. Installateurs op tijd aanwezig, doorwerkers en alle troep netjes opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeling van Kwaliteit van de panelen moet is nog moeilijk. Het hele traject, de wijze van communiceren en de levering is goed en professioneel verlopen. Afspraak is afspraak. heb ik als zeer prettig ervaren.

Vlot en secuur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies : uitstekend Montage : Wifi toen ging niet en lukt nu nog niet. Belestingteruggave : uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over Energie wonen en zeker ook over de installateurs. De zon schijnt en ik ga er van uit dat de panelen nog lang meegaan. Dank hiervoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met een leverancier op afstand is het altijd een beetje spannend hoe het gaat verlopen, maar in dit geval niets dan lof over de service. Snel, accuraat en klantvriendelijk! Adviseur Chris was eerlijk en duidelijk, de monteurs werkten netjes en zelfs het enige minpuntje (de wat lange levertijd) werd keurig opgelost middels de aangekondigde compensatieregeling. Kortom: ik ben tevreden en geniet nu extra van de zon!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting over mogelijkheden (en beperkingen). Goede mailcontacten na afloop eerste overleg. Monteurs waren op tijd, controleerden de afspraken en werkten snel. Ook uitleg na afloop van het plaatsen van de zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette mensen met deze hitte op het dak en een zieke collega prima werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levertijd duurde wat lang. Begrijpelijk door de vele aanvragen en installaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit moeten we nog zien natuurlijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Proces van aanvraag, advies, opdracht en plaatsing verliep zeer vlot en evenzo professioneel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig initieel contact met Eric Swinkels. Als al tegen hem gezegd na het sluiten van de overeenkomst: het kwam mij super goed over dat vanuit EnergieWonen een bezoek nodig geacht werd: Dan zie je pas echt hoe de situatie is. Concullega's namen die moeite niet. Ondanks prijsverschil gaf dit prettige bezoek een belangrijk voordeel voor mij richting EnergieWonen. Ook uitgebracht advies is goed gewaardeerd. Daarnaast was contact met de administratie zonder meer prettig te noemen. De installatie was ook een prettig ervaring: assertieve, gezellige, kundige en hardwerkende kerels. ik heb weer het 1 en ander geleerd. Als er al een minpuntje is, is dat de panelen iets scheef op het dak liggen en er intussen twee dopjes op de montageschroeven van het dak losgeraakt zijn. Onderstaande aanbevelingsvraag staat op ja, heb ik intussen al actief gedaan. Prettig! Dank nogmaals

4 sterren: goede service, goed behandeld

allemaal prima alleen verkoper was iets te snel hier en daar. Kabel via pijp kon niet want dat was de pijp van de buren en de omvormer moest op een andere plek. Ons inziens had dat iets beter gekund en voorbereid maar voor de rest prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitleg en service. Snelle levering en prima installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend beleefde vertegenwoordiger en zeker ook de monteurs. Netjes de boel opgeruimd. Zelfs mijn kapotte dakpan meegenomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van gesprek tot installatie is goed gegaan. Wel jammer dat we niet wisten dat de tijd van installatie was gewijzigd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Redelijk snel afspraak ingepland +-6 weken plaatsing erg snel binnen 2.5 uur weer weg alles ziet er keurig uit hopen dat de panelen hun best blijven doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iets te laat geleverd maar het werkt perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goede ervaringen. Een goede voorlichting. Correcte informtie per mail. Alle afspraken zijn nagekomen

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede