,tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

ze wisten wat ze kwamen doen, waren goed voorbereid en deden hun werk voortvarend en effectief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkzaamheden prima uitgevoerd, vriendelijke monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden. Hadden wel graag snellere meterwisseling willen hebben, of te wel tegelijkertijd met het plaatsen van de panelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de adviseur heeft alles perfect uitgelegen. we hadden ook het volle vertrouwen dat alles goed ging. keurige mensen over de vloer gehad en netjes gemonteerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed persoonlijk advies (niet alles via de mail, maar met vertegenwoordiger). Geluisterd naar de wensen. Snelle, vakkundige plaatsing. Vriendelijke mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige afstemming en levering!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking met reële voorstelling van zaken. Ervaring en vakmanschap werken vertrouwenwekkend. Uiteindelijke levering en in bedrijfstelling zoals afgesproken. kortom; wij zijn een tevreden klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voor lichting met offerte. Bij installatie vakmanschap en vriendelijk personeel.

Prima werk verricht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb over het algemeen een goede indruk. Zowel de adviseur als installateurs leverden goed en duidelijk werk af. Enigste minpunte, er werd niets opgeruimd tijdens boorwerkzaamheden. Zou bewoners hierop attenderen, kunnen evt met stofzuiger bijspringen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs met verstand van zaken. Alles prima geïnstalleerd, netjes afgeleverd en goed geholpen met installatie van App. Monteurs waren op tijd en communicatie was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en kundige advies. Planning was ook duidelijk en op tijd. Installatie verliep zonder problemen en is netjes schoon afgewerkt en achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies en prima levering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede uitleg en erg fijn dat ze bij je thuis komen. Hebben dit als zeer prettig ervaren. Vakkundige mensen die de panelen plaatsen en goede uitleg over de omvormer. Zeer netjes gewerkt en zeker de manier waarop de draden naar de omvormer zijn weggewerkt. We zijn heel erg tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nu alleen nog even de app gegevens ontvangen, voor de rest top

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben alles wat betreft EW als prettig ervaren. Vriendelijk en alles ging netjes te werk. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het huisbezoek werd er niets verteld over een drie fase aansluiting m.b.t. de omvormer terwijl de vertegenwoordiger van energiewonen wist dat er in mijn huis krachtstroom werd gebruikt. Gevolg dat geen rechtstreeks gebruik kan plaatsvinden voor de apparaten op krachtstroom. Ik vond het overigens een zeer positieve ervaring dat een medewerker aan huis kwam voordat een offerte werd uitgebracht. Bij kwaliteit ben ik uitgegaan dat dit sloeg op het plaatsen en niet op de panelen want dat kan ik op dit moment nog niet beoordelen. De installateurs werkte netjes en waren bereid antwoord te geven op mijn vragen en gaven een goed advies. Ook werd niet moeilijk gedaan over de wijziging in mijn offerte wat ik zeer op prijs heb gesteld. De wachttijd was wel wat lang (15 weken) maar dat had volgens de installateurs te maken met de enorme vraag. Samenvatten, een tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, prima prijs / kwaliteitsverhouding en hele vakkundige installateurs die heel netjes & snel de panelen hebben geplaatst. Enige minpuntje is dat de installatie van de panelen bijna drie maanden op zich heeft laten wachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het advies was goed, offerte naar verwachting en de installatie kundig en opgeruimd: helemaal top dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Is heel goed Advies en Kennis uit de Drie Offertes!! Professionaliteit Is goed voor breid wis allen vragen een goed antwoord .fijn is alles ook op papier wat er per E-mail is af gesproken!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en goede ploeg installateurs

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede