Goede vakmensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vond het jammer dat ze niet geholpen hebben mijn droger terugbrengen zetten(natuurlijk niet verplicht)en vervelend dat ze de stenen van mijn buurman gebruikt hebben voor ballast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevrenden met de plaatsing door vriendelijke professionele technici.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen zijn door de monteurs netjes geplaatst, we zijn zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Melde dat ze later kwam had dat graag een dag van te voren geweten. De vervolg afspraak maken was soms lastig te bereiken . De monteurs werkte accuraat en secuur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hielden zich aan de afspraak , vlot geplaatst en netjes afgewerkt. Alles netjes achter gelaten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles naar wens en volgens plan geleverd en geinstalleerd. Het draait zoals het moet doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs waren mooi op de afgesproken tijd aanwezig en leveren snel en vakkundig werk en leggen ook duidelijk uit wat ze doen gaan niet weg of alles moet naar behoren werken vr.gr.j honders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet alles even goed beoordelen omdat de kennis mij ontbreekt maar mijn ervaring is uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig werk geleverd, maar gezien jullie nauwkeurigheid met offerte maken, had ik ook niet anders verwacht. Een tevreden klant blijft achter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een 10 met een griffel zou mijn oude schooljuffrouw hebben gezegd en een plaatje in het schrift.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk advies. Kwaliteit geleverd en het installatieteam was perfect. Zeer goed op elkaar ingespeeld, deskundig en erg klantvriendelijk. Een pluim voor het team.

zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden ,bij het offerte gesprek werd uitgegaan van 16 panelen maar bij installatie konden er maar 15 geplaatst worden anders was de vraag over kennis/advies ook een 10 geweest

Ziet er goed uit!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke jongens....keurig werk geleverd!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief ervaren, zowel aankoopproces als levering. Alleen jammer dat door langere levertijd, na bestelling in april de plaatsing pas 2-7 plaatsvond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was erg warm die dag,onder die omstandigheden je werk op het dak moeten doen zonder klagen .Groot respect voor deze installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele installatie is verlopen zoals van te voren afgesproken was. Vanaf advies tot daadwerkelijke installatie wordt er helder gecommuniceerd over alle ins en outs. Na afloop heeft adviseur gelijk mail gestuurd of alles naar wens is verlopen. Top👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

10 weken na aanbetaling geinformeerd wanneer de planning voor plaatsing zou komen. Na 16 weken eindelijk de panelen geplaatst. Installateurs hebben dat vakkundig gedaan. Planning had beter gekund. Verer prima behandeld en afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede begeleiding door het traject, heldere communicatie en afspraken. Sneller geleverd dan verwacht (waar we met dit weer deze weken erg blij mee zijn). De jongens die het zijn komen installeren waren zeer beleefd en correct en hebben hun werk goed gedaan! Ter feedback: Aanvullende vragen zijn niet meer beantwoord. Daarnaast werd bij plaatsing een bericht gedaan dat de slotbetaling per pin kon na installatie. Dit bleek echter niet het geval te zijn.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede